- 21 Aralık 2015
- 7.428
- 5.390
- 198
- Konu Sahibi naneelimoonn
-
- #3.361
Tesekkur ederim.E gencsin tazesin dahabende ogrenmis oldum bu arada
Ne yakismadi banaHiç yakışmadı sana
Etiketleyip durma hıh.İyiyim canım.Denas14__ uğraşıyorum. Beni bu deliyle yalnız birakmayin
bak cokk kanim kaynadi simdi sana mazef...Genelde harika kanka olduk biz bir haftada.
Denas duymasın 29.5 yaşındayım ama aramızda sır habak Denas14__ yaşımı duyarsa senden bilirim
Yosma lafıNe yakismadi bana
aaa ,kiz kolayi var. bir gun hic bi isi yapma, yemek dahil.Bunu benim herifede anlatsana bir ara.aksama kadar yatiyormusum gibi bir muamele yapıyor da bana
ne güzel , aaghhh insallah bigun bizde kesin doneriz...Iyiyim ablacim tesekkurleryok ben Türkiyedeyim cok şükür
Benimde sana.bak cokk kanim kaynadi simdi sana mazef...üle hepinizden büyükmüsüm be ...pöf
kizUhh yalanın böylesi. Kandırma kızı.. Söyle gerçek yaşını.utanma bu kadar.
Lan karı yemekler nerde diye beni doverse ne olacaka
aaa ,kiz kolayi var. bir gun hic bi isi yapma, yemek dahil.
ozamanda anlamazsa....valla bilmiyorum ondan sonra yapabilecegin seyi
Efendim güzellik abidesi.
YalakaEfendim güzellik abidesi.
he iyi dedin bunu, coook iyi geldi heee
Siz iyi anlasiyosunuz hiç araya girmeyelimİyiyim canım.Denas14__ uğraşıyorum. Beni bu deliyle yalnız birakmayin
mazefe cokk tatli takiliyorsun ya, ondan gulumsedim tatlishhEfendim güzellik abidesi.
Aciktayim su an üni hazirligine güzel , aaghhh insallah bigun bizde kesin doneriz...
evlimisin? okuyormusun?
He israille Filistin kadar iyi anlatıyoruz sormaSiz iyi anlasiyosunuz hiç araya girmeyelim
Allah yardimcin olsun canim, insallah gonlunce olurAciktayim su an üni hazirligi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?