durumunuz çok zor ama halinize şükredin mi desem,ne desem bilemedim. Aynı dertten muzdaribim ama farklı bir şekilde evim müstakil,yan komşularımız ise 3 oğlu ile birlikte yaşayan bir anne,sabahın köründe kendi aralarındaki kavgayla başlar günümüz ama hafif tartışmadan bahsetmiyorum küfür kıyamet,hakaretler havada uçuşur haftada bir cam kapı mutlaka aşağı iner,sonra öğlene doğru bu üç oğlan hemen benim evimin köşesinde yuvalanmaya başlarlar onları gören bilimum mahalle serserisi ile birlikte bira sefaları arabadan açılan son ses roman havaları,kendi aralarında küfürleşmelerle beraber. Akşam yemeklerini yiyip tekrar köşe başına,bu sefer bira ve esrar partileri başlıyor gecenin 3'üne-4'üne kadar tabii bu arada sokaktan gelip geçen insanlara sataşıp yine ağza alınmayacak küfürler eşliğinde sokakta avaz avaz kavga ederek geçer hayatları. Hayattan hiçbir beklentisi olmayan,serseriliği marifet sayan insanlarla uğraşıyorum,ağzını açıp birşey diyemiyorsun kaybedecek hiçbirşeyi olmayan,heran kavgaya hazır tiplerle ben ve eşim mahalle ortasında bıçaklı kavgalara giremeyeceğimize göre sabredip bu evden ve bu mahalleden kurtulacağımız günün hayali ile yaşıyoruz siz yardım istemişsiniz kendi derdime çare bulamadım ama bu rezillikleri okursanız belki biraz daha katlanılır hale gelir sokaktaki çocuk çığlıkları ve ebeveyn sorumsuzluğu kolaylıklar diliyorum sizede bu arada kendime de tabiii bunlar sadece bu aile ile yaşadıklarımız yolum eskişehirden izmirin en berbat mahallelerinden birine düştü,sabaha karşı kapının önünden geçen her arabanın oldukça kuvvetli baslar eşliğinde roman havaları çala çala düğün salonu tarzında mahallede tur atmasını,etraftaki her komşunun ailesinden birinin hırsızlık,gasp,adam öldürme yada yaralamadan hapiste olduğu gerçeğini,güzide roman hanımlarının kapı önlerinde sıcak yaz günlerinde bağıra çağıra kapı muhabbetlerini sonrasında mahallede hemen hemen her gece sülalecek sokaklara dökülüp silahlı,bıçaklı en masumu bol küfürlü kavgalarını yazmamışım bile,teksasta yaşıyorum yapılan şikayetlerde polisin bile gelmeye tenezzül etmediği işten ayrılmam dolayısı ile bir süreliğine evdeyim,cam bile açmıyorum sokaktaki edepsizlikleri görmeyeyim diye,ooooffffff ne dertliymişim şikayet duvarına döndürmüşüm burayı nolur kusura bakmayın tekrar kolaylıklar diliyorum size