Tüp Bebek Merkezleri Gürgan Klinik ve Timur Gürgan Yorumları

hep aynı davranıyorlar ama hastalarını kaybettiklerini farketmiyorlar sanırım. sonrasında nereyi tercih ettiniz bende merkez arayışındayım...

teşekkür ederim Bülent Traşı duydum, bende araştırma halindeyim. samsunda hangi doktora gidiyorsun bende samsundanım..

Atasam hastanesinde Murat kalemli doktorum ben gecen hafta histereskopi ve laproskopi oldum murat bey yapti cikolata kistim vardi alindi rahimde enfeksiyon cikti antibiyotik tedavi si görüyorum doktor bey embriyonun tutunmasi için rahimin ve yumurtaliklarin duzelmesi lazim dedi.Adet olunca baslayacagiz tüp bebek tedavisine

Atasam hastanesinde Murat kalemli doktorum ben gecen hafta histereskopi ve laproskopi oldum murat bey yapti cikolata kistim vardi alindi rahimde enfeksiyon cikti antibiyotik tedavi si görüyorum doktor bey embriyonun tutunmasi için rahimin ve yumurtaliklarin duzelmesi lazim dedi.Adet olunca baslayacagiz tüp bebek tedavisine

Geçmiş olsun inşallah iyi sonuçlar alırız hepimiz. Allah emeklerimizi boşa çıkarmaz inş..

mrb kızlar ben Bülent tıraşa gitmeyi çok istiyodum ama orda kalma imkanım olmadığı için tekrar ankda gürkan beye gidicem sanırım ne kadar ilkinde olumsuz sonuç alsamda merkezden genel olarak memnundum inş pişman olmam :(

mrb kızlar ben Bülent tıraşa gitmeyi çok istiyodum ama orda kalma imkanım olmadığı için tekrar ankda gürkan beye gidicem sanırım ne kadar ilkinde olumsuz sonuç alsamda merkezden genel olarak memnundum inş pişman olmam :(

Insaalah hamile kalirsin cnm verecek olan Allah.gen art çok iyi diye duydum ankarada transferden sonra klinikte uzun süre dinlendiriyolarmis

Insaalah hamile kalirsin cnm verecek olan Allah.gen art çok iyi diye duydum ankarada transferden sonra klinikte uzun süre dinlendiriyolarmis

ben de gen art ta devam edicem. aysun hanım ile görüştüm çok ilgili ve pozitif herşeyi soruyor ve birebir ilgileniyor. personeli de çok iyi güler yüzlü ve çalışkanlar. doğru yeri seçtiğimi düşünüyorum. inşallah hepimiz olumlu sonuçlar alırız...

ben de gen art ta devam edicem. aysun hanım ile görüştüm çok ilgili ve pozitif herşeyi soruyor ve birebir ilgileniyor. personeli de çok iyi güler yüzlü ve çalışkanlar. doğru yeri seçtiğimi düşünüyorum. inşallah hepimiz olumlu sonuçlar alırız...

Aslinda bende orayi dusundum ankara yakin. Murat kalemlinin orayla da anlasmasi varmis. Fakat arkadasim 15 tatil de acibademden hamile kaldi 4tane dondurulmus embriyosu var.1 arkadasim yine acibademde hamile kalamadi ama dondurulmusu var.gurgan klinikte tedai gördüğüm arkadaslarinda benim de dondurulacak kalitede embriyomuz olmadigi söylendi bence labaratuarlarinin kalitesizliginden .acibademin bu anlamda daha iyi olcagini dusunuyorum.

Aslinda bende orayi dusundum ankara yakin. Murat kalemlinin orayla da anlasmasi varmis. Fakat arkadasim 15 tatil de acibademden hamile kaldi 4tane dondurulmus embriyosu var.1 arkadasim yine acibademde hamile kalamadi ama dondurulmusu var.gurgan klinikte tedai gördüğüm arkadaslarinda benim de dondurulacak kalitede embriyomuz olmadigi söylendi bence labaratuarlarinin kalitesizliginden .acibademin bu anlamda daha iyi olcagini dusunuyorum.

İnşallah hepimize hayırlı gelir.. ben de acıbademi duydum ama ist. kalacak yerim yoktu o yüzden ankarayı tercih ettim ve genart tan da olumlu olacakmış gibi içime doğuyor..

