Tüp Bebek Merkezleri Gürgan Klinik ve Timur Gürgan Yorumları

Colastrumu bende kullanıyorum ya inşallah faydasını görürüz

Cnm başta insan biraz çekingenlik biraz kasma derken can acıyor ama alışıyor insan galiba yoksa dayanıklılık degil aslında eşinle bile birlikte olurken kendini kasarsan canın yanması gibi bîşey rahat ol tüp bebekte sürecinde çok fazla var usg çünkü

özlemcim sen tedavide ne aşamadasın bide senin sorunun neydi?

özlemcim sen tedavide ne aşamadasın bide senin sorunun neydi?

tam bi bilgim yok ama 800 lira olabilir ben pek düşünmüorum dondurma işlemini..aslında eşim istemioo.olayı hadi karışırsaya bağladı hemen bu dondurma seçeneğini eledi

Cnm ben aralık sonundan beri bitkisel destek alıyorum kısmetse nisan başlıycaz..bizde pek sorun yok gibiydi sadece eşimde morfoloji problemi vardı ama tüp bebekte embriyo gelişiminde sorun yaşandı o yüzden çok korkuyorum

Dondurulacak embriyon kalırsa mutlaka dondurt cnm karışmaz merak etme karışacak olsa diğer şeklindede karışır rahat olun bu çok büyük sorumluluk bunun tedbirini alıyorlar

Cnm ben aralık sonundan beri bitkisel destek alıyorum kısmetse nisan başlıycaz..bizde pek sorun yok gibiydi sadece eşimde morfoloji problemi vardı ama tüp bebekte embriyo gelişiminde sorun yaşandı o yüzden çok korkuyorum

Dondurulacak embriyon kalırsa mutlaka dondurt cnm karışmaz merak etme karışacak olsa diğer şeklindede karışır rahat olun bu çok büyük sorumluluk bunun tedbirini alıyorlar

bilmiorum cnım ya inşallah o noktaya gelmeden ilk denememde olur.bilemiorum aslında çok heyecanlıyım.içini ferah tut canım inşallah bu sefer sorun yaşanmaz.dua et sadece bol bol dua et..

bilmiorum cnım ya inşallah o noktaya gelmeden ilk denememde olur.bilemiorum aslında çok heyecanlıyım.içini ferah tut canım inşallah bu sefer sorun yaşanmaz.dua et sadece bol bol dua et..

İnşallah cnm senin güzel haberini alalımda bizede umut olsun

Colastrumu bende kullanıyorum ya inşallah faydasını görürüz

Cnm başta insan biraz çekingenlik biraz kasma derken can acıyor ama alışıyor insan galiba yoksa dayanıklılık degil aslında eşinle bile birlikte olurken kendini kasarsan canın yanması gibi bîşey rahat ol tüp bebekte sürecinde çok fazla var usg çünkü
biliyorum canım hem sağlık problemim var hem usg çektiremiyorum:(kara kara düşünüyorum ne yapcam diye bu çocuk olayı çok yıprattı daha da yıpratacak beni yatıyorum uyuyamıyorum bugün stresten vücudumu öyle sıkmışım ki her yerim iş yapmışım gibi ağrıyor düşünün halimi işte....

Benimde nerdeyse 8 yıl olucak evleneli ilk 3-4 sene korunduk sonra cezasını çekiyoruz işte
ceza olarak düşünme ceza hak edecek ne yapmışsın sanki ? şu süreçte hep aklıma gelen sebep yokken kürtaj olanlar ....sen de cezaya deyecek bi durum yok sıkma canını:)allah yardımcın olsun

ceza olarak düşünme ceza hak edecek ne yapmışsın sanki ? şu süreçte hep aklıma gelen sebep yokken kürtaj olanlar ....sen de cezaya deyecek bi durum yok sıkma canını:)allah yardımcın olsun

Doğru diyosun cnm ama insan bazen bazı şeyleri düşünüp kendini suclayabiliyor yüce Rabbim böyle uygun gördü demekki gene şükür ki umudumuz var hala

Sende lütfen germe kendini rahat olursan canın acımaz
Amh benden istemedi rezervle ilgili bir testi herhalde bu devlette yapılıyor mu biliyormusun ?

öyle düşünüyorum ama pahalı biraz

Selam;Bende 2 ay önce ilk defa rahim filmi çetirdim...Ankara denge labaratuvarında,anestezili tecih ettim ben,iyikide öyle olmuş.Ben normalde muaynelerden çok etkilenmem ama spekulum korkulu bir rüya.5 dk lık damardan anestezi ilacı veriliyor.5 dk ancak sürüyor galiba.benim eşimde yanımdaydı(meraklıdır biraz)ayılmam da çok komikti zaten hiçbirşey hatırlamadım.Ama 4-5 gün kanamam oldu(çok değil)...Denge 475 dedi sonradan centrıum klınıkten aradılar hasta bu fiyatı çok buldu dediler ve 400'e kapattık.Prof.Recai papucçu önermişti orayı ve asistanı dr.Levent bey gelip ilgileniyordu.Tabi röntgeni teknisyen çekti ama dr.her aşamasında sağolsun çok yardımcı oldu...
Ayrıca anestezi olmadan 300 dediler...

