- 3 Şubat 2009
- 1.413
- 8
- 641
Cnm demek ayni başlıyoruz ne guzel tanışınız mutlaka.. Bahsettigin iğne ne cnm uzun protokol mu yapılacak? Benim adet Nisan ilk hafta gibi çok heyecanlıyım.. Ben Aygül hanımı hıc görmedim ya acaba benim doz nasıl olur hıc bahsetmediler insallah yüksek olmaz.. Dogum gunün kutlu oldun seninle aynı burcuz benimde bu hafta
Kızlar ben evlat edinmek istiyorum ama çok zor 4-5 Yil demişler esime sosyal hizmetler ama korucu ailelik daha kolay alabiliyormusuz bizim yanımızda yaşayabiliyor ya çok garip duygulardayım esim hemen gidelim başvuralım diyor ama çok yakın tüpe başlıyorum şimdi git gel zor olucak buara ha sonuc olumlu olumsuz onun ıcın degil bilmiyorum biraz daha araştıralım diyorum
canım bana mikrodoz protokol uygulanacak sulandırılmış lucrinle başlayıp sonra puregon 300 günde bir defa vuracağım.rezervinde azalma olanlara bu protokol uygulanıyormuş.nisan ilk hafta bende adet olacagım.seninde geçmiş dogum günün kutlu olsun arkadaşım.evlat edinme benimde herzaman kafamın bir köşesinde durur canım çok hayırlı bir olay kitabımızda bile geçiyor biliyosundur bir çocugun hayatını değiştirmek nekadarda güzel olur ben çocugum olsa bile evlat edinmeyi yada koruyucu aile olayını yapmak isterim imkanlarım elverdiği sürece senin düşüncende çok güzel ama dediğin gibi şu işlerin bitsin sonra başvur istersen koruyucu aile olayına