• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gürültüüü!!!!

üst komşumun oğluda ayaklarını bastıra bastıra tüm gücüyle yürür nerden nereye gittiğini biliyoruz, kapılar hep çarpılır. bitek o yapıyo evde o yoksa sessizlik ve huzur kaplıyo evimi.ona ettiğim hakaretlere hr gün yenisi ekleniyo :63::KK67: küçük çocuk olsa neyse 17-18 yaşında koca kazık. yani lütfen eşin dikkat etsin çok sinir bozucu.
kediler hakkında bi fikrim yokta, küçücük bişey o koşturunca çokmu gürültü oluyomuş

Benimde alt komşum sabah 6 da kalkıyorlar ve iki çocuğu okula gönderip kendileri de işe gidiyorlar. Her sabah gürültülerine uyanıyoruz. öyle böyle değil gürültü, sabahın köründe çocuğun ortalıktaki koşuşturmaları ve en son kapıları çarpıp evden çıkmalarıyla son buluyor. Bu güne kadar hiç ses etmedim çünkü benimde bebeğim var evde ve zaman zaman gürültü yapıyor. Karşılıklı anlayış gösteriyoruz ama onlar olmayacak saatlerde çok rahat gürültü yapıyor..Bazen pazar günleri sabah 6 da kalkıp çok gürültü yapmak istiyorum beni anlasınlar diye ama kıyamıyorum yinede:KK66: Sizde biraz daha dikkat ederseniz iyi olacak çünkü yaşlıların tahammül sınırları daha az. Birde kedicik akşama kadar evde yalnız mı kalıyor çok merak ettim.

kedi evde yalnız evet
şu anda ben evdeyim o uyuyor mesela akşam 5-6 gibi uyanıp oynamak istiyor
kucakta oturup kendini sevdiriyor falan işte sonra biz yatınca onun oyun ve kudurma saati başlıyor :)

biraz dikkatli olmaya çalışsanız ,hızlı hareket edince oraya buraya bir şeyler düşürmeniz ,pat küt hareket etmeniz normal ,benim de bir arkadaşım var ben çok rahatsız oluyorum ,çok gür sesli ,bam güm yürüyor,sürekli pat küt mutfak dolaplarını çarparak kullanıyor,ben sessiz olduğum için tırmalıyor beni sanki ...:oops:
Çok rahatsız edici kendinden gürültülü model insanlar :KK69:

kapıları dikkatli açıyorum gece wc ye kalkarsam sifona basmıyorum falan
ama benim elimin ayarı yok
işyerinde de böyleyim düşürürüm çarparım oraya buraya
ben mutfağa girince ya da temizlik yaparken hem kendime zarar veriyorum hem de ev eşyalarıma :(
niye böyleyim ya :(

benım alt katımdada ev sahiplerı var 70 yaşında falanlar. İlk girdiğimde yururken bile şikayete gelıyorlardı. Sonradan azaldı napalım uçalım mı :KK70:
Daha sonra 2 tane kedı aldım. bide bizimkiler kuduruk gece 12 de bi oraya bi buraya deliler gibi koştururlar:KK70: Bide şu kum kazma olayı sanarsın wc de kazı var :KK70:
bide tuvaletını yaptıktan sonra ellerını duvara vurma huyu var benım kedıde tak tak tak :KK70: Artık alıştılar hiiiççç şikayet etmıyolar.
Sende hiç utanma bilerek mı duşürdün sankı kavanozu unutmuşlardır bıle kız onlar onu :KK70:

ilk başta kedimiz yoktu yürümemizden şikayet etmiş eşime
eşim de bale yapar gibi parmak uçlarımızda mı yürüyelim amca demiş balerin olduk demiş :D

ya dün mutfaktan biraz hakaretvari şekilde bağırması benim hoşuma gitmedi
napiyim düştü elimden kavanoz

Açıkçası hassasiyetiniz için tebrik etmek istedim.
Ay napim bana ne ya kafalarının aksine gürültü probleminizi azaltmaya çalışıyorsunuz.
Sakarlık hızla bir şeyler yapmaya çalışmaktan oluyor sanırım. Biraz daha sakin davranmaya çalışın.
Kedicik için kumunu kalın bir örtünün ya da süngerin üzerine koymak sesi nispeten kesecektir.
Bunların içinde en garibi eşinizin pat küt kapı baca çarpması. Koca adam bunları kendi düşünmesi lazım.

