GURBETÇİLER AKIL VERİN!!!Çok kötüyüm herkes benim gibimi oldu.?

Belki o da ileride Ege'ye gitmek ister;-)

Bağırıp çağırsaydınız bide sağolun çok teselli edip güzel örneklerle mutlu ettiniz beni.!!!!

Aslinda daha mantikli. Onun ailesi balikesir de seninkiler Mugla da siz de o taraflara giderseniz Izmire falan mesela ya da Aydin a harika olur;-)
Olur inşallah böylece özlem hasret geride kalır nasip kısmet herkesin istediği hayırlısıyla olur inşallah

O zaman için rahat olsun. Seni ailesine ezdirmiyorsa hic korkma derim.
Benim biraz piskolojim bozuldu galiba gerçekten ideal birisi benim yaptığım bir sürü hatayı o yanından bile geçmemiş mesela iyi biri ama herkes değişiyo diyolar evlilik farklı diyolar ayrılmamak için çocuk yapın yoksa ayrılırsınız diyolar ben çok korkuyorum bunlardan

Ana ocağından ayrılmak çok zor Ailenizin yaşadığınız şehre gelme şansı yok mu.. Şu nu da unutmamak gerek ki, Evlenince ilk olarak evinize alismaniz zaman alıyor. Daha sonra kendi evinizden öte olmuyor.Ben yeni evliyim 3 aylık. Şansımâ eşimin huyuda daha iyi oldu. Sayesinde üstesinden geldim.Evlenince herkes el oluyor mecburen zamanla alisirsiniz.. Ailemle sık sık görüşme şansım var İyiki.. Allah tez zamanda sizi de yakinlastirsin inşallah..

Kimse değişmez sadece özüne döner. Cocuk yapmazsaniz ayrilirsiniz mantigi da çok saçma. Cocugu olmayip yillarca beraber yaşayan ciftler var.

Zaten Erzurumlu değilsiniz. Orada evlenip yerlesemeyeceksiniz bir ömür. Ailen de başka sehre gidecek. Gerçi Ankara güzeldir. Bi uçakla gider gelirsin ozlediginde.
Ama ben aile olarak birbirinizi çok ozleyeceginizi düşünüyorum bi süre. Alişana kadar. Eşin belki senin ailenin yanına işini aldirirsa daha iyi olabilir...

Bağırıp çağırsaydınız bide sağolun çok teselli edip güzel örneklerle mutlu ettiniz beni.!!!!
Yo hiçte bagirmadim.gayet dusuncemi belirttim..bu kadar ailenize bagliysaniz evlenmeyin.yasiniz 23.meslek sahibi olmussunuz.sevdiginizle evleneceksiniz.mutlu olmaniz gerekirken bunlari dusunup mutsuzluk ariyorsunuz.
Sirf gurbete dayanamayip esinden bosanan arkadasim var sevdigi halde.o kisininde hayatini karartti.bu gibi ornekler cok gordugum icin netim bu konuda.

O da zor biraz yani

İşte böyle olmaktan korkuyorum

Hadi ya:) cidden bunu diyenlere inaniyomusun? Ne demek cocuk yap ayrilmazssin.3 yildir evliyim.cocugum yok.sacma sapan soylentilerle beyninizi bulandirmayin...onemli olan dogru insanla evlenmek

İşte böyle olmaktan korkuyorum
Tamam.bu kadar aileciyseniz eger cidden evlenmeyin.mecburmusunuz?
Evlilik insani mutlu etmelidir.ben evlenirken yerimde duramazdim.sevdigimle evlenecegim diye cok mutluydum.ailemi cok ozledim.hele ilk aylar.asiri bagli bi aileyiz.annem agliyor surekli.kina gecemde aglamaktan kinami yakamadi dusun.
Ne mi oldu.sevgimiz her zorlugu asti.ben mutluyum.ailem mutlu oldugumu gordukce dahada mutlu oldu cok sukur.esimin ilerde ailemin yanina istanbula tasinma plani var.anneme bunu soyledim.kizim orda mutlusun.alistin duzenini degisme dedi bana:))
Iyi dusun iyi olsun.hayat evrelerden ibarettir.basamak gibi.bu basamaga sira geldiyse yasayacaksin.yoksa sonraki basamaga cikamassin.
Duygusalligin asirisi insani mantikdan uzaklastirir.yapma.yasa ve tat..

Anladım Cnm da eşin de Doğu görevine geçmeyen bi yerde ise sen de Doğu görevini tamamlamazsan Ankara'yla eş durumundan gitsen bile Ankara'nın Doğu görevine geçen bi yeri yazmak zorundasın . Ben öyle biliyorum

yurtdisinda yasiyorum ama gurbetci degilim; burada yasayan bir aileye gelin gelmedim yani. dolayisiyla kosullarimiz farkli ancak sunu diyebilirim ki artik facetime - skype vs gibi goruntulu konusma programlari ile hic de hasretlik cekmiyorsunuz. kendinize en azindan bu konuyu sikinti yapmayin derim :)

O işini aldırmaz ama illahaki gidip gelirim inşallah

Evet tabiki işte ama kız kardeşimde küçük onuda bırakıp gitmek çok kötü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…