Tüp Bebek Merkezleri Gürgan Klinik ve Timur Gürgan Yorumları

kızlar bu eaasy bebek 4500lira herşey içinde ilaçlarda tabi.sadece kan tahlillerini dışarda yaptırıosun malum yumurta takibinde e2ye sürekli bakıolar.yalnız bu kampanyada menagon tarzındaki iğnelerden yapıolar onlar daha ucuz tabiki..ama ben timur hocanın özellikle isteği üzerine goalf yapıorum..bu duruma muhaebeciden tutunda hemşirelere kadar herkes biraz bozuldu..gonalf kutusu 340 lira olan bi ilaç..galiba timur beni sevdi..hiç bi maddi konuşmaa geçmedi araamızda ama şu tedavide geçirdiğim sıkıntıları anlattım ve sanırım halime üzüldü..ya merhametli bi aadama benzio kızlar değerlendirin bence ben çok ısındım yaa..
ben daha bu ilaç mevzularından anlamadığım için söylemesen bilmezdim hangisi etkili hangisi değil :)timur hocaya ısınman güzel dr u sevmek güven duymak önemli işallah güzel sonuçlar alırsın

Minnie
Cnm laparoskobiyle durum belli olur diye biliyorum hatta rahim filmde görülmeyen yapisiklik dahi görülüyor diye biliyorum.. Seninki rapor halinde mı yoksa cd mı

Evrem benim ilaçlarım var sadece ovitrella eksik 4 400 fiyat seninki uygun oluyor baya
Peki gebelik aşısı co kültür vs yapılacak mı?
Ya galiba bu uygulamayı karı koca sorunlu olmayanlara yapılıyor gecen merkeze gittiğimde bi bayan bahsetti çok sormamıştım sen de deyince ilgi mı cekti

Minnie
Cnm laparoskobiyle durum belli olur diye biliyorum hatta rahim filmde görülmeyen yapisiklik dahi görülüyor diye biliyorum.. Seninki rapor halinde mı yoksa cd mı

Evrem benim ilaçlarım var sadece ovitrella eksik 4 400 fiyat seninki uygun oluyor baya
Ya galiba bu uygulamayı karı koca sorunlu olmayanlara yapılıyor gecen merkeze gittiğimde bi bayan bahsetti çok sormamıştım sen de deyince ilgi mı cekti
raporlar elimde cd değil kağıtta hoca baktı aslında ama ona rağmen yazdı rahim filmini

Son düzenleme:
raporlar elimde cd değil kağıtta hoca baktı aslında ama ona rağmen yazdı rahim filmini

Ozaman tuplerle ilgili bir durum bildirilmemistir aslında çeken Dr yemı sorsan tüplerin durumunu ya benim bildigim laparoskobiyle görülüyor hatta tikaliysa acmaya çalışılıyor

yazdıklarınız okudum ve üzüldüm ben 2011 de gürganda tedavi olmuştum hemşireler bize tetkiklerimizi istersek özel labaratuvarda istersek devlet hastanelerinde yaptırabileceğimizi söylemişlerdi ben rahim filmini önceden zekai tahir burak kadın doğum hastanesinde çektirmiştim tekrardan istemediler.ben çektireli çok yıl geçti evet biraz canım acımıştı ilaç verilirken sadece adet sancısı gibi birşey oluyor.size söylenen fiyatda bayağı fazla hemde vücuduna yazık neden anestesi alacaksın ki biraz dişini sık devlet hastnesinde yaptır derim ben diğer tahlillerimide hacettepe üniversitesinde yaptımıştım sadece sperm testini eşim hastane ortamında veremeyeceğinden özel labaratuvarda yaptırdık.

Ozaman tuplerle ilgili bir durum bildirilmemistir aslında çeken Dr yemı sorsan tüplerin durumunu ya benim bildigim laparoskobiyle görülüyor hatta tikaliysa acmaya çalışılıyor
detaylı yazıyor canım sanırım sağ tıkalı karın içi yıkanmış vs. bişeyler yazıyor eline verdim hocanın hemşireye verdi fotokopisini aldı

yazdıklarınız okudum ve üzüldüm ben 2011 de gürganda tedavi olmuştum hemşireler bize tetkiklerimizi istersek özel labaratuvarda istersek devlet hastanelerinde yaptırabileceğimizi söylemişlerdi ben rahim filmini önceden zekai tahir burak kadın doğum hastanesinde çektirmiştim tekrardan istemediler.ben çektireli çok yıl geçti evet biraz canım acımıştı ilaç verilirken sadece adet sancısı gibi birşey oluyor.size söylenen fiyatda bayağı fazla hemde vücuduna yazık neden anestesi alacaksın ki biraz dişini sık devlet hastnesinde yaptır derim ben diğer tahlillerimide hacettepe üniversitesinde yaptımıştım sadece sperm testini eşim hastane ortamında veremeyeceğinden özel labaratuvarda yaptırdık.
sperm tahlili 200 tl o da var daha devlet hastanesinde yaptırıyım dedim spermi genetik tanılı mı ne olması gerekiyormuş.rahim filmi için de araştırıcam o kadar para veremem şu an bu arada gürganda tedavin nasıl geçti memnun kaldın mı tavsiye edermisin benim halen şüphelerim var

