kızlar ben geldim bazı işlerrimden dolyı giremdim kk ya ama artık geldim buradayım biraz geç yazdım kusura bakmayın geçmişi okuyamadım insallh hepiniz iyisinizdir.gelelim bana hocamızla görüştük eşime ve bana bazı testler yapıldı ve ultrason kontrolüne girdim.yumurtalık rezervimde birazcık azalma varmış eşim sper testi verdi 22 milyon çıktı am morfolojimiz malesef sıfır.eşime ve ban kullanmamız için haplar verdi.birde gecen yıl çektirdiğim rahim filmine bakıldı çok hafifi bir basıklık varmış hitreskopi yapalım dedi.regl olunca tekrar arıyacağım 4 günüm var olmama.hastaneye gelince ben çok beğendim.timur hocamı çok sevdim. insana gerçekçi bir şekilde yaklasıyor. hastanedeki personel güleç yüzlü ellerinden geldikleri kadar yardımcı oluyorlar.evrem06 arkadaşımızla tanışamadım malesef ama adı merve olan başka bir arkadaşla tanıştım

hatta oda buraya üye olacaktı.. evremcim dalgınlıkla unutup parkamı çıkrmışım ben beklerken ama başımda kırmızı şapkam ve kot eteğim vardı belki sen beni görmüşsündür.birdahiki gelişimde umarım tanışırız.biraz uzun oldu kızlar kusura bakmayın artık.