Gurbet dedikleri

Poni Bon

🦄
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2012
14.422
50.809
798
Zor ifadesi az gelir belki de. Tercih yaparken ailemdeki problemler yüzünden çok uzakları yazdım.aileme 15 saat uzaklıktaki bir şehre atandım iki yıl zor geçti benim için hatamı anladım.Ne kadar ilgisiz ne kadar problemlide olsalar ailmsiz akrabalarımsız olmuyordu. Eşimle tanıştım sonra o da memleketime 10 saat uzaklıktaki bir şehirdendi. Şimdi yine gurbetteyim evliyim çok seviyorum çok seviliyorum,kendi ailemle yaşadığım ev ortamından çok farklı ben mutluyum diyebilirim. Ama gurbette yaşamak zor geliyor. Ben gibi mutlaka vardır nasıl alışıyorsunuz?aklıma geldikçe icimde bi sızı oluyor hep ağlıyo buluyorum kendimi bazende..

calismiyorsaniz calisin, bütün gün evde kendinizi dinlemeyin,
arkadas edinirseniz daha cabuk alisirsiniz

Zor olmaz mı.. Doğduğundan beri birlikte olduğun insanlarla görüşemiyorsun.
Ben de hep ileride memleketimde yaşayacağımı düşünürdüm ama olmadı maalesef.
Ne kadar mutlu olsam da bir yanım hep eksik.
Hele hamileyken onların eksikliğini sana anlatamam (

Cnm anliyorum seni bende esimle evlenip turkiyeye yerlestik ailemi herdefa havalimaninda kendi ulkeme yolcu ederken icimde kucucuk bir kiz olusuyor sanki birak beni anneme kosayim diyor ama evliyim esimi seviyorum herdefasinda agliyorum 1 sene gecdi daha alisamadim zor ama zamanla alisiriz insallah

En basta gurbetin adi agir... alismak zaman alirki ne kadar alisilir orasi mechul...10 yildir alisamadim ben . Herseyden mahrum kaliyosun ailen toplandiginda canin orda olmak ister aklin kalir... birseylerle mesgul olmaya bak en azindan azalir bu duygun. Ki artik zaman teknoloji cagi internet telefon bu duyguyu azaltiyor az cok ...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

seni en iyi anlayanlardan biriside benim emin ol bende ilk atandığımda güneydoğunun en kötü yerine gittim çook uzaktım otobüsle 22 saatti ve hiç gidip gelemiyodum çok özlüyodum daha sonra evlendim eşimle farklı illerdeniz ama onun memleketine yakın bir ilde yaşıyoruz şuanda 7 saat ailemle aramız yine uzağım evet çok zor oluyo bi akraba tanıdık anne baba kimse yok zaten farklı yerdeysen kimseyede güvenemiyosun kolay kolay ama eşimi çok seviyorum onunle heryerde yaşarım napalım buda bizim kaderimiz : ) bu arada nerelisin canım sen memleket??

ah kızlar ah.. gurbet insanın burnunun direğini sızlatır.. öyle iyi biliyorum ki. ben de eşimin işinden dolayı memleketimden 13 saat uzaktayım. burada kimsemiz yok. yabancı tamamen farklı bir memleket. öyle zor.. hele şimdi hamileyken sürekli ağlıyorum. bakıma ihtiyacım var annemin şefkatine ihtiyacım var ama yoklar malesef Rabbim bir an önce hayırlısıyla kurtarsın bizi bu gurbetten ne diyelim

selam arkadaşım. yazdıklarında kendimi buldum. ben de daha önce ailemden hiç ayrılmamıştım. ilk kez 2 saat uzaklıkta bi köye atanarak ayrıldım. haftasonları hep ailemleydim. fakat 2 yıl önce evlendim ve geçen yıl istanbula taşındık. eşimle her yere gitmeye razıydım. mutluluğun şehirlerle alakası olmadığına inanıyodum. fakat öyle olmadığını anladım. eşimi hala çok seviyorum fakat ailemin,arkadaşlarımın eksikliğini hiç bir şekilde dolduramıyorum. burda eşimin akrabalarıyla dolu olan hayatımda kendimi yalnız hissediyorum. eşim kendimi yalmız hissetmemem için çabalasa da ben hep buruk ve hüzünlüyüm

okadar zorki gurbt bu kadar olacagini hic tahmn etmemistim her anim ailemi dusunmkle geciyr hic birsey teselli bile etmiyor :-(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…