GURBETTE BEBEK HASRETi

shrpapatya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2011
9
0
36
Almanya
slm arkadaslar ben yeni katildim araniza uzun zamandan beri anne olmak icin cabaliyorum.3 defa asilama islemi yapildi sonuc hüsran simdi tüp bebege basladik 2 gündür igne vuruluyo karnimdan cok heycanliyim devamli arastiriyorum,carsamba ilk kontrol yurtdisinda yasiyorum ve burda cok yanlizim esimden baska kimsem yok ins sanalda olsa bu zor günlerimi paylasabilecegim dostlar edinirim.ne olur dualarda bulusalim...ALLAH isteyen herkese dünyadaki en güzel duygu olan ANNElik duygusunu yasamayi nasip eder insallah...ALLAH yar ve yardimcimiz olsun

slm, tedavin hayirli olsun canim insallah tedavinden guzel sonuclar alirsin.bende senin gibi gurbetteyim, 9 yildir annelik ozlemi cekiyorum, ailem akrabalim hep turkiyedeler sukurler olsunki esimle cok mutluyum, biz 3 kez tup bebek tedavisi denedik olmadi. insallah 4. yu denicez yaza, hepimizinde hakkinda hayirlisi olsun elden birsey gelmiyor..

cok tesekkür ederim güzel dileklerin icin.ins hakkimizda hayirlisi olur.ben munihte kinnderwunsch hastanesinde tedavi oluyorum esim iyi oldugunu sölüyo,ama benim aklim hep türkiyedeki tüp bebek merkezlerinde ilginin daha fazla oldugunu düsünüyorum..burayi sevemedim bir türlü hersey soguk geliyo havasi insanlari...neyse ins hakkimizda hayirlisi olurda burdan müjdeli haberlerimizi paylasiriz,moralimi yüksek tutmaya calisiyorum ama tek basina biraz zor oluyodu, artik yanliz degilim

Merhaba

Bende Yurtdisindna yaziyorum ve 5 senedir bebek özlemi cekiyorum ben ve esim . Birinci IVF Tüb bebege baslamisdim ama ne yasiki durduruldu Hormonlarim cok yüksekdi herseiyn hayirlisi artik bidaki aya kadar beklicez . ALLAHIm her Eslere cocuk sayibi olmak nasil eylesin isallah :)

Burdan Heycanimizi paylasalim hep beraber :)

DERTLi BiR iNSANIN TEREDDÜT VE DUMANLARLA DOLU BIR GÖNÜL EVi VARDIR;EGER ONU DiNLERSEN O EVDE BiR PENCERE ACMIS OLURSUN...mevlana...
Ben ve benim gibi gurbette yanlizlik ceken bide Anne özlemiyle yanip tutusan herkesi paylasmaya davet ediyorum,sevinclerimiz paylastikca cogalsin,üzüntülerimiz de paylastikca azalsin ins...
aeolun

Merhaba Arkadaslar, bende yurtdisinda, yani bir gurbetciyim

6 yildirdir bende anne olcam gunu sabir ve umutla bekliyorum. Canada'da yasiyorum Ottawa'da.. 2 tane Turkiye'de International Hospital'de denemem gerceklesti ilk Negativ ikinci dondulumuslarla Pozitif ama CAnada'ya dondukten iki gun sonra kan degerlerim dustu, kaybettik,,, Ucuncu deneme Haziran 2010'da Canada'da gerkceklesti, sonuc=husran !2 tane dondulmusum vardi... Simdi 4'uncu denem icin tedavi goruyorum,,, dogum kontol ahpi kullnaiyorum igneler daha baslamadi... Yalnizlik zor hele boyle bir surecte insan hep ayninda birilerini gormek istiyor sevinclerini, huzunlerini paylasabilcen birileri ama ne yapcan, turkiye'de benim icin cok stresli olmustu cunku bitmek bilmeyen yorumlardan ve sorulardan bikmistim... Rabbim hepimizin hakkinda hayirlisini nasip etsin Gurbetteki bu ylanizligimizda bize yoldas, umut, arkadas, olcak evlatlar nasip eylesin ISNallah..

