gurbette yalnizlik

affetmem kolay kolay zaten. bakmayin kendimi toplamaya calisiyorum. en büyük sorunum hep ben özür diliyorum onu fark ettim ya da cok cabuk yumusuyorum ama bu defa hakikatten farkli. insan önce kendi benligini gururunu düsünmeli ne olursa olsun. neden hep kendimi sucluyorum bilmiyorum.
sürekli bir muhasebe var icimde. onun icin yazdim artik kaya gibi olacam. sürekli empati falan. ama karsi taraf yapmiyorsa bunlari, insanin kendi yaptigi kendini ezdirmekten baska bir ise yaramiyor maalesf.

Ne yaptın arkadaşım sorununu halledebildin mi?

Ne yaptın arkadaşım sorununu halledebildin mi?

dün baristik bana anlatmadigi bazi problemler varmis onlardan bahsetti. bu olay bundan sonraki tutumumu degistirdi ama.
yalnizlig ida arti olarak görüyorum daha güclü bir karakter olmama vesile olacak. insan iradesinin, sagliginin ve özgürlügünün olmasina sükretmeli. onlar olmasa ders de cikaramiyacam hatalarimdan. neyse iste sonuc olarak erkek beyni farkli calisiyor benim kadar ince düsünemez. bu nedenden ötürü beklentilerimi de azalttim. bu sayede o da biraz nefes alir diye düsünüyorum. kk cok iyi geliyor. desteginiz icin tesekkürler:kkk:

Back