- 28 Temmuz 2015
- 5.930
- 7.190
- 198
- Konu Sahibi naneelimoonn
-
- #2.721
Kokuna cok alismis yavrucak:)))Dokuz olacak.bu öyle bisey değil ya.başka bisey.bağrıma yatıyor.öyle duruyor. Ep kucakta olayım diyor ayrılmayalım.
Ne cephesi kizÖrümceği var.gelip yine pacami tutuyor.almayim diyorum bi gorsen babası cepheden gelmemiş gibi hüngür hüngür agliyor
Ohh ohh biz balkonla idare ediyoruz ne yapak bahcamiz bagimiz yokGunesi gordum attim kendimizi bahceye duvar dibinde oturuyoz
Oh yaşayın emi:)Gunesi gordum attim kendimizi bahceye duvar dibinde oturuyoz
Hosgeldin ablam:)nasilsin?Oh yaşayın emi:)
Öbür paçanada ben sarılayımmı:)Örümceği var.gelip yine pacami tutuyor.almayim diyorum bi gorsen babası cepheden gelmemiş gibi hüngür hüngür agliyor
H.b canım iyiyim,sen nasılsın:)Hosgeldin ablam:)nasilsin?
Saçına toka alalım onun:)Yeğenim hamileydi,kız olduğu belli oldu,ilk kocaman bi toka almışdım:)Ay ne bilim içimden o benzetme geldi :)) kiz
Iyiyim ablam sagolH.b canım iyiyim,sen nasılsın:)
Yanlis sari kafayi koymusum ablaIyiyim ablam sagol
Iyiyim ablam sagol
Ben anlamadım neden yanlış,nesi var:)Yanlis sari kafayi koymusum abla
Dinle prensesim dinle:)Vallananeelimoonn neyime alıştı bilmem iyice huyu değişti sakız gibi oldu.iyice bunaldim.
Elif abla tokada al kizida al bende acık kafa dinleyim
Bizimde balkonumuz yokOhh ohh biz balkonla idare ediyoruz ne yapak bahcamiz bagimiz yok
Biz apartmandayiz bizimkinde yok, bazilarinda var burda balkon kulturu yokBalkon yokmu ordaki evlerde:)
Balkonda çay içmekde yok yani:)Biz apartmandayiz bizimkinde yok, bazilarinda var burda balkon kulturu yok
Allah yardimcin olsun canim, hala gazimi var ?yediklerine dikkat et bence hazmedemiyorsa ondan da olu..
Gunaydin balim:)ne haberGünaydın:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?