• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gürültü ve üst komşu

Polis ne yaptı peki?Sonrası kesildi mi gürültüler?
Saat 00.30 du. Evde alem yapıyorlardı polisi aradım geldi sonra onlar da bizi şikayet etti maç olunca gol diye bagırıyomuşuz 😁 bu sefer yasal birsey yapmayacagım ama bir daha şikayet olursa yasal işlem başlatacagım dedi. Diğer komşularda polisin yanında beni desteklediler sağolsunlar o günden sonra kesilmese de azaldı gürültü. En azından gecenin 2 sinde süpürge açmıyor.

Ya hu insanlar anlamak çok zor. Gece makine çalıştırmakta ne demek ya
. Ben yeni Bi binaya tasındım alt kat komşum bakıcımın akrabası. 2 ve 6 yas çocuğum var. Cok dikkat ederim gercekten sürekli uyarırım ama çocuk bu ya bağlayamam sonuçta neyse.
Gectiğimiz pazartesi aksam 9 bucuk duvara vurdular. Aha dedim çok ses gitti. Neyse aldığım küçüğü uyutmaya götürdüm yarım saat sonra bakıcım arıyor ya kızım işte çok ses gidiyormuş sizden vs. Ya o kadar sinirlendim ki sanki gece saat 12 ve bu cocuklar bu insanları gürültüsüyle uyutmuyor.

Ertesi gün aldım numarasını aradım tanıyamadım vs dedi abla hani dün akşam taa bakıcıya kadar arayıp şikayet ettiğin üst komşun ben. Yaa canım çok ses geliyordu falan.
Dedim ki gecen gece kocanla yatak odasın da bağrışuyodunuz evi yıktınız hiç duvara vurmak aklıma gelmedi. Bi önceki gece misafirin vardı gece 1e kadar coronaya dair teorilerini dinledim Mustafa kimse artık ona anlatıyordun hiç bakıcımı aramak duvara vurmak aklıma gelmedi dedim. Siz koca koca insanlar dikkat etmiyorsunuz 2 cocuğun illaki sesi gelir dedim. Ayy ahaha canım bizim o kadar sesimiz geliyo mu dedi. Bizim ne kadar geliyorsa sizin de geliyo. Bu benim numaram Bi sıkıntı olursa beni ara lütfen dedim kapattım.
İnanın sakinliği çok seven bir insanım ama çocuk ya çocuk durmuyorlar ya. Oturup benle haber izleyip coronaya konusmıcak bu cocuk. Ana babası da dur diyecek.

Herkes evde olunca bide sinirler alt üst haliyle sabır kalmadı kimsede, ayrıca haklısınız o saatte çalıştırmak çok ayıp. Ayni dertlerden muzdaribim ama şunu anladım, siz cirkeflesmeden insanlar anlamıyor o saatte ses yapılmayacağını

Back
X