gurbet

allah yardımcın olsun arkadaşım bende aynı dertteyim. 3 ayda bi gidiyorum istanbula ama olmuyo canım yanıyo eşimden ayrılırkende üzülüyorum ama annemin yanında ayrılırken daha bi kötü oluorum bide suan evimde görümcemle yasıyorum. düşün bi gün önce annenle gülüp eğlenerek kahvaltıl yaparken ertesi gün tanımadıgın yabancıyla yapıyorum yediklerim diziliyo bogazıma coooook zorlanıyorum coookk alısırım sandım basarırım sandım ama hayır her gecen gün dahada artıyo özlemim annemin değerini bilemedim o mükemmel annemin halada bizim için herseyi yapıyo. istanbuldaki evimde daha mutluyum daha farklıyım. burada duramıyorum suan oturdugum evi evim gibi görmüyorum yemek yapmak temizlik yapmak işkence gibi geliyo. gene eşim sagolsun cok kıskanç olmasına ragmen beni gönderiyo 3 ayda bi gidiyorum ama gene kötü oluyorum. allah herkesin yardımcısı olsun. tam içimi dökecegim bi baslık oldu teşekkür ederim. megersem ne kadar ihtiyacımız varmış içimizi dökmeye

bende hiç ama hiç alışamadım eşim söz verdi istanbulda yaşayacagız diye ama nezaman.. yalan söylediğini bile bile neden inanıyorum bilmiyorum.. inanmak istiyorum..geçmişe dönecek olsam kızımıda alır bu ehire asla adım atmazdım

bende hiç ama hiç alışamadım eşim söz verdi istanbulda yaşayacagız diye ama nezaman.. yalan söylediğini bile bile neden inanıyorum bilmiyorum.. inanmak istiyorum..geçmişe dönecek olsam kızımıda alır bu ehire asla adım atmazdım

sen hangı sehırde yaşıyorsunkı canım ya 2 ay sonra 16 saatlık uzaklığa gidecek biri olarak çok fena yaptın beni :(Allahım yardım etsın

Back
X