Ve o yatak ya değişecek ya yağlanacak :)

Sizin evinizde tak diye ses çıkaran şey alt katlara güm diye gidiyor. Malum betonun dalgayı yayması hadisesi.
Biraz dikkatli olmaktan zarar gelmez. Bizler insanız, empati yeteneğimiz var, sosyal yaşantıda uymamız gereken kurallar var.
Bizim evde tvnin sesi saat 10'da kısılır. Rv içi terliklerimiz yumuşak tabanlıdır. Kapı baca çarpılmaz.
Bunlar toplu yaşama kuralları.
Ha üst komşu 4 çocukla at çiftliği kurmuş durumda i. Çocuklara razıydık şimdi baba da cozuttu.
Kadın hamile kalmadan önce yatak seslerini dinliyorduk. Şimdi de adamın akp-chp-mhp yorumlarını dinliyoruz.
Defalarca rica ettik dikkat etmeleri için. Kadın "ay valla çok utanıyorum" diyor ama çocuklara durun dediğini hiç duymadım.
Sadece utanmakla olmuyor çünkü. Komşu hakkıdır bu.

teşekkürler :)
ben de kimseyi rahatsız etmek istemem sonuçta apartman hayatı kimse benim, ben kimsenin gürültüsünü çekmek durumunda değiliz
tezcanlıyımdır biraz
bi de yaptığım işe çok odaklanmıyorum sanırım
özellikle mutfak ve ev işlerini sevmediğimden gönülsüz ve uyduruk yapıyor olabilirim :D
daha dikkatli olucam bu konuda

süngerin üstüne kum kabını koymak gerçekten mantıklı bir fikir
ya kalın bir paspas ya da sünger temin edicem hemen
eşime de altı yumuşak terlik alayım en iyisi
ben zaten o tür bişey giyiyorum sessiz yürürüm ama o topuklarına basarak yürüyor
kapıları da gerekenden fazla kuvvet kullanarak açtığı için sorun çıkıyor kapatırken ses yapmıyor da açarken fazla yükleniyor kapılar da amerikan kapı değil :)
tv yi çok az izleriz zaten o tür seslere dikkat ediyoruz ;)

sizin durum çooook fena 4 çocuk ne demek ya
allah sabır versin

üst komşumun oğluda ayaklarını bastıra bastıra tüm gücüyle yürür nerden nereye gittiğini biliyoruz, kapılar hep çarpılır. bitek o yapıyo evde o yoksa sessizlik ve huzur kaplıyo evimi.ona ettiğim hakaretlere hr gün yenisi ekleniyo :63::KK67: küçük çocuk olsa neyse 17-18 yaşında koca kazık. yani lütfen eşin dikkat etsin çok sinir bozucu.
kediler hakkında bi fikrim yokta, küçücük bişey o koşturunca çokmu gürültü oluyomuş
küçük 3,5 kilo
ama kanepelerin tepesine çıkıp yere atlıyor
ya da hızlı bi şekilde evin her yerinde koşturuyor
halı olmayan laminant yerler var oralarda gürültü oluyor ister istemez

teşekkürler :)
ben de kimseyi rahatsız etmek istemem sonuçta apartman hayatı kimse benim, ben kimsenin gürültüsünü çekmek durumunda değiliz
tezcanlıyımdır biraz
bi de yaptığım işe çok odaklanmıyorum sanırım
özellikle mutfak ve ev işlerini sevmediğimden gönülsüz ve uyduruk yapıyor olabilirim :KK70:
daha dikkatli olucam bu konuda

süngerin üstüne kum kabını koymak gerçekten mantıklı bir fikir
ya kalın bir paspas ya da sünger temin edicem hemen
eşime de altı yumuşak terlik alayım en iyisi
ben zaten o tür bişey giyiyorum sessiz yürürüm ama o topuklarına basarak yürüyor
kapıları da gerekenden fazla kuvvet kullanarak açtığı için sorun çıkıyor kapatırken ses yapmıyor da açarken fazla yükleniyor kapılar da amerikan kapı değil :)
tv yi çok az izleriz zaten o tür seslere dikkat ediyoruz :KK66:

sizin durum çooook fena 4 çocuk ne demek ya
allah sabır versin

4 çocuk ne yazık ki 12-11-5 yaş ve 2 aylık. Baba da 40 yaşında vardır diye tahmin ediyorum. Akşam eğlencesi olarak koltuklara çıkıp hopppp diye halıya atlıyorlar :)
Ben artık uyarmaktan utanıyorum oblar da tık yok.
Teşekkür ederim sabır dileğiniz için :)

