- Konu Sahibi yenigelinben
merhaba gurbet zor mu?ailesinden ayrı yerde yaşamak şehrini,evini bırakıp gidip evlenenler var mı aranızda?alışmak kolay mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hic ama hic iyi degil alismakda felaket kimseye tavsiye tmiyorum yasamis ve yasamakta oldugum icin![]()
en çok nede zorlanıyosun
esimi cok seviyorum oda beni ama bi yanim hep Trde insallah bebeklerim dogunca benim icinde farkli olur
inşallah canım inşallah senin durumunda zor ALLAH yardım etsin ne zaman evlendin
annem var,24 yıldır ailesinden uzak şahirlerde yaşadı ve durumundan gayet memnun.
iyi ki de ayrı yaşamışız,zor oldu zamanında ama şimdi iyi ki öyle olmuş diyor.
Şahsen ben de ne kendi ailemle,ne de eşimin ailesiyle aynı şehirde yaşamak istemem.
hem yurtiçi artık her yer öyle yakın ki.
uçakla mersin-ist. 1 saat falan. otobüs desen gece bin sabah ordasın.
takma bu kadar kafana
eski zaman mı ki at sırtında gideceksin sanki.
yurtdışında olan arkadaşların durumu bundan tamamen farklı tabi ki.
kıyaslanamaz bile.
Dügün günü ,evden ayrilma vakti yaklastikca bu korkular herkesde olabiliyor
ben dügünüm olacagi gün babamla sabaha kadar oturmustum,dügünü iptal etmeyi düsünmüstüm
halbuki evim babamlarin yani basinda olacakti ama ister istemez ayrilmak zor geliyor
türkiye icinde olduktan sonra pek sorun olmaz diye düsünüyorum
zaten arzu ettiginizde otobüse bindiginiz gibi bir kac saatte ailenizin yanindasiniz
ailenizde sizi özledikce gelirler insallah
gün icinde netten,webcam ilede hergün görüsebilirsiniz
eger nisanlinizi seviyorsaniz bence bu korkunuzu atlatin ve mutlu olun insallah
Allah yar ve yardimciniz olsun insallah
Bende evlenip ailesinden ayrılanlardanım.Ve 4 aydır ailemi görmedim,şuan acayip bir özlem çekiyorum.Evlenmeden önce eşime de kendi aileme de eşit uzaklıkta bir yerde ve iki aile ile de aynı şehirde yaşamak istemezdim.Öyle de oldu.Eşimin ailesine uzak olmak gerçekten iyi,böyle daha değerli oluyorsun.Daha seviyeli.Ama kendi aileme uzak olmak hiçte iyi değil.Bulunduğum yerde hiç akrabam da yok.
Ailesi ile aynı şehirde yaşayan arkadaşlara bakıyorum ve imreniyorum.Hep birlikteler.Her konuda birbirlerine yardımcılar.Ben çalışan bir bayanım,bazen çok yorgun oluyorum.Ailem yakın olsa onlarda yemek yerim.Eşim nöbette oluyor evde yalnız kalıyorum.Ya kardeşlerim gelir,ya ben onların yanına giderim.Şuan çocuğum yok ama çocuğum olsa anacuğum,kız kardeşim ilgilenir.Ne bileyim ya birçok artısı var.Tabi artık kendi aileme yakın olmam imkansız.Eşim doğu'ya gitmek istemez.Ailem de buraya gelemez.Offf of...
elinde vazgeçme imkanın olsa geçermiydin evlenmeden önce nişanlıyken
Hayır...Eşim iyi bir insan ve beni çok seviyor.Nişanlıyken de doğru eş seçtiğimden emindim.Vazgeçmezdim.Her mutluluk tam olmayabiliyor.Mutlu bir evliliğim var Allah'a şükür ama ailem konusunda hasretlik çekiyorum.Yinede biliyorum ki istediğim an sadece 7 saat uzaktalar.Akşam yola çıksam sabah kahvaltıya onlarlayım :))
Bence nişanlını seviyor ve onun senin için doğru eş olduğuna inanıyorsan,ailesi ve evi arasında dengeyi sağlayabilecek seni ezdirmiycek,koruyacak kollayacak bir eş olacağını düşünüyorsan hasretliği göze alman gerekiyor.
nişanlım bunların hepsini yapabilir bence ama eminde değilim içinde olmadan bilemeyiz