Tüp Bebek Merkezleri Gürgan Klinik ve Timur Gürgan Yorumları

HTML:
Aslinda bende orayi dusundum ankara yakin. Murat kalemlinin orayla da anlasmasi varmis. Fakat arkadasim 15 tatil de acibademden hamile kaldi 4tane dondurulmus embriyosu var.1 arkadasim yine acibademde hamile kalamadi ama dondurulmusu var.gurgan klinikte tedai gördüğüm arkadaslarinda benim de dondurulacak kalitede embriyomuz olmadigi söylendi bence labaratuarlarinin kalitesizliginden .acibademin bu anlamda daha iyi olcagini dusunuyorum.

Mrb. Bir konuda aydınlatmak isterim dıondurulmuşun merkezle ilgisi olmaz embiriyonun kalitesiyle ilgisi vardır. Benim iki tane dondurulmuşum var gürganda halihazırda. İnş. Doğumdan sonra arayı çok uzatmadan 2. İçin gideceğim. Darısı hepinizin olsun tez zamanda.

Idefix canim ne yaptin nasil gidiyor tedavin memnun kaldin mi?

Merhaba cnm tedaviye geçen ay başlıycaktım kendiliğinden kimyasal gebelik oldu Aysun hanım biraz bekleyelim dedi beklemedeyim. siteyi takip edemedim bir süredir senin nasıl gidiyor..

İnşallah hepimize hayırlı gelir.. ben de acıbademi duydum ama ist. kalacak yerim yoktu o yüzden ankarayı tercih ettim ve genart tan da olumlu olacakmış gibi içime doğuyor..

Merhaba cnm tedaviye geçen ay başlıycaktım kendiliğinden kimyasal gebelik oldu Aysun hanım biraz bekleyelim dedi beklemedeyim. siteyi takip edemedim bir süredir senin nasıl gidiyor..

Canim ya kimyasal gebelik mi yasadin gecmis olsun.ben tedavideyim suan istanbuldayim takibimi acibademde yaptiriyorum.iyi diyolar simdilik bakalim hayirlisi..

Canim ya kimyasal gebelik mi yasadin gecmis olsun.ben tedavideyim suan istanbuldayim takibimi acibademde yaptiriyorum.iyi diyolar simdilik bakalim hayirlisi..

İnşallah şu mübarek günlerde Rabbim bizlerin de yüzünü güldürür. Dualarım seninle canım bize mutlu haberler ver.. Bülent hoca nasıl memnun kaldın mı

İnşallah şu mübarek günlerde Rabbim bizlerin de yüzünü güldürür. Dualarım seninle canım bize mutlu haberler ver.. Bülent hoca nasıl memnun kaldın mı

Amin cnm insallah.bulent hocadan memnunum saatlerce bekleme yok acibademde işler hizli bir sekilde ilerliyo nezih bi ortami var.pespese hamile kalalim önce ben sonra sen Allahin izniyle...;)

Amin cnm insallah.bulent hocadan memnunum saatlerce bekleme yok acibademde işler hizli bir sekilde ilerliyo nezih bi ortami var.pespese hamile kalalim önce ben sonra sen Allahin izniyle...;)

mrb bebek55;istda kalıcak yerin varmıydı? bide fiyat nasıl Bülent beyde yazarsan sevinirim

Meraba arkadaşlar, Gürgan Klınikte co-culture uygulaması var mı? tane negatif tüpbebek denemem var, 1 tane de embriyo kalitesizliği yüzünden iptal edilen tedavim var. Gürgan kliniğe gitmek istiyorum. bu sorunlarla uğraşan var mı aranızda?

Meraba arkadaşlar, Gürgan Klınikte co-culture uygulaması var mı? tane negatif tüpbebek denemem var, 1 tane de embriyo kalitesizliği yüzünden iptal edilen tedavim var. Gürgan kliniğe gitmek istiyorum. bu sorunlarla uğraşan var mı aranızda?

Mrb lenena merkezin iyi olmadigina dair bir çok yazimiz var arkadasim anotolia veya gen art a git

Arkadaslarinda transferimin 9.gunu değerim 110 çok mutluyum Rabbim hepinize nasip etsin imkaniniz varsa acibademe gidin kimsenin kucagi bos kalmasin dilerim...

bebek55 canım tebrik ederim..İnşllah sağlıkla kucağına alırsın bebişini..
maşallah değerin çok güzel:nazar::nazar:

bende bu tedavimde pozitifi gördüm çok şükür..

ancak bugünkü değerim çok yükselmedi dr.kimyasal gebelik olabilir dedi çok korkuyorum :(
inşallah değildir..

7.gün değerim. 68 di
9. gün 114
11.gün 137 oldu :(

yarın tekrarlayacağım..Allah hepimizin yardımcısı olsun.

bebek55 canım tebrik ederim..İnşllah sağlıkla kucağına alırsın bebişini..
maşallah değerin çok güzel:nazar::nazar:

bende bu tedavimde pozitifi gördüm çok şükür..

ancak bugünkü değerim çok yükselmedi dr.kimyasal gebelik olabilir dedi çok korkuyorum :(
inşallah değildir..

7.gün değerim. 68 di
9. gün 114
11.gün 137 oldu :(

yarın tekrarlayacağım..Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Tesekkur ederim bende sana çok sevindim kimyasal gebe degilsin bence bu kadar yüksek değerler olmaz kimyasalda kalbini ferah tut bol bol dua et cnm Allah yardimcin olsun ...

Tesekkur ederim bende sana çok sevindim kimyasal gebe degilsin bence bu kadar yüksek değerler olmaz kimyasalda kalbini ferah tut bol bol dua et cnm Allah yardimcin olsun ...

inşallah değildir canım inşallah.
yarını zor edeceğim artış olur inş.

çok teşekkür ederim:38:

ilk defa pozitifi gördüm inşallah bırakmaz beni bebişim.

Slm anlaşılan yumoşlar kalitesiz senin de benim de öyleydi 3-4 ay bitki, kür ve vitamin kullandım hem yumoş sayısı arttı hem de kaliteli oldular. Embrio kalitesini arttırmak için ne kullandınız adlı topikte istediğin soruların cvbını bulabilirsin. Bol şans.

Slm anlaşılan yumoşlar kalitesiz senin de benim de öyleydi 3-4 ay bitki, kür ve vitamin kullandım hem yumoş sayısı arttı hem de kaliteli oldular. Embrio kalitesini arttırmak için ne kullandınız adlı topikte istediğin soruların cvbını bulabilirsin. Bol şans.

Teşekkür ederim. Senin de doğumun yaklaşmış... Hayırlısı ile kucağına al... Bir avazda inşallah...:1::1::1:

Back
X