mrh kızlar nasılsınız biz biletlerimiz aldık perşembe günü ankarada olacağız insallah.bugun birde ne oldu biliyomusunuz ben özel anaokullarında öğretmenlik yapıyordum çocuk gelişimi bölümü mezunuyum.açıköğretim okuyorum şu anda.temmuzda kütahyaya gelmiştik.ve ben özel okullara iş başvurusu yapmıştım ama cvp gelmemişti çok üzülüyordum bugun bir mucize oldu ve çok kaliteli bir okuldan iş teklifi geldi hem sevindim hem çok üzüldüm.okadar bekledim tam tedavi ayında iş teeklifi geldi.neyse bugun gittim görüştüm allahtan çok anlayışlı çıktılar tedafim bitince başlıyacağım tabi bir aksilik çıkmazsa hamile kalıpta rahat bir hamillelik geçirirsem çalışacağım.ne dersiniz kızlar şansım dönmüş olabilirmi.söz saatine gelir diye birşey vardır bizde bugun eşime hamile kalırsamda çalışırım demiştim 2 saat sonra bu telefon geldi.eşim pek istemiyoda hamile hamile çalışmamı sorunsuz olursa çalışırsın dedi görüşmeden sonra hayırısı olur insallh.yeterki bebişim gelsin onunla gider gelirriz.şanslı velet şimdiden kreş ortamını görecek