merhabalar herkese
ben de 3.tüp bebek için Gürgan kliniği düşünüyorum, Ankara'da daha önce 2 denemem oldu, o dönemlerde aynı merkeze giden arkadaşlar arasında ciddi bir takip vardı, süreç hakkında yaşadıkları hakkında neredeyse dakika dakika paylaşımda bulunuyorlardı.Ama bu sayfada şua anda tedavide olan birileri var mı, yakın tarihte olumlu ya da olumsuz sonuç alan, yaşadıklarını paylaşan birileri var mı? Varsa lütfen paylaşalım. Zira belirsizlikler içerisinde endişe etme ihtimalimiz de artar.
Ben gidip görüştüm, diğer 2 merkezle kıyasladığımda çok net olarak hasta-doktor ilişkisinin zayıf olduğunu söyleyebilirm, doktorun yüzünü görmek bir yana telefonla bile ulaşılamıyor. ANCAK tecrübelerime dayanarak sempatik bir ilişkinin başarı şansını arttırdığını söyleyemem. Tabi ki sosyal ilişkilerin samimi olması insanın kendini daha iyi hissetmesini sağlıyor. önemli olan onların işine gösterdikleri ehemmiyettir, iş ahlakıdır. Bunu sadece bu merkez için değil bütün merkezler için söylüyorum.
Gürgan kliniğin teknik alt yapı olarak ve paket tüp bebek tedavisine ek olarak destekleyici tedavileri başarı şansını arttırdığı söyleniyor. Bu, onların iddiası. Ama yine de son bir haftada, ayda... bu merkezde pozitifi gören var mı, varsa kesinlikle yaşadıklarını öğrenmek isterim, lütfen...
bu zorlu yolda hepimizin birbirimize elimizden geldiğince yardımcı olması gerekir. Kolaylıklar ve hayırlar diliyorum
Ben hamileyim ve dr-hasta ilişkimiz mükemmeldi bütün teknikleri kullandılar inş. 2.bebek içinde orda olucam. Ayrıca ilk denemede tutucak diye bişey yok bunun garantisini yalnız Allah verir bana öyle bi garanti hiiiçç verilmedi herzaman moralini yüksek tutmalısın dedi dr um. 5.5 aylık kızıma hamileyim darısı herkese. Ama sende negatif düşüncelisin tavsiye etmem gitmeni inanmak başarmanın yarısıdır ben çok inanarak ve kendimi şartlandırarak gitmiştim