• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gürültü yapan ev sahibi

Merhaba hanımlar. Ben İstanbul 'da 1750 tl kiraya ara katta orta halli bir evde oturuyorum.ev sahibim üst katimda oturuyor.fazla zam yapmadı sağ olsun ,burda bizim kadar uygun oturan kimse yok.Ev sahibim bizi sever ara ara uğrar,yemek getirir bazen. 2 gündür fındık mı ceviz mi bir şeyler kırıyor. Daha önce de yaptı,o elde kıran aparatları var bende onlardan veriyim çocuklar korkuyor dedim.korkmuslardi hakikaten. Yok ben onları sevmiyorum dedi.taşla kırıyor. Beynim sızlıyor artık katlanamıyorum. Normal zamanda gürültüsü,eziyeti yok hatta iyiliği çok oldu ama bu sese dayanamıyorum artık ne şekilde diyeceğimi bilmiyorum bana bir yol gösterir misiniz doğru bir üslupla söylemek için sizden akil istiyorum hala kırıyor çok eziyet duyuyorum sirf bu ses yüzünden evi bıraktım markete gittim geldim hala devam ediyor.
ben kırayım siz yorulmayin de al aşağıda kırıver sevap kazanırsın:)

2 gündür çıkıyorum inanın. Bugün halsizim,ona rağmen aldım çocuğumu gittim öyle oyalanmak maksadıyla markette gezdim. Hoş bir şey değil bunu kendisinin düşünmesi lazım aslında ama .bilemedim şimdi siz böyle deyince desem mi demesem mi.
Gündüz saatinde evde tadilatta yapılsa, atta koştursa kanun buna ses çıkarmıyor. Sabah 10 akşam 10 aralığını devlet serbest algılıyor

Odanızı başka odaya taşıyın.
Mesela ev sahibiniz oturma odasında oturuyorsa, sizde onun oturduğu uzak başka odaya taşınabilirsiniz.

Ramazana tatli icin findık kırıyordur karadenizliyse devami vardır.Ha degilse yarina kalmaz o gürültü 1750 kiraya o kadar katlanın bunu dedigime inanamıyorum artik sirf uygun fiyatli isimize geliyor diye her seye katlanir hale geldik
Aynen Karadeniz li :)tebrik ederim doğru tespit ettiniz.yorumunuz çok tatli 😊şükür bitti benden mutlusu yok şimdi. Ama yine yaparsa rahatsız olmamak elimde değil maalesef.evden giderim yine veya kulaklık takar bir şeyler dinlerim.kucuk çocuklarım var devamli konuşuyorlar ama nasil olacak bilmiyorum keşke yapmasa bi daha hiç strese girmesem.

Eline kıracağını al çık yukarı, güler bir yüzle ablacım yardıma geldim , beraber yapalım de, otur yapın , hem onun gönlü olsun hem iş çabuk bitsin
Çocuklarım hiç durmuyor onun evinde ,o da rahatsız olur gitsem,benim de kimseye gidesim gelmiyor gerçekten her gittiğimiz evi aşırı dağıtan çocuklarım var o yüzden gidemem ama çıkıp kiracagi verip bunla yapsan demek gelmişti aklıma,cesaret edemedim. Başka bir komşu olsa yapardım sanırım kesinlikle duramazdın.

E yeri geliyor sizin küçük cocuklariniz da ses yapıyordur hiç durmuyorlar yazmışsınız.bu kadar iyi niyetli bir insana bir kaç gün sabır edememeniz bana tuhaf geldi o kiraya veriyorsa evi bence minnet duymanız lazım ben bu zamanda köyde dahi bu kadar kira vereni duymadım.Surekli devam edecek birşey degil

Markete gidip geldiniz diye onun da düşünmesi lazım demeniz ama 1700 liraya oturmaniz ne kadar absürt.
Siz de düşünün çerez parasına oturuyorum biraz yükseltelim kirayı diyin? Onu diyemeyip 2 günlük sese böyle tavirlar takinmaniz çok itici.

Merhaba hanımlar. Ben İstanbul 'da 1750 tl kiraya ara katta orta halli bir evde oturuyorum.ev sahibim üst katimda oturuyor.fazla zam yapmadı sağ olsun ,burda bizim kadar uygun oturan kimse yok.Ev sahibim bizi sever ara ara uğrar,yemek getirir bazen. 2 gündür fındık mı ceviz mi bir şeyler kırıyor. Daha önce de yaptı,o elde kıran aparatları var bende onlardan veriyim çocuklar korkuyor dedim.korkmuslardi hakikaten. Yok ben onları sevmiyorum dedi.taşla kırıyor. Beynim sızlıyor artık katlanamıyorum. Normal zamanda gürültüsü,eziyeti yok hatta iyiliği çok oldu ama bu sese dayanamıyorum artık ne şekilde diyeceğimi bilmiyorum bana bir yol gösterir misiniz doğru bir üslupla söylemek için sizden akil istiyorum hala kırıyor çok eziyet duyuyorum sirf bu ses yüzünden evi bıraktım markete gittim geldim hala devam ediyor.
İstanbulun hangi semtindesiniz? Sabahtan akşama kadar kirmiyodur . bence bekleyin çok iyiliği dokunmuş sonuçta. Bugün kırar yarın kırar sonra kiracak fındık bulamaz zaten

ceviz kırma işlemi ne kadar sürüyor ki? yada fındık işte her neyse. bi insan kaç saat veya kaç dk kesintisiz fındık kırabilir taşla? yorulur yani illaki. 1 saat falan sürüyorsa mecburen kendini başka bişeye vericen veya dışarı çıkıp bi yürüyüş falan yapıcan. yani gece vakti yapmıyorsa pek de diyecek bişey yok. devam ederse ne bileyim 2 gün falan daha sürerse çıkıp uygun bi dille bebek uyanıyor, korkuyor gibisinden bişey uydur. vicdanından gir. yada ne bilim bebeğin yoksa de ki depremden sonra böyle seslerden çok korkar oldum falan yani vicdandan falan girmen lazım rahatsız oluyorum şeklinde değilde bebeği yada depremi bahane edebilirsin

İlla ki sıkılacak adam da yani. Hep ceviz fındık yenmez. Zaten para da yetmez. Sabredin. Bir süre sonra bitecektir. Belli ki çok eskiye dayanan bir sorun değil bu. Yıllardır kaldığınıza göre o evde. Yakında sıkılır biter

Bence gitmeyin. Ev sahibi ya kirayı 5bin yapayım hazır kırılmış ceviz,fındık alayım paranın yarısıyla hem kiracım ve komşum rahatsız olmasın diyebilir.
Bu arada taşla ceviz vs kırmak apartman içinde olacak şey değil o ayrı. Başka birileri de rahatsız olup söyler zaten anlattığınız gibi bir ses varsa.

Sesi yaptığı odada oturmayın başka odaya geçip müzik açın

İki küçük çocuğunuz varmış. Hareketlilermis. Muhtemelen onlar da gürültü yapıp komşulara rahatsızlık veriyorlardır.( üstü değilse bile altı illa eder) onlar nasıl çocuk diye alttan alıyorsa siz de almalısınız.

Ceviz kırma işi hergun mu olacak yoksa toplu olarak kırıp bitirecek mi ? Eğer kısa bir sureligineyse kulaklık ya da tikacla idare edip huzurunuzu kaçırmayın ya da yardıma gidin bir kerede bitirip inin çünkü 1750 artık çerez parası zitlasmaya değmez.

Back
X