Gürültüyü nereye şikayet edebilirim

StayStrong

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2012
167
64
98
Arkadaşlar yaşadığım yerde son bir aydır inanılmaz bir gürültü var.Tarif etmem gerekirse jeneratör sesi gibi gündüz bile duyuluyor gece uyku uyamıyorum artık çıldırma noktasına geldim.
Zabıtaya şikayet etmiştim ilgilenmediler bugun yine şikayet ettim adam ben ne yapayım diyor şaka gibi ee bu sizin göreviniz değil mi yapacağın tek şey bilmem nereye dilekçe yaz dedi iki kez sordum iki seferde anlamadım nereyi dediğini lütfen yardım edin yoksa delireceğim. Hiç kesilmeden devam ediyor inanılmaz rahatsız edici hayat standartlarımı düşürüyor :(

Biz genelde buraya şikayet ediyoruz:süslü:

Şaka bir yana bulunduğunuz ilçe belediyesine durumu anlatan bir mail yazip takipte kalın, dönüş yapacaklardır.

Sesin kaynağını çözemediniz mi?
Bir de gerçekten zabıta ne yapsın, onların görevi mi bu? Belediyeyle görüşeceksiniz.

Arkadaşlar yaşadığım yerde son bir aydır inanılmaz bir gürültü var.Tarif etmem gerekirse jeneratör sesi gibi gündüz bile duyuluyor gece uyku uyamıyorum artık çıldırma noktasına geldim.
Zabıtaya şikayet etmiştim ilgilenmediler bugun yine şikayet ettim adam ben ne yapayım diyor şaka gibi ee bu sizin göreviniz değil mi yapacağın tek şey bilmem nereye dilekçe yaz dedi iki kez sordum iki seferde anlamadım nereyi dediğini lütfen yardım edin yoksa delireceğim. Hiç kesilmeden devam ediyor inanılmaz rahatsız edici hayat standartlarımı düşürüyor :KK43:
hiçbir yere edemezsin
kendi kendini yer durursun

polise gitsen zabıta ilgileniyor der

zabıtaya gitsen polis ilgileniyor der:D

Birisinin klima motoru mu acaba? Daha önce motordan rahatsız olan birini okumuştum burada..
Benim bildiğim belediye ilgilenir bununla..

Back
X