merabalar kızlar nasılsınız..minnie korkmana hiç gerek yok.ben rahim filmini hastenede çektirdim sadece 2 dakikalık bişi.evet birbirimiide kandırmayalım ağrısı var tabi ama dayanılmıcak bişi diil..hiç korkma.bence özelde çektirmen çok gereksiz..bu seni maddi açıdan zorlar bence dayanmaya çalışş.hem çocuk doğururken napcaksın sen:))emin ol fazla bi acısı yok..sakın yazılanlara bakıpta korkutma kendini..ben timurda muayene için 300 sperm tahlili için 200 verdim.easy bebek die bi kampanyaları var ben ona dahil oldum..ilaçlarla birlikte 4500 lira..ilaçları onlar karşılıo..sadece bitisel destek ilaçlarını kendim aldım.bide kan tahlillerini dışarda yaptırıosun..benim sigortam yok ama olanlar için bi sıkıntı olmaz devlet hastanesinde yaptırabilirsiniz..ayrıca kızlar ben dün 3teki randevuma saat 5te girdim ama hiç sorun yapmıyorum sonuçta tek benim için kurulmadı klinik öle diilmi..ayrıca biz ilk muayeneye gidioruz çoğu kişi yumurta takibine gelio...onların gün erteleme gibi bi şansları olmuyo oyüzden kalabalık..hem demekki tercih edilen biyer..inşallah sonu hayırlı biter kızlar ben 3 senedik bebek sahibi olmak için bekliorum klinikteki bir iki saatin önemi yok benim için..