Canım aynı şeyleri yaşamış sayılırız... bende iki yıl önce Timur hocanın hastasıydim... benimle hep Timur hoca ilgilendi ben biraz zor bi hastaydım biliyorum... Timur hoca elinden geleni yaptı onu da biliyorum.. ama benim hoşuma gitmeyen bazı şeyler yaşadım ben clinikte...
Ben hocaya 6 hosteroskopi oldum her histeroskopimde amaliyathane süperdi güzel moral verdiler ama transfer anım çok kötüydü ve ben o an hissettim bu bebekler tutmaz dedim....
Sebebine gelince ben yukarda malum paketten almıştım tuz detoks falan ordayken 1 saatlik süreci 20 dakkada bitirdiler hoca bekliyo hemen gitmen lazım dediler apar topar indik aşağıya....
Sonra 2 saatten fazla yatış odamda transfere gitmeyi bekledim ve arkasından bir telaş çabuk transfere iniyosun diye apar topar transfere alındım.... amaliyathaneye girdim dr bağırıp cagiriyo hemşireye kiziyo düşünebiliyimusunuz ben yukarda dr u bekliyorum dr assagı da beni bekliyor...
Ve tv programina yetisecekmis gec kalmis hemsireye kiziyo hemsire agliyo bi yandan surat 5 kariş...
Transferim yapiliyo ve yine apar topar cikariliyorum bir ulturasyon ciktisi istiyorum ama veremiyolar.....
Ve yukari cikiyorum esimin surat 5 karis bize tedavi basinda konusup ucretsiz yapioruz denilen herseyden para istenmis.... esim bana yansitmamaya calisiyo bende ona yansitmiyorum yasadiklarimi...... sonra cikiyoruz ve tabi sonuc negatif.....
Aylarca yapilan tedaviler bir anda çöp... sonra ne arayan var ne soran....
Simdi gitmek istedigim dr da aradigim en buyuk ozellik aman popiler olamasin sadece isiyle ilgilensin....
Ha birde isim vermeyim hemşirenin biri amaliyat sonrasında senin bebeğin olursa mucuze olur diyo bana dr asla böyle birşey söylemedi. . Ve acayip moralim bozuldu...
Belki Timur hoca çok yetenekli bir dr ama eğer
tüp bebek ekip işiyse gürgan clinigi tercih etmiyorum artık....