Doğru diyosun cnm ama insan bazen bazı şeyleri düşünüp kendini suclayabiliyor yüce Rabbim böyle uygun gördü demekki gene şükür ki umudumuz var hala

Amh benden istemedi rezervle ilgili bir testi herhalde bu devlette yapılıyor mu biliyormusun ?

Selam;
AMH(Anti Müllerian Hormon)testi bende yaptırmıştım...Ayrıca Ben bazı hastanelere sordum kiminin böyle bir testen haberi bile yok.Ben başkent hastanesinde yaptırmıştım ...

Son düzenleme:
Benimde nerdeyse 8 yıl olucak evleneli ilk 3-4 sene korunduk sonra cezasını çekiyoruz işte

Merhaba;Bende 8 yıllık evliyim ,bizde korunduk keşke korunmasaydık ama nerden bileceksin işte ve 2 yıldır uğraşıyoruz.Ceza değilde genç yaşta verilmiş evlilk kararıydı bizimkisi biraz yaşamak istedik hayatı ve nasıl olsa olur diye düşündük herhalde ne bileyim işte:50:...1 iptal tedavi,2 aşılama denedim olmadı ,bu sefer tüp bebek deneyecegim ama yaza doğru herhalde.klinık konusunda karasızım işte..

Selam;
AMH(Anti Müllerian Hormon)testi bende yaptırmıştım...Ayrıca Ben bazı hastanelere sordum kiminin böyle bir testen haberi bile yok.Ben başkent hastanesinde yaptırmıştım ...

Merhaba;Bende 8 yıllık evliyim ,bizde korunduk keşke korunmasaydık ama nerden bileceksin işte ve 2 yıldır uğraşıyoruz.Ceza değilde genç yaşta verilmiş evlilk kararıydı bizimkisi biraz yaşamak istedik hayatı ve nasıl olsa olur diye düşündük herhalde ne bileyim işte:50:...1 iptal tedavi,2 aşılama denedim olmadı ,bu sefer tüp bebek deneyecegim ama yaza doğru herhalde.klinık konusunda karasızım işte..

Başkentte nekadarına yaptılar testi? Bazı testler çok pahalı oluyor kromozom gibi Buda öyle bir test mi? Gerçi başkent bu konuda uygun oluyor ben rahim filmi histeroskıbi yi başkentte yaptırdım hist Hulusi hoca var mükemmel bir insan o yaptı

Cnm evlilik tarihi uzun olunca daha bi Zor oluyor benimde 1 tüp bebek 2 aşılama ve 4 kez ilaçla takib umarım dahası olmaz..
Sen centrumla timur arasında karar verememiştim sanırım.. Timur hocayla görüştün mü? Önce tedavi niye iptal olmuştu?

kızlar öle bi uyumuşumki 11de kalktım.geceleri heyecandan uyuyamıorum ya çok komik..durup durup eşime 'bak babası yumurtluyorum diorum..eşim kafayı yedimi düşünüo..napıyım şımarıklığa vurdum kendimi vakit geçiriorum..benim eşim bide safım benim bebek gibi yumurtada düşer sanıo(ben kandırmış olabilirim)her işi o yapıo..durup durup yumurta haşlıyımmı sana dio...onun faydası olcak sanıo..bu kadar saf olması iyimi kötümü bilemiorum ama çok tatlı yaaaaa:))

Başkentte nekadarına yaptılar testi? Bazı testler çok pahalı oluyor kromozom gibi Buda öyle bir test mi? Gerçi başkent bu konuda uygun oluyor ben rahim filmi histeroskıbi yi başkentte yaptırdım hist Hulusi hoca var mükemmel bir insan o yaptı

Cnm evlilik tarihi uzun olunca daha bi Zor oluyor benimde 1 tüp bebek 2 aşılama ve 4 kez ilaçla takib umarım dahası olmaz..
Sen centrumla timur arasında karar verememiştim sanırım.. Timur hocayla görüştün mü? Önce tedavi niye iptal olmuştu?

Timur hocayla daha görüşmedim sonuçta muayne için 300 tl istiyor.Buarada eşime bir sürü test istediler 400 onlar tuttu 400 de usg tuttu önce bunlar bir sinsin içimize.
Recai hocadan ücretsiz muayne imkanı var,timurda yok maalesef.Benim birinci aşılama başkent te oldu,ikincisi anatolıa hakan yaralı da oldu.o arada bir iptalim oldu çok fazla folikül oluşmuş fazla gebelik riski varmış(yanlış yönlendirme ve bende korktum)tedavim iptal edildi.Keşke yapsaymışım ...Başkentte test 100 lira civarıydı galiba tamda hatırlamıyorum geçen sene yaptırmıştım...

rahat olmaya çalışıcam başka çare yok bu arada amh rezervi ölçmek için yapılan test sanırım ben devlette yapılmıyor diye biliyorum ama araştırcam hem burda bilen arkadaşlar muhakkak vardır sorarız onlar kliniktekilere bakarsan hepsini dengede yaptır diyorlar ama güç yetmez öylede

Selam;
başkentte ücretli mi yapıyorlar ne kadar fiyatı

arkadaşlar çok soru soruyorum ama kusura bakmayın rahim filmini ne kadara çektirdin ve anestezilimiydi

Back
X