- 12 Temmuz 2006
- 3.546
- 2.116
- 698
- Konu Sahibi Bulutlaraasik
-
Ben sevmemekle ilgili olduğunu düşünmüyorum.yine linçleneceğim ama aynı anda birkaç kişiyi gerçekten sevmek mümkün.eşini sevmese niye evlensin.neden bu kadar katı bir tek eşlilik kuralı var anlayamıyorum.tamam öyle her uçana kaçana atlasınlar demiyorum ama ilişki yaşamaya değecek kişilerle aynı anda yürütülebilir bence.linçleyen linçlesin.ben de farklı düşünüyorum.bana ilgisi ve sevgisi yeterliyse, bana yeterli vakit ayırabiliyorsa sorun yok benim için.dünyaya bir defa geliyoruz.30,40 sene aynı kişi.ne bir heyecan ne bir başka nefes.ben neden böyle bir insanım ya.ne vardı ki diğer kadınlar gibi aldatmayı dünyanın sonu sansam, çoluk çocuğa karışarak mutlu olabilsem.yok arkadaş olmuyor.
Whatsapp ekran görüntüsü atayım mı ?
Ama yine de paylaşımlı scooter değil ki bu adam da hepsi ortak kullansın. İnsan hastalık kapacağım diye endişe eder hiçbir şeyden etmiyorsaO öyle şeyleri takmayan bir kadındır belki.her ladın her ilişkiye çok ciddi gözle bakmıyor ki.
Öyle 2,3 kişiden birşey olmaz pek.daha fazla kişi lazim.çok eşli kişiler hep vardı.Ama yine de paylaşımlı scooter değil ki bu adam da hepsi ortak kullansın. İnsan hastalık kapacağım diye endişe eder hiçbir şeyden etmiyorsa
Merhaba ben sürekli aldatıldığını hisseden fakat tam kanıtlayamayan bi kadınım şüphelerimin üzerine gittim hep hissettirmeden ve son olarak karşılaştığım manzara her ne kadar üzülsemde şaşırsamda değişmedi ve iki kadınla aldatılmışım. Yani ilişkimizde 3. Kişi var mı diye düşünürdüm 4te varmış. Eşime söyledim kanıtlı bi şekilde gösterdim ve ona rağmen inkar etti sonra kabullendi. 2si ile de aynı muhitte oturuyoruz çok tartıştık ağladık ettik vs şuan kafam allak bullak ne yapmam gerekiyor diye düşünüyorum ayrılıp ekmeğine yağ sürmek istemiyorum şimdilik kimseye bişey diyemedim çok pişman olduğunu nasıl yaptığını kendiside anlayamıyorum diyor ama onun bu laflarına karnım tok inanmıyorum. Mesajlarını gördüm bebeğim canım gibi konuşmalar vardı birliktelik vs mutlaka olmuş adım gibi eminim. Herkez tarafından sevilen sayılan bi insanım amacım onu etrafımda köpek etmek sonrasında da resti çekmek ama doğru yoldamıyım bilemiyorum. Gerçekten seven insan neden böyle bişey yapar düşüncelerinizi bekliyorum
O zaman tamamAynı anda 3,4, 5 kişiyi gerçekten, içten sevmek mümkün.kendim yaşadım.
Ay gerçekten ama bunu yapmasam içimde kalırdı. Çok özür dilerimAynı anda 3,4, 5 kişiyi gerçekten, içten sevmek mümkün.kendim yaşadım.
Ne diyorsun?Gene bozdun ayarları Ferhans ya,ne güzel aklı başında biri gibi davranıyordun bayağıdırAynı anda 3,4, 5 kişiyi gerçekten, içten sevmek mümkün.kendim yaşadım.