slm silanaz cok gecmis olsun...dilerim yüce rabbim en hayirli zamanda güldürsün yüzünü...dedigin gibi insan gurbette olunca böle hassas zamanlarinda daha cok yanlizligini anliyo.benim yasim 32 sizin yasinizi bilmiyorum ama ben kalabalik bir ailenin en kücük kizi olarak el bebek gül bebek geldim bu yasima kadar.sonra birden yanlizlik tedavi sürecimde hasta yatarken ailemin sevdiklerimin kiymetini daha cok anladim.hastayken senin icin yapilan bir tas corba ne kiymetliymis meger insan.ALLAH kimseyi gurbete düsürmesin.sevdiklerinden ayri koymasin.aeolun.

Aminnnn Canimmm Bu guzeL yazin icin tesekürler umarim Cümlemizin Yüzünü bu gurbet ellerde ALLAHIM güldürür .

Ben Kisa kendimden bahsetmek istiyorum Arkadaslar böylece birbirileirmizi biraz daha yakindan tanayip sorunlairmizi tecrübelerimizi hep beraber paylasiriz .
Ben 30 Yasindayim isvicrede dogdum büyüdüm Ailem burda bu durumda sansliyim . 8 senedir evliyim ve 5 seneden beri bir cocuk sayibi olmak istiyoruz Endimetiose hastaligi var bende hemde cok agir bir sekilde . Isvicreden 1011 ocak ayinda IVF basladim hersey yolundayken Hormon Statistiklerim yükseldi ve Tedaviyi ne yasiki birakmak zorunda kaldim kaidn dokdoruyla Hüsrana ugradim kendime hala gelemedim ama rabbim umarim 2 ay sorasina nasil eder Birinci deneyimi.
Bazen bu Yabancilari anlamiyorum türkiyede olsa 2 hafta icersinde hemen gidersin yaparlar hormonlarina pek bakdiklarini sanmiyorum bu durumda......
Isvicreliler bu durumda hemen tedaviyi kesip atiyorlar tamam belki böylesi daha nasip kismet isidir ama gene bilemiyorum....
Cok kez bu yüzden düsündün Türkiyede yapdirmayi .
Scaba Türkiyede yapdirlanlar birza olsun tedavi sürecini biraz olsun anlatabilirmi ???????

Silanaz gecmis olsun cok ama herseyde bir hayir vardir diyorum eminimmm sabrinin emegini elbet bir gün ALLAHIM sanada verciekdir sabirli olmak lazim . Su anda Nasil tedavi durumun ??????
Nasilsin ??????

Baska zaman Görüsmek üzere Kendinize cok iyi bakin Simay

Simaycim cook tesekkür ederim kendinle ilgili bilgilendirdin bizleri benden 2 yas kücüksün ama uzun zamandan beri tedavi sürecin varmis ben yeni basladim bu tedaviye elimden geldigi kadar inceliyorum arastiriyorum ama kafam dahada karisiyo...bende almanya munihte yasiyorum esimle bu konuyu yüzünden cok tartistim ben türkiyede yaptirmak istedim o burayi tercih etti.sonundada onun dedigi oldu.ins hakkimizda hayirlisi olur...cok zorlu bir sürec ALLAH herkesin yardimcisi olsun.bu siteye üye olmam ve yasadiklarimi paylasmamin sebebi benim gibi birebir yasayanlarla dertlesmek paylasmak..benim ablaminda 16 sene cocugu olmadi ve sonra 3 cocugu oldu,ben onun yasadiklara hep sahit oldum ama anlayamadim,anlamak icin insanin yasamasi gerekiyomus simdi ablamin yasadiklarini cok iyi anliyorum...canim moralini yüksek tut...ben hep hakkimda hayirliysa olsun diye dua ediyorum...rahatsizligini yazmissin ama ben ilk defa duydum ALLAH acil sifalar versin cnm...ins burdan müjdeli haberlerimizi paylasiriz.ALLAH yar ve yardimcin olsun cnm...

