- 21 Aralık 2015
- 7.428
- 5.390
- 198
- Konu Sahibi naneelimoonn
-
- #2.701
Cildirttiya hep kucakta ölüm hep ona sarılıp hiç bırakmayın diyor bunaldim valla yapışık ikiz gibiMazef nbr kiz gene cildirtmis kiz benimkide disari gitmek icin agliyo hava soguk bi isinaydi iyiydi
Kaç aylık? Bir sıkıntısı var demekki.gaz vs.Cildirttiya hep kucakta ölüm hep ona sarılıp hiç bırakmayın diyor bunaldim valla yapışık ikiz gibi
Dokuz olacak.bu öyle bisey değil ya.başka bisey.bağrıma yatıyor.öyle duruyor. Ep kucakta olayım diyor ayrılmayalım.Kaç aylık? Bir sıkıntısı var demekki.gaz vs.
İyiyim valla nolsun hep aynı.. Aman uyuyamıyor çok uykusu var ama gazı da var. Gazdan uyuyamıyor. 14 aylık olduk hala gaz derdi.Valla burda iki gundur bahar havasi gibi:))bahara erken girdik bizsen neler yapiyosun bakim bebis nasil:)
Hay Allah feci alışmış demekki orda güven bulup huzur doluyor heralde çocukDokuz olacak.bu öyle bisey değil ya.başka bisey.bağrıma yatıyor.öyle duruyor. Ep kucakta olayım diyor ayrılmayalım.
Benim kız oldu olası kucakciydi ama bu kadar da değildiHay Allah feci alışmış demekki orda güven bulup huzur doluyor heralde çocuk
Yere bırak emeklesin tepinsin eğlenir zamanla bırakır.Benim kız oldu olası kucakciydi ama bu kadar da değildi
Örümceği var.gelip yine pacami tutuyor.almayim diyorum bi gorsen babası cepheden gelmemiş gibi hüngür hüngür agliyorYere bırak emeklesin tepinsin eğlenir zamanla bırakır.
Güneş miGunesi gordum attim kendimizi bahceye duvar dibinde oturuyoz
Benzetmeye bak:)Örümceği var.gelip yine pacami tutuyor.almayim diyorum bi gorsen babası cepheden gelmemiş gibi hüngür hüngür agliyor
Ay ne bilim içimden o benzetme geldi :)) kizBenzetmeye bak:)
Kız mı erkek mi?
Allah bağışlasın canım.bugünlerde geçer sıkma canını:)Ay ne bilim içimden o benzetme geldi :)) kiz
Allah yardimcin olsun canim, hala gazimi var ?yediklerine dikkat et bence hazmedemiyorsa ondan da olu..İyiyim valla nolsun hep aynı.. Aman uyuyamıyor çok uykusu var ama gazı da var. Gazdan uyuyamıyor. 14 a
ylık olduk hala gaz derdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?