- 21 Mayıs 2010
- 4.681
- 2.946
- 373
- Konu Sahibi naneelimoonn
-
- #3.401
Ben daha tatliyim
O bana asılıyor canısı ya.[/QUOT
kiz geldigimden beri laf atiyosun ona
normalde hep bu saatlerde mi bakiyorsunuz KK ya?
Hahayty@zey-mur sana ölsün didi
Sende kızın uyuyunca uyu noluyormuş ki hıh.Güzellik uykusu deyince azimsama günlük en az beş kere o uykuya yatar o.dusun artık ne kadar güzel olduğunu
yok artik , kiz inanirim bennnn!!! gülme yaaaaBen 7/24
Güzellik uykusuna yatmadığım sürece
Güzellik uykusu deyince azimsama günlük en az beş kere o uykuya yatar o.dusun artık ne kadar güzel olduğunu
Kız valla çoğunlukla burdayım.yok artik , kiz inanirim bennnn!!! gülme yaaaa
Uyuyamiyorum ben öyle.sonrada zombi gibi geziyorumSende kızın uyuyunca uyu noluyormuş ki hıh.
Ya ya dünya guzelieminim dünya güzelidir o
İşte zombi gibi gezmemek için.Uyuyamiyorum ben öyle.sonrada zombi gibi geziyorum
Totomu ye .Ya ya dünya guzeli
iyi ediyorsun, bebegin daha cok kucuk , seninde güclü kuvvetli , pazulu bir hatun olman gerekki , herseye yetesin dimi . Eferim , begendim veallahKız valla çoğunlukla burdayım.
Ama kız uyudukça bende tüm işi bırakır uyurum
yoo, kendini ihmal etme, ne kadar isin olursa olsun, dinlen!!Uyuyamiyorum ben öyle.sonrada zombi gibi geziyorum
Sağıl balım :)iyi ediyorsun, bebegin daha cok kucuk , seninde güclü kuvvetli , pazulu bir hatun olman gerekki , herseye yetesin dimi . Eferim , begendim veallah
Kız yerim.yerinde fazla gelir kalanı kkya hayrima dagitirim artikTotomu ye .
Benimki de der yat uyu der akşamda ne bu evin halı deryoo, kendini ihmal etme, ne kadar isin olursa olsun, dinlen!!
Benim gibi 90-60-90 kadına hakaretine güzel totomla gülüyorum.Kız yerim.yerinde fazla gelir kalanı kkya hayrima dagitirim artik
onun sabah kresi vardi, oraya biraktim. Annem almistir simdi.Sağıl balım :)
Senin küçük napıyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?