Belki o da ileride Ege'ye gitmek ister;-)Onun kadrosu ankarada zaten atandı ama ben bu yıl çok yorucu geçtiği için pek çalışamadım büyük ihtimal atama olursa ben dopuda yapıcam o beni yanına çekicek tek duam ailem de muağlaya taşınır daha yakın oluruz
Bağırıp çağırsaydınız bideEvlenmeyin o zaman.hep derim kiz olsun erkek olsun ailemde ailem ah vahlar evlenipte karsi tarafin icini sisirmesin.
Sizde fazla bagliyim aileme.gurbetteyim.olmasi gereken bu.sevdigimle evliyim.mutluyum.ailemi ozluyorum.gidip geliyoruz.bitti gitti.
Dallandirip budaklandirmaya ne gerek var
İnşallah ne diyim inşallah olur :)Belki o da ileride Ege'ye gitmek ister;-)
O daha düşkün bana zaten benim için ailesini karşısına alır almıştı zatenYani oyleyse sana bağlı, düşkün olur bence.
Aslinda daha mantikli. Onun ailesi balikesir de seninkiler Mugla da siz de o taraflara giderseniz Izmire falan mesela ya da Aydin a harika olur;-)İnşallah ne diyim inşallah olur :)
O zaman için rahat olsun. Seni ailesine ezdirmiyorsa hic korkma derim.O daha düşkün bana zaten benim için ailesini karşısına alır almıştı zaten
Olur inşallah böylece özlem hasret geride kalır nasip kısmet herkesin istediği hayırlısıyla olur inşallahAslinda daha mantikli. Onun ailesi balikesir de seninkiler Mugla da siz de o taraflara giderseniz Izmire falan mesela ya da Aydin a harika olur;-)
Benim biraz piskolojim bozuldu galiba gerçekten ideal birisi benim yaptığım bir sürü hatayı o yanından bile geçmemiş mesela iyi biri ama herkes değişiyo diyolar evlilik farklı diyolar ayrılmamak için çocuk yapın yoksa ayrılırsınız diyolar ben çok korkuyorum bunlardanO zaman için rahat olsun. Seni ailesine ezdirmiyorsa hic korkma derim.
Benim biraz piskolojim bozuldu galiba gerçekten ideal birisi benim yaptığım bir sürü hatayı o yanından bile geçmemiş mesela iyi biri ama herkes değişiyo diyolar evlilik farklı diyolar ayrılmamak için çocuk yapın yoksa ayrılırsınız diyolar ben çok korkuyorum bunlardan
Kimse değişmez sadece özüne döner. Cocuk yapmazsaniz ayrilirsiniz mantigi da çok saçma. Cocugu olmayip yillarca beraber yaşayan ciftler var.Benim biraz piskolojim bozuldu galiba gerçekten ideal birisi benim yaptığım bir sürü hatayı o yanından bile geçmemiş mesela iyi biri ama herkes değişiyo diyolar evlilik farklı diyolar ayrılmamak için çocuk yapın yoksa ayrılırsınız diyolar ben çok korkuyorum bunlardan
Yo hiçte bagirmadim.gayet dusuncemi belirttim..bu kadar ailenize bagliysaniz evlenmeyin.yasiniz 23.meslek sahibi olmussunuz.sevdiginizle evleneceksiniz.mutlu olmaniz gerekirken bunlari dusunup mutsuzluk ariyorsunuz.Bağırıp çağırsaydınız bidesağolun çok teselli edip güzel örneklerle mutlu ettiniz beni.!!!!
O da zor biraz yaniZaten Erzurumlu değilsiniz. Orada evlenip yerlesemeyeceksiniz bir ömür. Ailen de başka sehre gidecek. Gerçi Ankara güzeldir. Bi uçakla gider gelirsin ozlediginde.
Ama ben aile olarak birbirinizi çok ozleyeceginizi düşünüyorum bi süre. Alişana kadar. Eşin belki senin ailenin yanına işini aldirirsa daha iyi olabilir...
