sen nSILSIN Nsıl gidiyorr...Kızlarrrrr. Ne var ne yokkk. Tedavide olan var mı??
ben daha salı günü gidiyorum sonra gürkan a gidicem ve öyle karar verip başlayacam inşallah hayırlı yer olur da so olurr..dua et bizlere..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen nSILSIN Nsıl gidiyorr...Kızlarrrrr. Ne var ne yokkk. Tedavide olan var mı??
Kızlarrrrr. Ne var ne yokkk. Tedavide olan var mı??
Benim kararım timur hocadan yana gittim görüştüm çok şükür icime sindi aklımda herhangi bir şüphe yok insallah hersey iyi olur
özlemo248 nasılsın..içine sinmiş olmasına sevindim,kararlı olmak işin en başında motive için şart..inşallah ben de bir yere karar veririm de başlarım biran önce..
ne zaman başlayacaksın bakalım..inşallah son olurda bebeğine kavuşursun ...hepimize ALLAH yardım etsin
senin adına sevindim canım hayırlı olsun bakalım.bende perşembe günü görüşmeye gidiyorum.nezaman başlıyorsun tedaviye tarih belirledinizmi haberdar et bizi.
Cnm insallah hayırlı olur..timur hoca diğer adetle başlamayı uygun buldu ama ben bir durumdan dolayı Nisan adetiyle başlıycam..ilk merkeze Aralık ayında gitmiştim hoca bitkisel ilaç takviyeleri vermişti rahim yumurtalar çok guzel dendi insallah bizde muradımıza ereriz
Cnm Nisan bası başlıyorum insallah dediğim gibi bu kez icime sindi timur hocada gayet ilgili ebriyologda öyle suanda çok rahatladım
Sende istersen gidince embriyologla görüş ilk tedavideki durumu anlat ona göre bir yol çizilir insallah olumlu olur
mrh perşembe günü görüşmeye gideceğim heyecanla bekliyorumdua et bize.sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik
Hayırlı olsun cnm. Embriyolog erkin beyle görüştün sanırım renkli gözlü esmer biri. Çok ilgili ve çok seviyorum onu bana her gidişimde 40kere sordum soruyu tekrar tekrar cevaplardı ben biraz ruhumu tatmin etmek için soruyordum aynı şeyleri
Cnm insallah hayırlı olur..timur hoca diğer adetle başlamayı uygun buldu ama ben bir durumdan dolayı Nisan adetiyle başlıycam..ilk merkeze Aralık ayında gitmiştim hoca bitkisel ilaç takviyeleri vermişti rahim yumurtalar çok guzel dendi insallah bizde muradımıza ereriz
Cnm Nisan bası başlıyorum insallah dediğim gibi bu kez icime sindi timur hocada gayet ilgili ebriyologda öyle suanda çok rahatladım
Sende istersen gidince embriyologla görüş ilk tedavideki durumu anlat ona göre bir yol çizilir insallah olumlu olur
Canım her nerde olursanız olun tedavinizi ama yüce Rabbim ellerinizi boş çevirmesin emekleriniz boşa çıkmasın. Ben hep dua ediyorum. Cnm seninde kullandığın kürler var mı soğan kürü vs bunların hepsini yapp. Özellikle çörekotu kürünü.
gönülden amin diyorum.canım benim evet senin tavsiye ettiğin bal çörek otu tarçın kürüne başladım hatta dün bitti.eşimede keçiboynuzu kürü ve özel karışım yaptım kendimce :) onu yediriyorum.
gönülden amin diyorum.canım benim evet senin tavsiye ettiğin bal çörek otu tarçın kürüne başladım hatta dün bitti.eşimede keçiboynuzu kürü ve özel karışım yaptım kendimce :) onu yediriyorum.
Günaydın...Bende başlamak istiyorum bu çörek otuna.Aktardamı yaptırdın sen ve ölçü olarak nasıl.Tarif edermisin.Ayrıca sizin problem nedir.Bizim eş kaynaklı sayı ve hareket sorunu var.Dün dilek hanımla telefonda görüştük bizde haftaiçi iş çıkışı hem klınıği görmek hemde tanışmak için gidecegiz...Bol şanslar
Günaydın...Bende başlamak istiyorum bu çörek otuna.Aktardamı yaptırdın sen ve ölçü olarak nasıl.Tarif edermisin.Ayrıca sizin problem nedir.Bizim eş kaynaklı sayı ve hareket sorunu var.Dün dilek hanımla telefonda görüştük bizde haftaiçi iş çıkışı hem klınıği görmek hemde tanışmak için gidecegiz...Bol şanslar
merhaba herkese bugün diğer merkezle muyenem vardı yaa yazarım demiştim sizleree
hem prof.hem normal aranın doktoruna muayene oldum ve ben burdan çokk memnun kaldım,uzun uzun düşündüler bana neler yapılması gerektiğini ve sonuç:histereskopı ile laparoskopi
gerekli dediler detayları açıkladılar,benim de aklıma yattı içim rahat yani soru işareti kalmadı..
hayırlısı hepişmiz için
İki tahta kaşığı bal 1tatlı kaşığı öğütülmüş ya da havanda dövülmüş ç.otu 1çay kaşığı tarçın adetin 2.günü ile 12.günleri arasında sabah akşam aç karnına 1talı kaşığı tüketilir
mrh canım benim yumurtalıklarımda tembellik var eşimsede sayı ve hareketlilik.karışımı kendim evde yaptım .ölçüleri
12 silme tatlı kaşığı öğütülmüş çörekotu
10 çay kaşığı tarçın
10 yemek kaşığı kaliteli bal.adetinin ikinci günü başlıyosun bu küre sabah akşam 1 tatlı kaşığı ye canım çörekotunu öğütülmüş al aktardan.birde sabah akşam 1 adet incir yedim ben.soğan kürünü daha yapmadım.sende yap istersen şifa olsun bende perşembe günü gideceğim biletlerimizi aldık çok heyacanlıym![]()
ahhh bence süper yaa ...şansın dönüyor kesinlikle inşallah inanıyorum bebişin şansına..ben geliyorum diyor inşallahhmrh kızlar nasılsınız biz biletlerimiz aldık perşembe günü ankarada olacağız insallah.bugun birde ne oldu biliyomusunuz ben özel anaokullarında öğretmenlik yapıyordum çocuk gelişimi bölümü mezunuyum.açıköğretim okuyorum şu anda.temmuzda kütahyaya gelmiştik.ve ben özel okullara iş başvurusu yapmıştım ama cvp gelmemişti çok üzülüyordum bugun bir mucize oldu ve çok kaliteli bir okuldan iş teklifi geldi hem sevindim hem çok üzüldüm.okadar bekledim tam tedavi ayında iş teeklifi geldi.neyse bugun gittim görüştüm allahtan çok anlayışlı çıktılar tedafim bitince başlıyacağım tabi bir aksilik çıkmazsa hamile kalıpta rahat bir hamillelik geçirirsem çalışacağım.ne dersiniz kızlar şansım dönmüş olabilirmi.söz saatine gelir diye birşey vardır bizde bugun eşime hamile kalırsamda çalışırım demiştim 2 saat sonra bu telefon geldi.eşim pek istemiyoda hamile hamile çalışmamı sorunsuz olursa çalışırsın dedi görüşmeden sonra hayırısı olur insallh.yeterki bebişim gelsin onunla gider gelirriz.şanslı velet şimdiden kreş ortamını görecek![]()