- 21 Aralık 2015
- 7.428
- 5.390
- 198
- Konu Sahibi naneelimoonn
-
- #3.061
Ben çarpık bacaklı değilim ki kizAnasina cektiyse irsidir:))))
Ne biliim. Baxaklarini gormedim ki:)))Ben çarpık bacaklı değilim ki kiz
GösterimmiNe biliim. Baxaklarini gormedim ki:)))
Vayyy iddalisin. Gostermeyen kizilcahamamli gibi olsun mu:)))))Gösterimmi
Sen bana kilolusun mu diyon?Benim en büyük problemim zayıf olmam.azcik kilo akşam.yiyorum yiyorum anlamıyorum kilo.
Ne alakası var :)Sen bana kilolusun mu diyon?
Yiyomus da kilo alamiyomus falan. Havan kime kizim seninNe alakası var :)
Ne havası kızım ben yapımı söylüyorum.benim vücutta yakıyor demekki :))Yiyomus da kilo alamiyomus falan. Havan kime kizim senin
Benimki yakmiyorNe havası kızım ben yapımı söylüyorum.benim vücutta yakıyor demekki :))
Yediğini yakmiyorsa yemeği birakBenimki yakmiyorbende senin vucudundan istiyom ya. Yedigimi yaksin. Hala 4 kilo fazlam var
Olmaz. Zaten cok yemiyom. Bide birakirsam hasta olurum be. Benimki dogum kilosu. Gitseler yeter. Ben seviyom yemek yemeyiYediğini yakmiyorsa yemeği birak
Afiyet olsun o zamanOlmaz. Zaten cok yemiyom. Bide birakirsam hasta olurum be. Benimki dogum kilosu. Gitseler yeter. Ben seviyom yemek yemeyi
Sagolasin. Senin kiz nasi olduAfiyet olsun o zaman
Gözler seri şekilde çapak üretiyor.burunda aynı şekilde sümük.ama genelde iyi idare ediyor ya.doktor bitkisel bi ilaç verdi. Buun açıcı verdide.bakalım. az ateş var şimdi.ay ne çok konuştumSagolasin. Senin kiz nasi oldu
Seninde bugn beni gömme günün galibaCok mu? Senmi?potansiyelinin yaninda bu hic bisi:))))
Eltim gitti ya pek bi keyfim yerinde. Ondandir:) bana bak konusacagin seyler varsa simdiden soyle. Yarin kocisim beni piknige goturcekSeninde bugn beni gömme günün galiba
Defol gitEltim gitti ya pek bi keyfim yerinde. Ondandir:) bana bak konusacagin seyler varsa simdiden soyle. Yarin kocisim beni piknige goturcek
Len senin misafirin gelmiyomuydu bu hafta sonu?Defol git
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?