Amin insallah rabbim hepimizin, tum anne olmak isteyenlerin kucaklarini doldurur, Benim yas daha 24 ama hayat tecrubem LOL, bende canim cok kabalik ailedenim bide benim karadenizliyim, kahkamiz, eglencemiz hic eksik olmazdi, gurbetin yalnizligi Or her ne kadar eslerimiz olsada yanimizda yinede hep aklim benim sahsen Turkiye'de... Sen Almanya'da sin zannedersemm.. senin tedavi ne asamada arkadasim...

Merhaba Simay,

Sanada buyuk gecmis olsun arkadasim, ailenin ayninda olmasinin mutlaka avantajlari vardir cnaim, sevindim senin adina... Rahatsizligini tam olarak bilmiyorum arkadasim rabbim sifa versin, ama arastircam... Daha senin bu ugurdaki ilk mucadelerin, yilma YOLA devam... Arkadasim guven doktorlarina benimde ayni ilk denememde hormon degerlerim cok yuksekti doktor kendisi soyledi cunku yas 21 dayadilar ilaci asiri yumurtlama oldu keske benimkinide iptal etseydiler ama devam ettiler ve Negativ'le sonuclandi hicc uzulme canim bunda'da bir hayir vardir mutlaka...Degerlerinin normale dpnmesini bekliyorlar canim, gec olsun guv olmasin, o kadar agridan sonra birde transferin olsa ve Negativ sonuc alsan, birde ilk denmen oldu icin cok Aci oluyor kendmden biliyorum....

Benim basimdan Turkiye'de iki tupbebek denemesi gecti arkadasim, Kisaca bahsedeyim... Benim esimin gecirdi bir ameliyat yuzunden sperm disa gelmiyor idrar kesesine geri gidiyor bu yuzden tup bebek tedavisi tek cozum gibi bizim icin, rabbim bir mucize nasip etmedikten sorna,, BAna Canada'da esimin dokturu 70 bin canada Dolari civari demis, buda cok yuksek bir fiyat oldu icin benim dokturumun tavsiyesi ile Turkiye'de bir doktor'a gittim. Yesilkoy'de International Hospital Egin Oral, Hersey cok guzel, cok gencisin, sperm kaliteli, sonuclar hairka jhergunku duydumuz sozler, sansiniz cok yuksek, bizimde tabiki ilke deneme cok heycanliyiz keisn olcak gibi boyle hayal kuruyoruz, 12 gun resmen istrahat ettim allahim ailemden binkere azi olsun,,, Test sonucunu almaya yalniz gittim cunku esimde askerlikle ilgili islemler vardi onlarla mesguldu, Ben sonucu aldim gibi yesil kyo sahiline attim kendmi hickira hickira agliyorum boyle :)Herneyse, ilk'i olmadi dondulmus 13 tane Embriyom vardi Canada'ya geldikten 6 ay sonra tkrar turkiye'ye gittim, Doktor degismisti... Ismini hatirlamiyorum simdi cok zahmetsiz bir tedaviydi, ama bu sefer benim icin stresliydi cunku ailem disidna kimse bilmiyordu tedavi gordumu, Sorulan sorulardan bikmistim Nicin yatiyosun, Yatmayami geldin sen, neyin var, Tabiki hakli olarak biryerde soruyolardi... Kan vermeye gittim, ondan sonra babamla eve geri donerekn, hemsire aradi, HAmilesiniz Tebrik ederim... Ben sokta hemen hungur hunugr yine telefona sarildim esim'i yurdisini aradaim, GEce 2, ben aglamktan filan konusamiyorum... tabi soyledim oda cok sevindi, Babam bu arada gaz koyuyo arabaya Cnaim babam beni agliyo gorunce birden boynu bukuldu, Sandi yine olmadi,,, eve geldim annem oyle teseli ediyo kizim olur olsun uzulme filan, Anne ahmileyim diyom kadin duymuyor bile. EEE sallak kizim daha e agliyon gulsene dedi... ( Gulmem uzun surmedi ayri mesele) Ben uc aylik iacimi filan aldim Sonuctan bir hafta sonra Canada'ya donus vakti geldi, geldikten bir afta sonrada dusukle sonuclandi...

