Hadi ya inşallah dediğin gibi olur çok dua ediyorummZamanla herkes herseye alisiyor sen evine ailen senin uzak olmana siradanlasiyor yani ve esinle anlasirsan olursa cabuk alisir bende uzakdaydim halada uzak sayilir valla kimseyi oyle cok ozlemiyorum alistim heralde :)
Aslen eskişehirliyiz babamın işinden dolayı erzrmda yaşıyoruz ve ankara gidicem ama babamların da muğlaya taşınma ihtimali varHangi şehirden nereye taşınacaksınız.?
Ne kadar uzaga gideceksiniz peki? Atanirsaniz zaten iki aileden de uzak olacaksiniz esinle birbirinize daha bağlı olursunuz. E cok ozlerseniz gidersiniz; ailen gelir. Kimbilir belki guzel bir yerde yasarsiniz aileniz o şehre gelir.
Aslen eskişehirliyiz babamın işinden dolayı erzrmda yaşıyoruz ve ankara gidicem ama babamların da muğlaya taşınma ihtimali var
Ya bende ağlayarak yazıyorum hiç ayrılmafım şimdiye kadar benimde arkadaşım yok inşallah orada olur gerçekten çok zor ağlamaktan kaşım kirpiğim dökülüyo artık o kına gecesi sabahını düşünemiyorum mahvoluyorum ağlamayın kıyamam sizeİnşallah hayırlısıyla atanırsınız öncelikle. Aileniz sık sık gelir siz her tatilde gitmeye çalışırsınız olmaz mı? Böyle düşünecek olursak hiç ayrılmayız ki. Ben üniversite de ayrıydım ailemden şimdi evlendim başka şehirdeyim ama deliler gibi özlüyorum ailemi. Her gün telefonda konuşuyoruz bazen ağladığım belli olmasın diye kapatıyorum tel çekmedi diyorum ya da eşim aradı diyorum, şu an bunları yazarken de ağlıyorum ayrılık çok zor. Ama benim burda hiç arkadaşım yok komşum yok eşimden başka kimsem yok belki de ondan bukadar koyuyor ayrılık çalışmıyorum da. Ama siz çalışacaksınız zaten yoğun olacaksınız ev işleri derken daha kolay alışırsınız inşallah. Hem iş arkadaşlarınız da olur gelir gidersiniz derken alışırsınız. Sonuçta yeni bir hayata başlicaksınız şimdi onun da korkusu stresi vardır şimdi ama herşey yoluna girince daha da kolay olur herşey inşallah
Babanlar Eskişehir'e gelsin bence. 1 saatlik yol Ankarayla. Bu arada Ankara guzel yerdir. Calisirsin kursa gidersin. Daha cabuk alisirsinAslen eskişehirliyiz babamın işinden dolayı erzrmda yaşıyoruz ve ankara gidicem ama babamların da muğlaya taşınma ihtimali var
Ya gittim gördüm evet güzel gerçekten ama 23 yıldır ayrılamadım üniyi başka bi yerde okumayı göze alamazken şimdi temelli gitmek mahvediyorBabanlar Eskişehir'e gelsin bence. 1 saatlik yol Ankarayla. Bu arada Ankara guzel yerdir. Calisirsin kursa gidersin. Daha cabuk alisirsin
Yaa ağlarken güldüm :/ ne biliyim o kadar korkuyorumki herşeyden korkuyorumAnammm yurt disina gidenler ne yapsin kizz:))))bide gel bana sor bskiyim dili dini kültürü farkli,aileden uzak yari yil tatilinde bile gitmem imkansiz 3 kisi bin euro ,vatan hasreti baska dert.ne istiyon daha her 3 ayda bi git iki hafta kal gel:))(ayyy bende sandim afrikaya vs gidiyon da bu kadar dert ediyon
Cok haklısın. Peki eşinin ailesi orada mi? Bir de şöyle düşün. Sen calisacaksin zaten. İnşallah ortamin guzel olur. Iyi arkadasliklar kurarsin o zaman o kadar zor olmaz. Sen aileni eskisehire getirmeye bak;-)Ya gittim gördüm evet güzel gerçekten ama 23 yıldır ayrılamadım üniyi başka bi yerde okumayı göze alamazken şimdi temelli gitmek mahvediyor
Babam emekli olup deniz kenarı bi yere muğlaya gitmeyi düşünüyor hani erzurumdan daha yakın tabi atanırsam işle güçle belki daha iyi olur ama ya herşey olmazsa ben orada tekim kimsem yok kime sarılıp ağlıyıcamCok haklısın. Peki eşinin ailesi orada mi? Bir de şöyle düşün. Sen calisacaksin zaten. İnşallah ortamin guzel olur. Iyi arkadasliklar kurarsin o zaman o kadar zor olmaz. Sen aileni eskisehire getirmeye bak;-)
Bende ağlama diyeceğim ama kendim beceremiyorum ki sana yapma desem. Ama senin durumun farklı bak deseydin ki evlenip gurbete gidicem sakın ha derdim sakın gitme.. Ama sen zaten işin dolayısıyla illa ki ayrılacaksın ailenden illa ki düşeceksin o kahrolası gurbete.. Ilk zamanlar zor olur alışma evresinde evlilik yeni şehir yeni insanlar derken.. Ama sonra düzenin oturur işin yoğunluğu olur ve tabiki de arkadaşların olacak onlar gelecek sen onlara gideceksin derken zaman hızla akacak tabi ki özlersin ama emin ol benim gibi her onları düşündüğünde ağlamaklı olmazsınYa bende ağlayarak yazıyorum hiç ayrılmafım şimdiye kadar benimde arkadaşım yok inşallah orada olur gerçekten çok zor ağlamaktan kaşım kirpiğim dökülüyo artık o kına gecesi sabahını düşünemiyorum mahvoluyorum ağlamayın kıyamam size(
Eşimin ailesi şu an orada ama onlarda balıkesire gitmeye hazırlanıyorlarCok haklısın. Peki eşinin ailesi orada mi? Bir de şöyle düşün. Sen calisacaksin zaten. İnşallah ortamin guzel olur. Iyi arkadasliklar kurarsin o zaman o kadar zor olmaz. Sen aileni eskisehire getirmeye bak;-)
Dur bakalim hemenBabam emekli olup deniz kenarı bi yere muğlaya gitmeyi düşünüyor hani erzurumdan daha yakın tabi atanırsam işle güçle belki daha iyi olur ama ya herşey olmazsa ben orada tekim kimsem yok kime sarılıp ağlıyıcam
O kadar korkuyorumki her telefonda sesimin tiremesinden birde benim elime doğan 8 yaşında bi kardeşim kız kardeşim var ikinci annesiyim neredeyse her konu açılınca o kadar ağlıyorki ben görecepime ölsem diyorum keşke mahvoldum yani insan evlenince mutluluktan ağlar ben kahırdanBende ağlama diyeceğim ama kendim beceremiyorum ki sana yapma desem. Ama senin durumun farklı bak deseydin ki evlenip gurbete gidicem sakın ha derdim sakın gitme.. Ama sen zaten işin dolayısıyla illa ki ayrılacaksın ailenden illa ki düşeceksin o kahrolası gurbete.. Ilk zamanlar zor olur alışma evresinde evlilik yeni şehir yeni insanlar derken.. Ama sonra düzenin oturur işin yoğunluğu olur ve tabiki de arkadaşların olacak onlar gelecek sen onlara gideceksin derken zaman hızla akacak tabi ki özlersin ama emin ol benim gibi her onları düşündüğünde ağlamaklı olmazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?