4 çocuk ne yazık ki 12-11-5 yaş ve 2 aylık. Baba da 40 yaşında vardır diye tahmin ediyorum. Akşam eğlencesi olarak koltuklara çıkıp hopppp diye halıya atlıyorlar :)
Ben artık uyarmaktan utanıyorum oblar da tık yok.
Teşekkür ederim sabır dileğiniz için :)

süper dadı diye bi program var ya
oradaki dadı lazım o eve
:KK57:

Pisicik için tırmanma zimbirtilari oluo deisik ses yapmayan oyuncaklar onlardan alın enerjisini atması lazım napsn yavrucak diğerlerine gelince onlarada dikkat edin yani kapı çarpma pat pat yürüme durumları tamamen sizin elnzde soncta

O gülme sesi çok sinir bozucuymuş ya.
Bizi de bazen alır bi gülme veya arkadaşlar geldiğinde gülme dozu artar hatta abartıya kaçarız.

Geçen üst komşuya misafir geldi tahminen 3 günlüğüne, 3 gün akşamları gülme sesi dinlemekten sinirimi bozuldu ( :

Aynen şöyle. Amcacım haklısınız, biz de farkettik. Bundan sonra çok daha dikkatli olucaz. Eski evimde ben de üstteki sesden çok rahatsızdım. Onları da anlıyorum. Eşiniz de siz de biraz dikkat edin yeter. Kedininde ayaklarına patik geçir ve kumunu odadaysa en köşeye koy. Kedi beslemedim nerede olur bilmeme ama. Kapıları aralık bırak çok zorda olmadıkçe. Eee artık o yatak sizi de rahatsız eder mümkünse değiştir yoksa yapacak bişey yok.

Arkadaşlar çoğu zaman burada komşudan şikayet eden konular açılıyor ya, bu defa komşularım benden şikayet ediyor.

1- Gündüzleri evde yokuz. akşam 5 .30 da geliyoruz. Ben çok sakarım sürekli bişeyler düşürüyorum mutfakta özellikle.
2- evde gece kuduran bi kedi var. gece 12 den sonra çok koşuyor ve tuvaletini kullanırken çok kum kazma sesi yapıyor.
3- eşim topuklarına basa basa güp güp yürüyor ve kapıları çok sert açıyor (uyardım kaç kere ama unutuyor sanırım, ben uyurken kaç defa kapı açışı yüzünden sıçrayarak uyandım)
4- yatağımız aşırı derecede gıcırdıyor sağdan sola dönsek bile, bazı anları da siz düşünün artık :KK22:

alt katta apartman yöneticimiz oturuyor karısıyla 70 yaş üstüler
dün akşam 6 da mutfakta kavanozu düşürdüm elimden yere (yerler fayans) gürültü oldu tabi aşağıdaki adam da bağırdı biz duyduk yani mutfakta. eşim de sinirlendi ama adama hak verdik.
daha önce de geceleri gürültü geliyor demişti. ve de ben biraz yüksek sesle güldüğümde tavana vurmuştu bi kere.

şimdi aidatı vermem gerekiyo adama ama utanıyorum kesin gürültüden şikayet edecek gidince. ben nasıl azaltıcam bu gürültüyü ya? kendim de rahatsız oluyorum...

ben olsam kocama verdirirdim aidatı :KK53:

Kedinin kudurmasına çare yok, yok yani.. Benimki de gece 12den sonra aynı şekilde kuduruyor. 7 aylık, belki yaşına gelince durulur.

zemine halı serin böylece düşen şey çok ses çıkarmaz,kediye yapacak bişey yok bol bol mıncırın öpün pisiyi oyhş :KK45:

Arkadaşlar çoğu zaman burada komşudan şikayet eden konular açılıyor ya, bu defa komşularım benden şikayet ediyor.