2 yil ara verdim, okuluma verdim kendimi... Hakkini hela et arkadasim, ben tedavi surecimden cok farkli selere kaymisim,, Canim simdi sorsan desenki tavsiye edermisin turkiye'de bir tedavi, iyi bir merkezde kesinlikle bisey diyemem benim basima bu geldi diye baskasinin basina gelcek diyede bir kanun yok, orda insanin moreli daha yuksek oluyor her ne kadar bunaltici sorular olsada, doktorlar daha cok gven veriyor her ne kadar seni kazikladiklarini dusunsende ama Cok umutlandiriyo doktorlar turkiede en azindan benimki oyleydi, yurdisindada tedavi gormus birisi olarak ayziyorumki cok farkli bir tedavi sureci var, ilaclar filan her ne kadar ebnzer olsada, burda sana su kadar sansin bile var demiyolar, yumurtanin kalitesi bile olsa hic belli olmaz diyolar, en bastan PSikiyatrisle seni gorusturmeden ahzir olduna inanmadan manevi olarak tedaviye baslamiyolar, trasnferden sonra hastanede filan tutmuyolar, Turkiye'de hatirliyorum beni sedyeyle odamdan alip, sedyeyle odama geri goturmuslerdi , burda ttansfer masasina kadar kendim yurudum, transferden sonra yuruyerek,dinlencem sandalye'ye gittim sadece 30 dakika bekle idrar'a ciktiktan sorna gidebbilirsiniz dediler... LOL ya ben cok ayzmisim bu aksmalik yeter bu kadar

Kızlar merhaba ben Türkiyede yaşıyorum açtığınız topiği görünce okudum RABBİM hepinizin gönlüne göre versin ve yardımcınız olsun.RABBİM sağ salim meleklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bu denemenizde hepinizin yüzünü güldürsün.Tüm annae olmak isteyenlerin kucağını boş bırakmasın.AMİNNN

Merhaba Canim Aminnnn umarim ALLAHIm hepimizin yüzünü güldürsün .
Bu Hatsaligimdan dolayi hep Amalyat oldum bu sene anca Tüb Bebek tedavisine basliyabildik . Ben Türkiyede olsun istedim ama ben ve esim calisiyoruz . Calisdigimiz is yerleri bize ancak 2 hafta tatil verebiliyorlar buda biraz sanirim kisa Tüb Bebek tedavisi icin . Bu yüzden bu sefer ilk deneyimizi burda yapdiralim dedik .
Silanazin dedigi dogru aslinda yurt disindan geliyoruz diye eger biseyde münasip olmasada Hormon larimizi vs vs gene Türkiyedeki dokdorlar o tedaviyi sonuna kadar Sürdürücekler is ki parayi alsinlar sonucu negativ olabilme ihtimali olsa bile ......
Ablanda ayni seyleri yasadiysa az cok ablandan destek aliyorsundur sen bu bir nevi güzel ama tabiki bir nevi o kadarda üzücü . Insan bu tür tedavileri yasadigi zaman anliyor daha cok .
Ben iki ay falan beklemek zorundayim adetim gelene kadar bakalim bende olan kist gidecek mi diye Kadin dokdorum kontol edicek......
Sen nasilsin hangi asamadasin strese girme sakin ol canimm ?????

