Mutfak Dekorasyonu Güral yeni yemek takımı ve hediyesi

Minuscule

Guru
Pro Üye
30 Haziran 2010
3.342
1.199
Kızlar güral porselen yeni bir yemek takımı modeli çıkarmış
Screenshot_2015-03-21-10-05-33.png
bernardonun paris antique modeline cok benzettim ben ve fiyatı 1500 civarında kullanan duyan bilen var mı alınabilir mi sizce nasıl ?? Ayrıca Bir sitedede
Screenshot_2015-03-23-11-28-09.png
bu çatal kaşık bıçak hediyesiyle 1440 tlye buldum yemek takımları tek başına bu fiyat zaten istenirse ve beğenilmezse çatal kaşık günlük olarakta kullanılabilir gibi geldi bence mantıklı siz beğendiniz mi ?

canım nerede oturuyorsun eğer Kütahya'ya yakınsan oradan almanı öneririm 1500 tl den daha ucuza alabilirsin hediyesi ile, ben bu takımın benzerini aryıldızda gördüm çok hoşuma gitmişti

canım nerede oturuyorsun eğer Kütahya'ya yakınsan oradan almanı öneririm 1500 tl den daha ucuza alabilirsin hediyesi ile, ben bu takımın benzerini aryıldızda gördüm çok hoşuma gitmişti
Aslinda aldirabilirim kutahyadan.aryildiz ve bernardoda gordum bende buna benzer model ama orda malesef cok pahali

Kızlar güral porselen yeni bir yemek takımı modeli çıkarmış Eki Görüntüle 1465539 bernardonun paris antique modeline cok benzettim ben ve fiyatı 1500 civarında kullanan duyan bilen var mı alınabilir mi sizce nasıl ?? Ayrıca Bir sitedede Eki Görüntüle 1465544 bu çatal kaşık bıçak hediyesiyle 1440 tlye buldum yemek takımları tek başına bu fiyat zaten istenirse ve beğenilmezse çatal kaşık günlük olarakta kullanılabilir gibi geldi bence mantıklı siz beğendiniz mi ?
modeli ne olarak geciyordu hatirliyor musunuz?

X