Merhaba hanımlar. Beni biraz önce Gürgan klinikten aradılar Timur Gürgan'ın yardımcısı herhalde Safinaz mı ne dedi ben çocukistiyorum sitesine sorular yazmıştım onlar denk gelmiş aradı işte sorularımı cevapladı sonra övmeler falan başladı işte gebelik aşısı biz de yapılıyor en son teknoloji biz de var, ben 9. tüp bebeğimde gebe kaldım hocam sayesinde bir sürü saydı döktü bende çalıştığımı 2 haftalık iznim olduğunu kontrollere başka şehire gelsem işlemden sonra dinlenmeye vaktim kalmayacağını Eskişehir'de bir yer düşündüğümü belirttim. O da kontrollerin buradaki bir hastanede olabileceğini sadece ymurta toplama ve transferde oraya gitmemin yeterli olacağını söyledi bu da bana saçma geldi başından sonuna kadar herşeyi aynı doktorun takip etmesi gerekir bence ikna için öyle söyledi. İşte param çok diyorsan yaptır başka yerde birkaç defa ama burada daha az parayla tek seferde tutacak falan filan dedi işte. Aslında Ankara'da düşündüğüm yerlerin başında geliyordu ancak çalışıyorum ve burada da acıbadem hastanesinde tüp bebek merkezi açılıyor bana aynı şehirde daha mantıklı geliyor hele burada kontrol orada işlem çok mantıksız. Oraya gitsem kalacak yer yok ücretsiz izinde alayım desem. Git gel hızlı tren 2 saat ama tn günüm alır git gel bekle falan kontrollerde sık oluyor sonuçta transferden sonrada otelde olmaktansa evimde olmak daha iyidir siz ne düşünüyorsunuz ne yapmalıyım bu arada acıbadem de zaten doktorum benim 2 aşılama yaptırdım kendisine negatif oldu tüp bebek grubunda olacakmış ancak diğer merkezler gibi değil daha yeni açılacak tüp birimi kararsızım..

merhaba canım sen eskişehirde misin. yeni açılacak acıbadem tüp bebek merkezinimi düşünüyorsun. bende eskişehirdeyim.ben 2 aşılamadan sonra tüp bebeğe karar verdim ama çok kararsızım. genart anatolia ve gürgan arasında ....anatolia ilaçlar hariç 4300 istedi tüp bebek için. genart ilaçla beraber raporlu 2500 istedi ama rapor için çok fazla evrak istiyor.eskişehirdende raporu almak kolay değil diye duydum. gürganda öğretmen indirimi katarak ilaç dahil 4500 dedi. herkesin her klinik için ayrı yorumları var. çok kafam karıştı

saolun kızlar bende tekrar gittim bendende bikaç tahlil istedi tekrar umarım ii olur hepimiz için

saolun kızlar bende tekrar gittim bendende bikaç tahlil istedi tekrar umarım ii olur hepimiz için

canım ilk denemenmi olacak burada.tedaviye ne zaman başlanacak.belkide aynı zamanda yaptıracağız.merkezin nasıl olduğunu bende bilmiyorum.yalnız kalabalık olduğu için randevu saati aksıyor.

canım ilk denemenmi olacak burada.tedaviye ne zaman başlanacak.belkide aynı zamanda yaptıracağız.merkezin nasıl olduğunu bende bilmiyorum.yalnız kalabalık olduğu için randevu saati aksıyor.

yok benm ikinci denemem ne zaman başlıyacagı daha tam belli diil şimdi ilaç kullanıyorum . işte tek sorun beklemek onun dışında ben memnundum geçen seferde inş bu sefer olumlu olur.

selam arkadaşlar bende gürgan kliniğe gittim
evet bende çok sorunlar vardı
rezerv azlığı endometrium gibi rahatsızlıklar
timur beyle ilk görüşmede havuz sistemi yapacaz
hemen transfer olmayacak falan dediler yumurtalar toplanacak
sonra hitereskopi sonra traansfer olacaktı
parayı peşin aldılar veee toplama işleminden sonra
içimi temizlemeden transfer yapıldı paralar hoopp boşa gitti
eğer orada yaptıracaz yinede dersenizde herşeye inaanmayın
gebelik aşısı dediler dedilerr hepsi yalan dolan

bende bülent traşa gidecem inşallah

selam arkadaşlar bende gürgan kliniğe gittim
evet bende çok sorunlar vardı
rezerv azlığı endometrium gibi rahatsızlıklar
timur beyle ilk görüşmede havuz sistemi yapacaz
hemen transfer olmayacak falan dediler yumurtalar toplanacak
sonra hitereskopi sonra traansfer olacaktı
parayı peşin aldılar veee toplama işleminden sonra
içimi temizlemeden transfer yapıldı paralar hoopp boşa gitti
eğer orada yaptıracaz yinede dersenizde herşeye inaanmayın
gebelik aşısı dediler dedilerr hepsi yalan dolan

bende bülent traşa gidecem inşallah

merhaba berceste canım..çok geçmiş olsun üzüldüm yaşadıklarına..

ben her zaman diyorum bıkmadan da diyeceğim...gürganı kesinlikle tavsiye etmiyorum orsı tam bir ticarethane:47:

merhaba berceste canım..çok geçmiş olsun üzüldüm yaşadıklarına..

ben her zaman diyorum bıkmadan da diyeceğim...gürganı kesinlikle tavsiye etmiyorum orsı tam bir ticarethane:47:[su/QUOTE]

Aysunayy arkadasim simdi nereye gitmeyi dusunuyorsun arastirip buldum demişsin bizimle de paylasirmisin gurgan klinik gerçekten çok kotu

............................

Son düzenleme:
Back
X