- Konu Sahibi shrpapatya
-
Meraba arkadaslar bende yurtdisindan konuyu gorunce yazayim dedim.. Dua her kapiyi acar herseyi nasip eden Rabbimiz degilmi sonucta O nasip edicek birseylerde vesile olacak hayirli bir zamanda bizlere ana olmayi nasip etsin InsAllah.. ben 7 aylik evliyim ve duzensizlik var hemde biraz daha bekleyip duzene girmesini istiyorum.. Allahim sizlerin ve benim dualarimi kabul edip vakti zamaninda o guzel duyguyu bizlere yasaticaktir suphesiz.. Allah yar ve yardimcimiz olsun..
Merhaba arkadaslar!
Konunuzu görür görmez bende yazayim dedim! Allah insallah bütün anne olmak isteyenleri anne yapar.
Hergün dualarim artik , hayirlisi olur herseyin insallah diyorum. Ben 36 yasinda ve almanyada yasiyorum. 4 senedir evliyim, 2 senedir cocuk sahibi olmak istiyorum. Yasim ise geldi geciyor bile.
Ben almanyada dogma büyümeyim,bütün ailem burada,türkiyeyi sadece tatillerden biliyorum. Bizim sorunumuz benim tüplerim kapali. Esimde problem yok. Biz burada 2 tüp bebek ve 1 dondurulmus denedik, tabiki hepsi negativ. Inanmassiniz ama artik okadar yoruldum ki anlatamam. Tüp bebek dince bir agirlik basiyor bana. Okadar cok istiyorumki anne olmayi, allah insallah bir gün benimde yüzümü ve sizlerinde yüzünü güldürür. Benim demek istedigim. Ben buranin doktorlarina hic ama hic güvenmiyorum artik.Her gittigim Doktorlar farkli seyler söylüyorlar. Simdik yaza dogru Istanbulda düsünüyoruz, esimin israri yüzünden. Arkadaslar hepimiz insallah bir gün bebislerimizi kucaklarimizda olur.
Selam silanaz.....
Insallah bu sefer sende hersey yoluna girerde bebegini kucagina alirsin.
Maya tüp bebek hic duymadim birazdan netten arastiririm. Benim düsündügüm yer Brüksel tüp bebek. Oranin doktoruyla yüz yüze burada görüstüm, bana 60% verdi ve 2 hafta yeterli dedi. tabiki dogrumu yanlismi bilmiyorum. Konusmamda zaten demistim, fazla zamanim yok diye. Bende IMSI yapilacakmis öyle tavsi etti. Aslinda tekrar türkiyeye gidip bir kac merkezdende fikir almayi düsünüyoruz. Insallah bu sefer tutarda ............ Artik olsun diyorum, insallahhhh
uzun protokolle kisanin ne farki var????
Burada ben galiba uzun protokoll gördüm...
Merhaba Silanaz!
Insallah senin bu seferde tutarda tükiyelerle ugrasmassin, hep positiv düsünkü, positiv olsun...
Evet ben doktorla görüstügüm zaman demistim fazla iznim yok diye, ama kendisi demisti bana 2 hafta yeterli diye. Bilmiyorum artik nasil olacak.... Hem ben diyorumki olacagi varsa Allahim nasip ettiyse olur... Benim bir tanistigim bayan vardi, tam 10 yildir ugrasiyorlar cocuk sahibi olmaya... Cok tüp bebekde denemislerdi. Simdik kendisi 3 aylik hamile ve normal yollardan oldu.. Yani bir mucize dediler.
Allahin isi iste.
Aminnnnnnnn arkadasim aminnnnnnnn........
Insallahhhhh.........
Senin yas kacti ??? Calisiyormusun???? Kendinden biraz bahsedermisin???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?