Arkadaşlar merhaba, bu yıl Ocak ayında 5. tüp bebek denememizi Gügan Klinik'te yaptırdık. Maalesef sonuç yine negatif. Ben Gürgan Klinik'ten aslında memnun kaldım. İlgi alaka herşey güzel. Ekipmanlar diğer yerlere göre daha teknolojik. Ocak ayında negatif sonucunu alınca kendimize gelmemiz resmen birkaç ayı buldu. Bu arada 3. defa devlet yardımını almıştık. Gürgan kliniğin hemen yanındaki eczaneden (Mustafa Kemal) ilaçlarımızı almıştık. Bize devlet katkısının eczane tarafından iade edileceği söylenmişti ama aradan geçen 3 aylık sürede para iadesi yapılmadı. Şu an 4. ay ve hala para iadesini bekliyoruz. Bugün yine telefon açtım ve biraz da tartıştım. Parayı bugün yatıracaklarını söylediler ama çok emin değilim. Bakalım göreceğiz. Bu tatsızlıkları yaşayınca da sizi uyarmak istedim. İlaçlarınızı bu yerden alırken bir durup düşünün derim.
Bu arada Tunalı'da yeri bulunan Prof. Dr. İskender Başer hocamıza gitmeye başladık. Kendisi şu ana kadar hiç kimsenin sahip olmadığı bir bakış açısına sahip. Öncelikle tekrar bir deneme yapmak yerine her şeyi incelemek istedi. Bir sürü testin yanı sıra Sperm DNA hasar testi yapacağız dedi. Biz bunca doktora gittik hiçbiri bunu yaptırmamız gerektiğini söylememişti. Sonuç maalesef yüzde 52 hasarlı. Embriyonun neden tutunmadığını buldu. Şimdi tedavi aşamasındayız. Bakalım hayat neler gösterecek :)
Merhaba canım bende yaklaşık 4 ay gürgan clinic yollarını bursadan ankaraya aşınırdım. 3. Denemem di benimde evet şikayet konusunda bende kötü çok kötü şeyler söyleyemem ama klasik tüp bebek merkezleri gibiydi burası da ve ben en başta da söyledim herşey başlarken harika ama sonuç negatif se bir kağıt mendil gibi kenara atılmayalım burada paramız değil biz önemli olalım diyerek clinic e gittim ve hayır öyle olmayacak dediler de ikna oldum. Ama burası da her yer gibi sonuç negatif se neden negatif neden böyle bir sürü soru sordum Işıl Hanım a biz herşeyi yaptık kısmet değilmiş. Bu bir doktorun hastasına vereceği en kötü yanıt biz zaten herşeyin allah'tan olduğunun farkındayız. Ama sorular neden olmadı 3 tane transfer ettiniz bu mudur sonucu daha bir kaç soru daha bilgili mantıklı sorular ama timur hoca ile görüşelim yok ona da cevap yok klasik para tuzağı anlayacağınız.