İşte böyle olmaktan korkuyorumYo hiçte bagirmadim.gayet dusuncemi belirttim..bu kadar ailenize bagliysaniz evlenmeyin.yasiniz 23.meslek sahibi olmussunuz.sevdiginizle evleneceksiniz.mutlu olmaniz gerekirken bunlari dusunup mutsuzluk ariyorsunuz.
Sirf gurbete dayanamayip esinden bosanan arkadasim var sevdigi halde.o kisininde hayatini karartti.bu gibi ornekler cok gordugum icin netim bu konuda.
Hadi ya:) cidden bunu diyenlere inaniyomusun? Ne demek cocuk yap ayrilmazssin.3 yildir evliyim.cocugum yok.sacma sapan soylentilerle beyninizi bulandirmayin...onemli olan dogru insanla evlenmekBenim biraz piskolojim bozuldu galiba gerçekten ideal birisi benim yaptığım bir sürü hatayı o yanından bile geçmemiş mesela iyi biri ama herkes değişiyo diyolar evlilik farklı diyolar ayrılmamak için çocuk yapın yoksa ayrılırsınız diyolar ben çok korkuyorum bunlardan
Tamam.bu kadar aileciyseniz eger cidden evlenmeyin.mecburmusunuz?İşte böyle olmaktan korkuyorum
Anladım Cnm da eşin de Doğu görevine geçmeyen bi yerde ise sen de Doğu görevini tamamlamazsan Ankara'yla eş durumundan gitsen bile Ankara'nın Doğu görevine geçen bi yeri yazmak zorundasın . Ben öyle biliyorumOnun kadrosu ankarada zaten atandı ama ben bu yıl çok yorucu geçtiği için pek çalışamadım büyük ihtimal atama olursa ben dopuda yapıcam o beni yanına çekicek tek duam ailem de muağlaya taşınır daha yakın oluruz
yurtdisinda yasiyorum ama gurbetci degilim; burada yasayan bir aileye gelin gelmedim yani. dolayisiyla kosullarimiz farkli ancak sunu diyebilirim ki artik facetime - skype vs gibi goruntulu konusma programlari ile hic de hasretlik cekmiyorsunuz. kendinize en azindan bu konuyu sikinti yapmayin derim :)Arkadaşlar, ablalarım geçniş konulardan bilirsiniz. Kısaca ben müzik bölümü son sınıftayım formasyonumu da aldı öğretmen olarak stancaz inşallah. Aynı zamanda 3 yıllık bi ilişkidrn sonra 8 aylık nişanlıyım. Bu aralar düğün sözü alındı ağustosa ama ben çok kötüyüm çok seviyoruz birbirimizi ailelerde iyi anlaşıyor ama sorun şu ben 23 yaşındayım ve şimdi ye kadar ailemden hiç ayrılmadım çok birbirine düşkün bi aileyiz özellikle babam çok düşkün bana bende ona evlenip gurbete gidicem başka bi memlekete ve bu bana çok ağır geliyo babamın yüzü gülmez oldu annem aynı ben nasıl atlatıcam bunu hele kına gecesi sabahını düşününce evlilikten vazgeçesim geliyor. Siz nasıl başa çıktınız nasıl nolur yardım edin...
O işini aldırmaz ama illahaki gidip gelirim inşallahZaten Erzurumlu değilsiniz. Orada evlenip yerlesemeyeceksiniz bir ömür. Ailen de başka sehre gidecek. Gerçi Ankara güzeldir. Bi uçakla gider gelirsin ozlediginde.
Ama ben aile olarak birbirinizi çok ozleyeceginizi düşünüyorum bi süre. Alişana kadar. Eşin belki senin ailenin yanına işini aldirirsa daha iyi olabilir...
Evet tabiki işte ama kız kardeşimde küçük onuda bırakıp gitmek çok kötüyurtdisinda yasiyorum ama gurbetci degilim; burada yasayan bir aileye gelin gelmedim yani. dolayisiyla kosullarimiz farkli ancak sunu diyebilirim ki artik facetime - skype vs gibi goruntulu konusma programlari ile hic de hasretlik cekmiyorsunuz. kendinize en azindan bu konuyu sikinti yapmayin derim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?