1- Gündüzleri evde yokuz. akşam 5 .30 da geliyoruz. Ben çok sakarım sürekli bişeyler düşürüyorum mutfakta özellikle.
2- evde gece kuduran bi kedi var. gece 12 den sonra çok koşuyor ve tuvaletini kullanırken çok kum kazma sesi yapıyor.
3- eşim topuklarına basa basa güp güp yürüyor ve kapıları çok sert açıyor (uyardım kaç kere ama unutuyor sanırım, ben uyurken kaç defa kapı açışı yüzünden sıçrayarak uyandım)
4- yatağımız aşırı derecede gıcırdıyor sağdan sola dönsek bile, bazı anları da siz düşünün artık :KK22:

alt katta apartman yöneticimiz oturuyor karısıyla 70 yaş üstüler
dün akşam 6 da mutfakta kavanozu düşürdüm elimden yere (yerler fayans) gürültü oldu tabi aşağıdaki adam da bağırdı biz duyduk yani mutfakta. eşim de sinirlendi ama adama hak verdik.
daha önce de geceleri gürültü geliyor demişti. ve de ben biraz yüksek sesle güldüğümde tavana vurmuştu bi kere.

şimdi aidatı vermem gerekiyo adama ama utanıyorum kesin gürültüden şikayet edecek gidince. ben nasıl azaltıcam bu gürültüyü ya? kendim de rahatsız oluyorum...
Gerçekten duyarlılığıniza hayran kaldim..bende istiyorum böle bi komşu:KK51:

hepsini okuyamadım

kedinin gürültüsü ne kadar olur ki

bizim evde sürekli koşan 5 yaşında bir oğlan çocuğu var yani

kedi kaç kilo ne kadar ses çıkarır ki

yine kum kazma sesi ne kadar gider

kum kabının altına mat koyun

spor aleti altına konulanlardan ses mes gitmez

kavanoz da düşsün bir zahmet yani mahsus mu yaptın

geçen ben gece 11.30 da kırdım bir şey

ben de hiç mutlu olmadım

süpürge açamadım geç diye ama kırma gürültüsüne yapacak bir şey yok

şimdi evlerde yalıtım vs yok

ama evde tv açıkça alttan üstten ses gelmiyor ama tv kapandığı zaman bizim evde sohbet ediliyor gibi oluyor

ne yapalım susun mu diyelim yani

yatağa gelince kaynağını bul; o hoş bir ses değil

eşine gelince de yapacak bir şey yok bu yaştan sonra değişmez

azıcık daha hatırlat yavaş de

ben oğlana öyle yapıyorum ama dinliyor mu hayır

5 yavaş oluyorsa 6 da unutuyor yani

Of kedinin kosma sesinden rahatsız olan komsu gitsin kulak zarını aldırsın isitme fonksiyonunu iptal etsin. Max 5 kilo hayvan kossa ne olacak allah askına:) esiniz icin de ses cıkarmayan yumos terliklerden alabilirsiniz belki. Bide kapıların arkalarına takılan aparatlar var gum diye duvara carpmasını onluyor boyle bi sey deneyebilirsiniz. Gıcırdıyorlaesa yaglayın mutlaka

Yani kasıtlı yapılan gurultu rahatsız edici tv sesi muzik parti vs ama yere bi sey dustugunde kac saniyelik bi olay ki bu da bu kadar buyuttuler pes

Aynen şöyle. Amcacım haklısınız, biz de farkettik. Bundan sonra çok daha dikkatli olucaz. Eski evimde ben de üstteki sesden çok rahatsızdım. Onları da anlıyorum. Eşiniz de siz de biraz dikkat edin yeter. Kedininde ayaklarına patik geçir ve kumunu odadaysa en köşeye koy. Kedi beslemedim nerede olur bilmeme ama. Kapıları aralık bırak çok zorda olmadıkçe. Eee artık o yatak sizi de rahatsız eder mümkünse değiştir yoksa yapacak bişey yok.

Kapıları yazın açık tutuyodum ama şimdi mevbr kapatıyorum her odada doğalgaz yanmıyor çünkü ama yine de deneyebilirim.
kediciğin ayağına patik olsa çok tatlı olurdu :) köpekler için var öyle ürünler ama kedi günde 3-4 saat yalanan bi hayvan olduğundan patik ayakkabı ona gelmez :D
Yatak odası takımımı komple atıcam zaten de bu şehirden taşınırken. Ona da az kaldı.

Kedinin kudurmasına çare yok, yok yani.. Benimki de gece 12den sonra aynı şekilde kuduruyor. 7 aylık, belki yaşına gelince durulur.

Bana da öyle dedi vet. Sakinleşir daha yavru diye. Bi de yavru maması yiyor onun enerjisi yüksek oluyormuş. Bakalım Sakinleşir belki biraz.