Son düzenleme:
sperm tahlili 200 tl o da var daha devlet hastanesinde yaptırıyım dedim spermi genetik tanılı mı ne olması gerekiyormuş.rahim filmi için de araştırıcam o kadar para veremem şu an bu arada gürganda tedavin nasıl geçti memnun kaldın mı tavsiye edermisin benim halen şüphelerim var

cnm herkesin dediği gibi kalabalık onun dışında iyi birmerkez diye düşünüyorum bizim problem erkek faktörlü herşey çek güzel gittiği halde sonuç negatif oldu:50:bizde bu yolda çok paralar harcadık para neysede insanın psikolojisi çok etkileniyor tekrar denemeye cesaret edebilirmiyim bilmiyorum biz 16 yılı devirdik 3 kere tüp bebek yaptırdım sonuncusunu gürganda denedim.

kızlar ne bu ümitsizlik silkelenin lütfen:20:
ben negatifi aldım ama içimde hala ümitlerim dopdolu..

diğer topikten arkadaşımız 8.denemesinde hamile kaldı.10 yıl sonra.hemde bugün öğrendi ki ikiz bebekleri olacak:nazar::nazar:yılmadı usanmadı bekledi..
sakın ümitsizlik yok..en büyük düşmanınız umutsuzluk negatif düşünce

Minnie

evet canım nerdeyse 1500liralık ilaç kullancam benim de ovitrelle var elimde gerçi okadar pahalı diil o yaa 70 liramı öle bişidi sanırım geçen yıl almıştım vurmak nasip olmadı..bu kampanyayı ilk aradığımda dilek hanım anlatmıştı.geçen gittiğimde timur hocaya sordum bu kampanyaya dahil olabilirmiyim die oda zaten seni ona sokucam dedi..kızlar bu galiba tek yumurta gelişimi sorunu olan hastalara oluyo ama yinede bi sorun derim ben..bizde erkekte bi sıkıntı yok bendede dediğim gibi sadece yumurta gelişiminde sorun var

ayrıca co cültür gebelik aşısı yumurta toplama transfer ve bunlar için anestezi hepsi dahil4500 lira.sadece kan tahlillerini dışarda yaptırıosun.benim önceden çektirdiğim hsg vardı zaten eşime fazladan sperm testi yaptırdık oda genetik amaçlı dediler

hilka cnm diğer 2 denemen neredeydi..

kızlar ne bu ümitsizlik silkelenin lütfen:20:
ben negatifi aldım ama içimde hala ümitlerim dopdolu..

diğer topikten arkadaşımız 8.denemesinde hamile kaldı.10 yıl sonra.hemde bugün öğrendi ki ikiz bebekleri olacak:nazar::nazar:yılmadı usanmadı bekledi..
sakın ümitsizlik yok..en büyük düşmanınız umutsuzluk negatif düşünce

dr ahmet zeki ışık yapmıştı 2 tedavimi 1.ni bayındır hastanesindeydi orada gördüm bi güzel ohss oldum bide o tedavimdeç2.sini kendisi bir klinik açmıştı orada gördüm işlemimi centrum klinikte ahmet zeki ışık yaptı oradada dondurulmuşlarım da olmuştu ama maalesef çözülünce iyi kalitede olmadığını söylediler(bu arada ahmet zeki ışık şimdide izmir irenbe deymiş adam durmadan yer değiştirmiş:53: ortağı kubilay vicdanda ankarada başka bir kilinik açmış)3.de gürgan klinikti cnm:31:

