aman gelmesin her yer köpek zaten konuda havlamaları yazmayı unutmuşum. zaten çocuklar kir pas içinde annelerinin umuru bile değil... sırf bu yüzden bulaşık suyuyla yıkıycaktım bunları vazgeçtimHangi birisine müdahele edeceksiniz.Taşınmak en güzeli.
İmkan yoksa da eviniz 1. kattaysa hergün evin önünü sulayın çamur olsun.En azından sizin evin orda oynamazlar anneleri de üstleri çamur oluyor diye kızar.Yada bir köpek koyun evin önüne saldırgan bir taneYada yemek koyun sokak köpekleri gelsin.
kulak tıkacı aldım. denedim. bir kaç saat sonra terleme ve rahatsızlık yaptı. kalıcı olmadı ve inanın cam kapalıyken bile öyle çığlıklar var ki tıkaçla bile duyuluyor...Taşının.
Bütün mahalleyi değiştiremeyeceğinize göre.
Ya da para verip iyi bir kulak tıkacı alın.
aman gelmesin her yer köpek zaten konuda havlamaları yazmayı unutmuşum. zaten çocuklar kir pas içinde annelerinin umuru bile değil... sırf bu yüzden bulaşık suyuyla yıkıycaktım bunları vazgeçtim
muhtar mı?Gerçekten zor bir durum allah yardımcınız olsun. Taşınma imkanınız da yok sanırım. Belli ki mahallenizdeki insanlar cahil ve görgüsüz. Ben çocuğumun bir başkasını bu şekilde rahatsız etmesine asla müsaade etmezdim. Kadınlar size bir çözüm sunamamış fakat eşleri ile konuşma şansınız olursa belki kadınlar kocalarını dinler, çocuklarını da hizaya getirirler. Mahallenin muhtarını tanıyorsanız, o da mahalle sakinlerini tanıyorsa, bi konuşsa eğer nüfuzlu biriyse, ne bileyim aklıma böyle bir çözüm geldi ama olur mu bilemem..
vücudumun giderini direkt versem bile annelerinin umrunda olacağını sanmıyorum.Ama sizde bütün yolları kapatıyorsunuz ne bulayım şimdi . Buldum !!Tuvalet giderini dışarıya verin. Belki o zaman anneleri kızar.
cevabınıza teşekkürler. cidden sabır lazım...Çok zor bir durum. Allah yardımcınız olsun. İnsan evinde de rahat etmeyecekse, nerede edecek...
Çözüm olarak aklıma gelen...
Çocuklarla ılımlı konuşsanız. Kaç yaşlarındalar ortalama?
Mesela onları toplasanız ve iki ay sizin evinizin önünde oynamama anlaşması yapsanız.
Sonrasında onlara sürpriz hediyeler alacağınızı söyleseniz. Olmaz mı?
vücudumun giderini direkt versem bile annelerinin umrunda olacağını sanmıyorum.
şaka bir yana size trajik bir hikaye anlatayım:
1 buçuk yaşında bir bebek karşı dairede camın önüne bırakıldığı için camı kendi açtı geçen gün. gözlerimle gördüm. dehşete düştüm. camın önünde bir kanepe var. bebek üzerinde oturuyor. çünkü annesinin çok önemli "kapı önü çığlık dedikodusu" partisine gitmesi gerekiyor. ve tül açık olduğu için içeride kimsenin olmadığını da gördüm. kendi kendine kanepeden inene kadar çocuk kalp krizi geçiriyordum. bu kadar gamsızlık var...
"Sen buranın muhtarı mısın?" lafı boşa mı söylenmiş :) en azından bir akıl danışmış olursunuz, kaybedecek bir şeyiniz yok.. Şimdi seçim zamanı, muhtar kapı kapı dolaşıp millete seçmen kağıdı vs dağıtacak. O arada da uygun bir dille uyarsın, çok kişiden şikayet var devam ederse polis çağrılacak falan desin.muhtar mı?
hiç aklıma gelmemişti bu doğrusu. ilgilenir mi ki?...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?