Canimm Deneyimlerini anlatigin icin Tesekür ederim .
Türkiyedeki deneyimlerim iyi gecmemis ama bende basdan beri ayni kanidaiym aslinda tamam cok ilgileniyorlar vaade bulunuyorlar ama sonuc negativ cikinca insna tabiki üzülür Türkiyedeki dokdorlar tabiki cok ilgi gösteriyorlar sonucda onlara tedavi negativ olsun olmasin para ödüyoruz nakit . Burda Daga gercekciler Ilk IVF deneyime ocakda basladigimda cok Heycanliydim hersey yolundaydi gecen kafta Ultrasona gitim tam sonunu gördügüm anda Hormon tahlilerim cok yüksek cikmis . Evdeyim tel Geldi Kaidn dokdorumdan Bu tedaviyi sonuclandiramayiz kesmemiz lazim dedi . Ben tabiki inanmadim sordum gene yaparmiziniz umudum var diye ???? Kadin Dokdorumun dedigi suydu Bosunami para ödemek istiyorsunuz basdan !?! öyle deyince kabulendim Tel kapatir kapatmaz hickiriklarla agladim
Tabiki Kaulenmek basdada olsun transferdende olsun cok zor onun icin seni anliyabiliyorum o sahilde oldugun durumu . Ama morelini yüksek tut daha gercekden cok ama cok gencsin Bence tedavilerine birde Canada da dene burda her ne kadar cok ilgilenmeseler bile insna sagligina önem veriyorlar .
Ailenin yaninda yapdirmak tabiki büyük avantaj ama sag solun seni sorup sorusdurmasi neden yatiyorsun yatmayami geldin gibilerinden insanin sinirlerini tamamiyle bozuyor.
Ben 8 senelik evliyim 5 seneden beri cocuk sayibi olmak istiyoruz ve olmuyor hastaligimdan dolayi ne zaman türkiyeye gitsek SibeL halami bebek yok nednen olmuyormu ??? diye gelen sorularda benim sinirimi bozmaya baslamisdi ......
Benim Hastaligimi Cogu kisiler bilmiyorlar toplumda yüzde 10% görünülen kadin hastaliklarindan biri Endimetriose ve Cukalata kisti .
Kisa bilgi vereyim Canimmm . Emdimetiyose Cukalata kisti her adet gördügümde farkli yerlerde büyük kist ürüyor bende . sonucda Amalyat yolunda veya Labroskopie yöntemle icim kistlerden temizleniyor ama bu gene tekrarliyor tedavi yolu ise hamile kalmak ( tabiki kalabilirsem ) :)
Ic organlarim birbirine o kadar yapisik ki dogal yönden hamile kalamiyorum Simdiye kadar hep zamanim tedavilerle gecdi bu yüzden basliyamadim % kez Amalyat oldum bunun 2 si Labsorkopie dir .
Ve yasimda artik 30 ister istemez artik olsun istiyorum ALLAHIma hep dua ediyorum benim gibi sürecde olan tüm kadinlarin kucagina bebek versin yardimci olsun .
Sizi gördügüme seviniyorum böylece hep beraber dertselsiirz hemde deneyimlerimizi paylasiriz .

Baya kendimi kapdirmisim Gene Görüsüz öptüm canimmm :)

nilu tesekür ederiz aminmmmmmmmmm Cümlemizi isallah Canim

Meraba arkadaslar bende yurtdisindan konuyu gorunce yazayim dedim.. Dua her kapiyi acar herseyi nasip eden Rabbimiz degilmi sonucta O nasip edicek birseylerde vesile olacak hayirli bir zamanda bizlere ana olmayi nasip etsin InsAllah.. ben 7 aylik evliyim ve duzensizlik var hemde biraz daha bekleyip duzene girmesini istiyorum.. Allahim sizlerin ve benim dualarimi kabul edip vakti zamaninda o guzel duyguyu bizlere yasaticaktir suphesiz.. Allah yar ve yardimcimiz olsun..

Merhaba arkadaslar!

