GURBETÇİLER AKIL VERİN!!!Çok kötüyüm herkes benim gibimi oldu.?

Ya zaten öyle olur büyük ihtimal ama şöyle o şu an ankarada öğretmen benden önce mezun oldu zaten kadrosu orada beni yanına çekebilir o yönden sıkıntı yok ama bu yönden sıkıntı çok büyük

Eşimin ailesi şu an orada ama onlarda balıkesire gitmeye hazırlanıyorlar
Yani iki aileden de uzak olacaksiniz. Bu durumda o sana sen de ona daha çok baglanirsiniz. Nisanlinin evli arkadasi varsa belki onlarin esleriyle iyi anlasirsin

Yani iki aileden de uzak olacaksiniz. Bu durumda o sana sen de ona daha çok baglanirsiniz. Nisanlinin evli arkadasi varsa belki onlarin esleriyle iyi anlasirsin
Var evet ama hiç bir arkadaşım öyle omuzuna yaslanıp ağlayacağım samiyette değil hepsinin mesleği var küçümsemek değil tabi ama sanki hanımefendiler fırst lady ben öyle insanlarla da anlaşamam o yüzden çok zor işim

Tatlim tamam ben de diyorum ki atanirsan seni çekmek icin 1 sene beklemek zorunda stajyerken eş durumu tayini olmaz çünkü. O bir sene icinde sen de psikolojik olarak kendini daha iyi hazirlarsin hem

Tatlim tamam ben de diyorum ki atanirsan seni çekmek icin 1 sene beklemek zorunda stajyerken eş durumu tayini olmaz çünkü. O bir sene icinde sen de psikolojik olarak kendini daha iyi hazirlarsin hem
Ya öylemi oluyo bir senemi geçmesi lazım ben 4 ay diye biliyodum ay bi nebze olsun içime su serptin Allah razı olsunn

Sen kafana göre bulursun calistigin yerden. Benim de Istanbula geldigim zaman tanidigim tek Allahin kulu yoktu ama zamanla cok iyi cok saglam arkadasliklar kurdum. Sen de kafana uyan birilerini muhakkak bulursun.

Sen kafana göre bulursun calistigin yerden. Benim de Istanbula geldigim zaman tanidigim tek Allahin kulu yoktu ama zamanla cok iyi cok saglam arkadasliklar kurdum. Sen de kafana uyan birilerini muhakkak bulursun.
İnşallah öyle olur inşallah bi de ben evlilikten de korkuyorum galiba

Ya öylemi oluyo bir senemi geçmesi lazım ben 4 ay diye biliyodum ay bi nebze olsun içime su serptin Allah razı olsunn
Stajyerliginin kalkmasi lazim tayin isteyebilmen için. Bizim arkadaslardan bir tanesi gidemedi stajyer diye. Gerçi son duzenlemelerde stajyerler istedikleri yerde staj yapabilirler sonra kadrolu olduğu okula gececek dendi ama aslı astari var midir bilmiyorum. Ama icini ferah tut sen yine de. Olumlu düşün.

Bilmediğin bir şeyden korkman normal. Aklinda soru işareti yoksa cokta korkma bence;-)
Eşimden yana çok şükür bi sorun yok ama evlenince değişirse ben başaramazsam ev hanımlığını ailesi değişir ve karışmaya başlarsa dış etkilerden kavga edersek bi sürrüüüü ya çocuğum olmazsa vs piskolojim bozuldu

Ben ailemden 17 yaşında ayrıldım üniversite için, hiçbir zaman da aşırı düşkün olmadım , evlenince de hiç sorun yaşamadım. o yüzden bişey diyemeyeceğim.

Ama ben bile gelin almaya davul zurna ile gelip, bütün aile büyükleri kapıda toplanıp sarılınca ağladım hüngür hüngür
O düğünlerin olmazsa olmazı boşuna "hem ağlarım hem giderim" dememişler

Zaten üni dışarda okumadığım için pişman oldum en azından alışırdım ama maşallah sana ya inşallah bende alışırım inşallah maşallahh

Evli değilim o yüzden evli arkadaslar sana daha iyi yardimci olur ama şunu soyleyeyim. Esinin ailesiyle mesafeli ol bence. Ailen arkanda zaten. Ev hanimligini mukemmel yapmana gerek yok şayet sen onun esisin hizmetcisi değil. Cocuk takdir-i Ilahi ama neden olmasin? Olmasa da dünyanın sonu değil. Kimse değişmez aksine özüne geri doner. Dügunun ne zaman bilmiyorum ama iyi gozlemle nisanlini;-)

ohooo ben evlenip tee amerikalara gelin gittim de bu kadar dusunmedim kizzz hepsi halloluo merak etme hem aglarim hem giderim hesabi

O zaman kpss ye çok iyi hazırlanıp ailenin olduğu yere atanacaksın ve eşini senin yanına gelmeye ikna edeceksin . Zaten iki öğretmen eşten bir tanesi Doğu görevini tamamlamak zorunda . Sen Doğu görevi bi yere atanırsan eşin yanına gelir , eş durumu için de en az 1 yıl kalman gerekiyor

Ağustos ta çok şükür dürüst kendimle kıyaslayınca o daha masum öyle söyleyeyim

Onun kadrosu ankarada zaten atandı ama ben bu yıl çok yorucu geçtiği için pek çalışamadım büyük ihtimal atama olursa ben dopuda yapıcam o beni yanına çekicek tek duam ailem de muağlaya taşınır daha yakın oluruz

Evlenmeyin o zaman.hep derim kiz olsun erkek olsun ailemde ailem ah vahlar evlenipte karsi tarafin icini sisirmesin.
Sizde fazla bagliyim aileme.gurbetteyim.olmasi gereken bu.sevdigimle evliyim.mutluyum.ailemi ozluyorum.gidip geliyoruz.bitti gitti.
Dallandirip budaklandirmaya ne gerek var

ohooo ben evlenip tee amerikalara gelin gittim de bu kadar dusunmedim kizzz hepsi halloluo merak etme hem aglarim hem giderim hesabi
Çok sağol gerçwkten böyle örnekler duyunca rahtlıyorum çünkü herkes evlat herkes anne baba sağol :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…