8 miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:53::53::53::53::53::53::53:ben çok yıpranıyorum negatiflerden sonra o arkadaş bayağı güçlü birisiymiş kutlarım. beni en çokta çevrenin soruları konuşmaları yıpratıyor 16 yıldır dinlemekten çok sıkıldım:50:

dr ahmet zeki ışık yapmıştı 2 tedavimi 1.ni bayındır hastanesindeydi orada gördüm bi güzel ohss oldum bide o tedavimdeç2.sini kendisi bir klinik açmıştı orada gördüm işlemimi centrum klinikte ahmet zeki ışık yaptı oradada dondurulmuşlarım da olmuştu ama maalesef çözülünce iyi kalitede olmadığını söylediler(bu arada ahmet zeki ışık şimdide izmir irenbe deymiş adam durmadan yer değiştirmiş:53: ortağı kubilay vicdanda ankarada başka bir kilinik açmış)3.de gürgan klinikti cnm:31:

8 miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:53::53::53::53::53::53::53:ben çok yıpranıyorum negatiflerden sonra o arkadaş bayağı güçlü birisiymiş kutlarım. beni en çokta çevrenin soruları konuşmaları yıpratıyor 16 yıldır dinlemekten çok sıkıldım:50:

mrk etme canım sende güçlü birisin bana göre..16 yıldan bahsediosun ben 3 yılda perte çıktım valla...benim bi akrabam 30 sene uğraştı bütün servetlerini sattılar bu yolda..30 senenin sonunda bi kere daha tüp bebek denediler ve son olcaktı rabbim onlara üçüz nasip etti kadın 45 yaşındayken..menepoza ne kalmış şurda dimi..drlar birini alalım dedi o izin vermedi allah bana her on seneye bi evlat verdi ya hepsi ya hiç biri dedi..şimdi üç oğlu var yeni okula başladılar..

canım bnm emin ol ki herkes çok yıpranıyor gerçektende zor bir süreç..
ama ne yapıcaz peki olmuyo diye geri mi çekicez kendimizi..
3 deneme yapmışsın vazgeçmek için çok erken..
ankarada mı yaşıyorsun..

evrem sizde pko varmış ibrahim adnan saraçoğlunun soğan kürünü denedinizmi ? sitesine bir gir incele istersen çok fayda gören var yıllar önce ben saraçoğlu sayesinde troit rahatsızlığımda şifa buldum sayesinde kortizon ilaçları kullanmaktan kurtuldum her zaman duacısıyım .

canım bnm emin ol ki herkes çok yıpranıyor gerçektende zor bir süreç..
ama ne yapıcaz peki olmuyo diye geri mi çekicez kendimizi..
3 deneme yapmışsın vazgeçmek için çok erken..
ankarada mı yaşıyorsun..

evet ankaradayım haklısın cnm ama sağlığımızıda düşünmemiz lazım hormon ilaçlarının bana bir çok yan etkileri oldu eşim de yeter artık sana kıyamıyorum diyor .birde yaşta önemli senin yaş kaç ben 36 oldum eşim 44

evrem sizde pko varmış ibrahim adnan saraçoğlunun soğan kürünü denedinizmi ? sitesine bir gir incele istersen çok fayda gören var yıllar önce ben saraçoğlu sayesinde troit rahatsızlığımda şifa buldum sayesinde kortizon ilaçları kullanmaktan kurtuldum her zaman duacısıyım .

evet canım biliorum yaptım bi kaç kere..bitanesinde kendiliğinden adet olmuştum..sonra bıraktım zaten böle tedavi aşamalarında faydalı olmuyo..çünkü gebe kalındığında düşüğe sebep oluyo..aklınızda olsun tedavideyken sakın yapmayın aklınızda çocuk fikri yoksa çok faydalı olabilir ama

mrk etme canım sende güçlü birisin bana göre..16 yıldan bahsediosun ben 3 yılda perte çıktım valla...benim bi akrabam 30 sene uğraştı bütün servetlerini sattılar bu yolda..30 senenin sonunda bi kere daha tüp bebek denediler ve son olcaktı rabbim onlara üçüz nasip etti kadın 45 yaşındayken..menepoza ne kalmış şurda dimi..drlar birini alalım dedi o izin vermedi allah bana her on seneye bi evlat verdi ya hepsi ya hiç biri dedi..şimdi üç oğlu var yeni okula başladılar..

ayyy ne kadar güzell allah bağışlasın darısı bizlere olsun

evet canım biliorum yaptım bi kaç kere..bitanesinde kendiliğinden adet olmuştum..sonra bıraktım zaten böle tedavi aşamalarında faydalı olmuyo..çünkü gebe kalındığında düşüğe sebep oluyo..aklınızda olsun tedavideyken sakın yapmayın aklınızda çocuk fikri yoksa çok faydalı olabilir ama

tabiii tedavideyken olmaz zaten daha öncesinde denedinmi diye sordum şansın dahada çoğalırdı . zaten tedavideyken allah korusun zararı bile olur belki

Back
X