arkadaşlar
dünkü kontrolde hazırsın dedi aygül hoca
ben zaten istekliydim bu reglde başlamaya
ve başladık
geçen sefer uzun protokol uygulanmıştı
bu sefer kısa protokol uygulanacak
reglin 3. günü itibariyle 12 gün boyunca iğne
farklı bir ilaç deniycez
sizleri sonuçtan haberdar ederim
Arkadaşlar merhaba. 5. denemem için iki merkez arasında kararsızlık yaşıyordum.Timur hocanın tv videolarını izledikten sonra içimde ona karşı büyük bir güven oluştu.merkezi arayıp dilek hn. ile görüştüm ve burda okuduğum bir kaç arkadaşımızın yazdığı gibi hiçte olumsuz şeyler söylemedi.açıklamaları gayet net ve güven vericiydi.iki kez aramama rağmen yılmadan uzun uzun anlattı.bunun üzerine burda okuduklarım beni dehşete düşürdü.ama bunun yanısıra memnun kalan arkadaşlarında olduğunu gördüm.şuan yine kararsızlık içindeyim.eşimide zorla ikna ettim.bunun üzerine bizimde başımıza aynı şeyler gelirse eşime karşı çok mahçup olcam.lütfen bana yardımcı olurmusunuz.
Arkadaşlar merhaba. 5. denemem için iki merkez arasında kararsızlık yaşıyordum.Timur hocanın tv videolarını izledikten sonra içimde ona karşı büyük bir güven oluştu.merkezi arayıp dilek hn. ile görüştüm ve burda okuduğum bir kaç arkadaşımızın yazdığı gibi hiçte olumsuz şeyler söylemedi.açıklamaları gayet net ve güven vericiydi.iki kez aramama rağmen yılmadan uzun uzun anlattı.bunun üzerine burda okuduklarım beni dehşete düşürdü.ama bunun yanısıra memnun kalan arkadaşlarında olduğunu gördüm.şuan yine kararsızlık içindeyim.eşimide zorla ikna ettim.bunun üzerine bizimde başımıza aynı şeyler gelirse eşime karşı çok mahçup olcam.lütfen bana yardımcı olurmusunuz.
nihayet dün akşamdan beri bi kaç kez kramp girdi çok sevindim
ama regl sivilcelerim çıkmış ona da üzüldüm
umarım yediğim çekirdekler yüzündendir sivilceler=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?