- 7 Eylül 2015
- 12.205
- 31.112
- 598
- Konu Sahibi naneelimoonn
-
- #3.041
Cevizli etimek tatlım sana gelsinAnacim bi topikte durun. Ayni kisiler farkli farkli yerlerde farkli farkl8 seyler yazmisiniz. Neyi nerde okudugumu karistirir oldum valla. Tatlilar havada ucusmus. Ohh yarasin
Ben emen bi kizi olan ve yerinde durmayan bi oglu olan kadinim. Bana bol enerji lazim. Hem 2 cocuklu kadina 2 tatli lazimCevizli etimek tatlım sana gelsin
2 tatlı derken ney yaniBen emen bi kizi olan ve yerinde durmayan bi oglu olan kadinim. Bana bol enerji lazim. Hem 2 cocuklu kadina 2 tatli lazim
Ne edek bacim olekmi oldurekmiMecbur katlanacaz diyosun
4 cocukluya ne lazimmm aceppBen emen bi kizi olan ve yerinde durmayan bi oglu olan kadinim. Bana bol enerji lazim. Hem 2 cocuklu kadina 2 tatli lazim
Tatlilari hepsi benimmm ben sayi olarak daha cogum bi kerem2 tatlı derken ney yani2 dilim mi :)
Hepsi sana feda olsunTatlilari hepsi benimmm ben sayi olarak daha cogum bi kerem
Hepsi sana feda olsun
Biz onu bu haliyle seviyoruz zatenNe edek bacim olekmi oldurekūmiatsan atilmaz satsan hecc satilmaz
Noldu kiz gecmis olsunBenim Kizim hasta
Nezle olmuş burnu akıyor gözü akıyor.sürekli ağlıyor ağlamadığı zamanlarda da söyleniyorNoldu kiz gecmis olsun
Mevsim gecisindendir. Ihlamur falan yap icir. Bide petidus varsa ver. Bisecigi kalmaz.Nezle olmuş burnu akıyor gözü akıyor.sürekli ağlıyor ağlamadığı zamanlarda da söyleniyor
Oooo gunaydinn annem sen nerelerdesi yine
Gecmis olsun canim benim karbonatli su yap ilik suya gozlerinin kenarlarini devamli sil o suyla canim akmasini onler ama sadece kenarlarini sileceksin gozune girmesin yakar yavrucagi..Nezle olmuş burnu akıyor gözü akıyor.sürekli ağlıyor ağlamadığı zamanlarda da söyleniyor
Kiz d vitamini kemik gelisimi icin onemli ya ondan demistir.Doktora goturduk şimdi.bitkisel bi ilacla burun damlası verdi.ama doktoru begenmedim 100 yaşından aşağı değildir yaşı.bingildagina baktı iyi dedi drviti veriyonusunuz dedi yok dedim güneşe çıkartıyoruz dedim.yok yok verin dedi.hocam dedim benim.kızın bacakları çarpık internette geçici diyor ama ne diyorsunuz dedim deviti kullanda çarpıklığı artmasına dedi.devit 3 her derde deva.
Onemlide bu kız doğduğunda çarpık bacakliydi.aman beni tatmin etmedi bu doktor.ortopediye giderim.Kiz d vitamini kemik gelisimi icin onemli ya ondan demistir.
Anasina cektiyse irsidir:))))Onemlide bu kız doğduğunda çarpık bacakliydi.aman beni tatmin etmedi bu doktor.ortopediye giderim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?