Alttakilere bizi sorsak ne derler tahmin bile etmek istemiyorum :D
gorumcem cocugu ile bize geldi 2 gun kaldi....aman allahim dedim komsularim nasil kapiya dayanmadi....
inletti ortaligi bebe....

hepsini okuyamadım

kedinin gürültüsü ne kadar olur ki

bizim evde sürekli koşan 5 yaşında bir oğlan çocuğu var yani

kedi kaç kilo ne kadar ses çıkarır ki

yine kum kazma sesi ne kadar gider

kum kabının altına mat koyun

spor aleti altına konulanlardan ses mes gitmez

kavanoz da düşsün bir zahmet yani mahsus mu yaptın

geçen ben gece 11.30 da kırdım bir şey

ben de hiç mutlu olmadım

süpürge açamadım geç diye ama kırma gürültüsüne yapacak bir şey yok

şimdi evlerde yalıtım vs yok

ama evde tv açıkça alttan üstten ses gelmiyor ama tv kapandığı zaman bizim evde sohbet ediliyor gibi oluyor

ne yapalım susun mu diyelim yani

yatağa gelince kaynağını bul; o hoş bir ses değil

eşine gelince de yapacak bir şey yok bu yaştan sonra değişmez

azıcık daha hatırlat yavaş de

ben oğlana öyle yapıyorum ama dinliyor mu hayır

5 yavaş oluyorsa 6 da unutuyor yani

Of kedinin kosma sesinden rahatsız olan komsu gitsin kulak zarını aldırsın isitme fonksiyonunu iptal etsin. Max 5 kilo hayvan kossa ne olacak allah askına:) esiniz icin de ses cıkarmayan yumos terliklerden alabilirsiniz belki. Bide kapıların arkalarına takılan aparatlar var gum diye duvara carpmasını onluyor boyle bi sey deneyebilirsiniz. Gıcırdıyorlaesa yaglayın mutlaka

Yani kasıtlı yapılan gurultu rahatsız edici tv sesi muzik parti vs ama yere bi sey dustugunde kac saniyelik bi olay ki bu da bu kadar buyuttuler pes

Cevaplarınız için teşekkür ederim
Kedi 3.5 kilo
Gündüz zaten hep uyuyor
Gece sessizlik olunca koşup atlayıp zıpladığı için gürültüsü var yavrumun.
Hele bi de bebeğim olsaydı da geceleri ağlasaydı komşu ne derdi bilmiyorum :D

Tv açık olmayınca yan ve alt komşuların bütün konuşmaları da bizde, duyuyoruz valla : ) hatta üst komşu sabah 8 e alarm kurup 10 dk da bir erteliyo 9 a kadar telefonu da yere koyuyo heralde sanki benim başımın yanında titriyo gibi :)

Tuvaleti düzenledim
Bi minder dikip içini elyafla doldurdum tuvalet kabını onun üstüne koydum şimdi.
2. Olarak eşimin terliklerini değiştiricem yarın yenisini alıp.

Benim komşulara yazık ya valla. Sizin komşuların yerinde olmak isterlerdi eminim. Sizinkilerin abarttığını düşünüyorum bazı insanlar cok tahammülsüz oluyor.

Cevaplarınız için teşekkür ederim
Kedi 3.5 kilo
Gündüz zaten hep uyuyor
Gece sessizlik olunca koşup atlayıp zıpladığı için gürültüsü var yavrumun.
Hele bi de bebeğim olsaydı da geceleri ağlasaydı komşu ne derdi bilmiyorum :KK70:

Tv açık olmayınca yan ve alt komşuların bütün konuşmaları da bizde, duyuyoruz valla : ) hatta üst komşu sabah 8 e alarm kurup 10 dk da bir erteliyo 9 a kadar telefonu da yere koyuyo heralde sanki benim başımın yanında titriyo gibi :)

Tuvaleti düzenledim
Bi minder dikip içini elyafla doldurdum tuvalet kabını onun üstüne koydum şimdi.
2. Olarak eşimin terliklerini değiştiricem yarın yenisini alıp.
Eşini sık sık uyar düzelir belki gece yarısı vs carpilan kapının gürültüsü gerçekten çok geliyor ses hele ortalık sesizse kendini komsularin yerine koy dede yarın bizde yaslanacagiz duygusala bağla :KK53: kedi için yapacak birsey yok bence illaki kosturur komsumuzun kedisi vardı oda kosardi sürekli gerçi onun evi 1.kattı.
Mutafagada büyük bir halı Attın mi tamamdir yatağın karyolasi demir galiba onuda yaglayabilirsin yada ayak kısımlarına birer parça karton koyun.

Back
X