Konunuzu görür görmez bende yazayim dedim! Allah insallah bütün anne olmak isteyenleri anne yapar.
Hergün dualarim artik , hayirlisi olur herseyin insallah diyorum. Ben 36 yasinda ve almanyada yasiyorum. 4 senedir evliyim, 2 senedir cocuk sahibi olmak istiyorum. Yasim ise geldi geciyor bile.
Ben almanyada dogma büyümeyim,bütün ailem burada,türkiyeyi sadece tatillerden biliyorum. Bizim sorunumuz benim tüplerim kapali. Esimde problem yok. Biz burada 2 tüp bebek ve 1 dondurulmus denedik, tabiki hepsi negativ. Inanmassiniz ama artik okadar yoruldum ki anlatamam. Tüp bebek dince bir agirlik basiyor bana. Okadar cok istiyorumki anne olmayi, allah insallah bir gün benimde yüzümü ve sizlerinde yüzünü güldürür. Benim demek istedigim. Ben buranin doktorlarina hic ama hic güvenmiyorum artik.Her gittigim Doktorlar farkli seyler söylüyorlar. Simdik yaza dogru Istanbulda düsünüyoruz, esimin israri yüzünden. Arkadaslar hepimiz insallah bir gün bebislerimizi kucaklarimizda olur.

Merhaba arkadaslar!

Konunuzu görür görmez bende yazayim dedim! Allah insallah bütün anne olmak isteyenleri anne yapar.
Hergün dualarim artik , hayirlisi olur herseyin insallah diyorum. Ben 36 yasinda ve almanyada yasiyorum. 4 senedir evliyim, 2 senedir cocuk sahibi olmak istiyorum. Yasim ise geldi geciyor bile.
Ben almanyada dogma büyümeyim,bütün ailem burada,türkiyeyi sadece tatillerden biliyorum. Bizim sorunumuz benim tüplerim kapali. Esimde problem yok. Biz burada 2 tüp bebek ve 1 dondurulmus denedik, tabiki hepsi negativ. Inanmassiniz ama artik okadar yoruldum ki anlatamam. Tüp bebek dince bir agirlik basiyor bana. Okadar cok istiyorumki anne olmayi, allah insallah bir gün benimde yüzümü ve sizlerinde yüzünü güldürür. Benim demek istedigim. Ben buranin doktorlarina hic ama hic güvenmiyorum artik.Her gittigim Doktorlar farkli seyler söylüyorlar. Simdik yaza dogru Istanbulda düsünüyoruz, esimin israri yüzünden. Arkadaslar hepimiz insallah bir gün bebislerimizi kucaklarimizda olur.

Slm canim oncelikle hosgeldin aramiza, suan tedaviye baslamisiniz insallah hayirli olur sonu guzelle sonuclanir, cocuk isteyenler gercekten cok buyuk Ozlem cekiyor birde buna hasretlik eklenince artik gerisini yasayan bilir diyim. Bende Fransada yasiyorum 9 seneye yaklasiyor evliligimiz , ilk once sorun bende zannedilip Ben tedavi gordum sonrasinda problem esimde cikti , burda esimin ameliyatini yapmadilar yani cok seyler gecirdik , artik Turkiyede Tup Bebek tedavimizi gorduk ve suan hamileyim daha 2 haftalik falan , insallah tedavin sonunda sende hamile kalirsin gurbetlik cok zor Allahim isteyen herkese versin insallah. Birdada bastan sona yasadiklarimizi yazmistim okumak istersen . http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...de-mucizemidir-sonunda-bende-hamileyimmm.html

Cannim, rabbim ilk once hastaligina sifa versin, ikinicide yas seninda daha cok genc, simdi tedavini durdurdular ama emriyolarin filan hazir dimi transfer icin? Eger oyleyse canim daha zahmetsiz bir tedabi sureci gecircen ins. bir an once hormon degerlerin normale donerde transferin gerceklesir, hep beraber pozitif sonuc alcan gun icin dua ederiz.. benimde tedavi devam ediyo acayip bir vurdumum durmaz bir halim var allah hayra cikarsin, Igne'ye gobekten olan dun basladim... buda en buyuk sinayl oldu bana artik ekndine dikkat etmen lazim, yeedine ictine ama amaa iste.... Okul'da var ebnim bir yadnan stress stress,.. Hersey cok guzel olcak arakdasim, buna inanmaktan baska caremiz yok, butun gurbette bu yolda emek haracayan arkadalsain allah yardimcisi olsun,,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…