Ayrılıp ekmeğine yağ sürmek derken ? Yani boşanıp ne halin varsa gör sktr git aptal yok karşında demek yerine ayrılmayacaksınız ki bir daha yapmasın ya da siz öyle sanın mı ?Merhaba ben sürekli aldatıldığını hisseden fakat tam kanıtlayamayan bi kadınım şüphelerimin üzerine gittim hep hissettirmeden ve son olarak karşılaştığım manzara her ne kadar üzülsemde şaşırsamda değişmedi ve iki kadınla aldatılmışım. Yani ilişkimizde 3. Kişi var mı diye düşünürdüm 4te varmış. Eşime söyledim kanıtlı bi şekilde gösterdim ve ona rağmen inkar etti sonra kabullendi. 2si ile de aynı muhitte oturuyoruz çok tartıştık ağladık ettik vs şuan kafam allak bullak ne yapmam gerekiyor diye düşünüyorum ayrılıp ekmeğine yağ sürmek istemiyorum şimdilik kimseye bişey diyemedim çok pişman olduğunu nasıl yaptığını kendiside anlayamıyorum diyor ama onun bu laflarına karnım tok inanmıyorum. Mesajlarını gördüm bebeğim canım gibi konuşmalar vardı birliktelik vs mutlaka olmuş adım gibi eminim. Herkez tarafından sevilen sayılan bi insanım amacım onu etrafımda köpek etmek sonrasında da resti çekmek ama doğru yoldamıyım bilemiyorum. Gerçekten seven insan neden böyle bişey yapar düşüncelerinizi bekliyorum
eşini sevmese niye evlensin
diğer kadınlar gibi aldatmayı dünyanın sonu sansam, çoluk çocuğa karışarak mutlu olabilsem.yok arkadaş olmuyor.
Ferhanscim tek esliligin birden fazla onemi var. Oncelikle bana gore cinsel hastaliklarin toplum icinde yayılmasını engellemek, bazi hastaliklar prezervatifle korunmana ragmen bulasiyor, sigil gibi.Ben sevmemekle ilgili olduğunu düşünmüyorum.yine linçleneceğim ama aynı anda birkaç kişiyi gerçekten sevmek mümkün.eşini sevmese niye evlensin.neden bu kadar katı bir tek eşlilik kuralı var anlayamıyorum.tamam öyle her uçana kaçana atlasınlar demiyorum ama ilişki yaşamaya değecek kişilerle aynı anda yürütülebilir bence.linçleyen linçlesin.ben de farklı düşünüyorum.bana ilgisi ve sevgisi yeterliyse, bana yeterli vakit ayırabiliyorsa sorun yok benim için.dünyaya bir defa geliyoruz.30,40 sene aynı kişi.ne bir heyecan ne bir başka nefes.ben neden böyle bir insanım ya.ne vardı ki diğer kadınlar gibi aldatmayı dünyanın sonu sansam, çoluk çocuğa karışarak mutlu olabilsem.yok arkadaş olmuyor.
Gerçekten yok öyle bir dünya. Siz hiç aşık olmamışsınız. Aşkın hasını yaşayan anlar ancak bunu. Öyle elin sümüklü Ahmet'i Mehmet'i değil, taş gibi Kıvanç Tatlıtuğ gelse bakamazsınız. Birini aşkla sevmek öyle basit bir şey değil. Kavramların içini boşaltmaktan vazgeçin. Mevzunun aldatmakla da ilgisi yok. Ben sadece aşk konusunda yorum yapıyorum. İki kişiyi aşık falan olmak gibi bir dünya yok. Sadece öyle sanırsınız. Birini seversiniz, ötekine aşıksınızdır.Aynı anda 3,4, 5 kişiyi gerçekten, içten sevmek mümkün.kendim yaşadım.
Öyle 2,3 kişiden birşey olmaz pek.daha fazla kişi lazim.çok eşli kişiler hep vardı.
Aynı anda 3, 4, 5 kişi ile evlenmek mümkün değil ve aynı anda 3, 4, 5 kişi ile ilişki içinde olmak evlilik birliğini bozan bir şey. Evliliğin iki kişi arasında hukuki karşılığı olan bir sözleşme olduğunu anlamamız gerekiyor toplum olarak.Aynı anda 3,4, 5 kişiyi gerçekten, içten sevmek mümkün.kendim yaşadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?