biraz daha açıklayıcı olur musun..konuyu tam anlatmalısın ,sonra yüzeysel konulara yaptığımız yorumlar tatmin edici olmuyor.
Ben ayrılık noktasına gelmedikçe meseleyi 3.kişilerle paylaşma taraftarı değilim
Hele hele eşini, gidip ailesine söylüyosun
Kirpi bile yavrusunu pamuğum diye severmiş
Ne bekliyordunuz ki
kafam çok karışık kusura bakmayın.eşimle tartışmalarımız başladı ramazanda.hiçbir şekilde alttan almıyordu ve geri adım atmıyordu bende ailesiyle paylaştım onlarıda yetersiz buldum
aslında siz sorsanız cevaplasam
eşimin hal ve hareketlerinden vurdumduymazlığından bitme noktasına geldik çaresiz kalınca onlar da çare isteidim sadece ama büyük yanlış yapmışım
kafam çok karışık kusura bakmayın.eşimle tartışmalarımız başladı ramazanda.hiçbir şekilde alttan almıyordu ve geri adım atmıyordu bende ailesiyle paylaştım onlarıda yetersiz buldum
aslında siz sorsanız cevaplasam
mesela nıye tartıştınız..neyı bu kadar buyuttu eşin?
Eşinle konuşmalısın
Gerekirse rest bile çekmelisin ya hep ya hiç gibi
Çaresizmiş gibi neden gidip ailesine diyosun, o onun ailesi anlatabiliyor muyum
selam kızlar daha önce konu açmıştım eşimle ilgili anlaşmazlıklarımızdan dolayı. şimdi ramazanın gelmesiyle eşimdeki sinir artışı ve geçimsizliğimiz arttı. çok değişik bir hal aldı.beni dikkate alan sinirlensede yinede sonnra çekinen eşim gitti umursmaz bi insan geldi.
ramazanda kaç gündür küsüz.2 gün önce barıştık.eşimin bu anlamsız vurdumduymazlığından dolayı içinden çıkamayınca ailesiyle paylaşmaya karar verdim.benim yanımda durdular ama sonra eşimle hep beraber oturup konuşunca oğullarının o kadar hatası varken benim en ufak hatam üzerinde hep konuşuldu.eşim gururuna ve inadına yeniliyor. bu nasıl sevgi anlayışı bilimiyorum.çok yoruldum.gururum çok kırıldı.evliliğim yuvam yıkılmasın diye çok mücadele ediyorum yoruldum kaybetme korkusu yok.
benim annem rahatsız çok üzülüyorum ciddi bi rahatsızlığı var çok ağlamıştım bana hiç destek olmadı bende üzülmştüm surat astım sonra akşam ymeğe gitti geç saatte gelince bende annemde kaldım sonra ertesi gün inada girdi gelip beni almadı aradı ama inat yüzünden gelip almadı.sonra ertesi gün mecbur yine kendim gittim surat beş karış tavır sitem neler neler .ne kadar alttan aldım ama yumuşatamadım.sonra öyle hep devam etti bitürlü çözemedik
işte rest çekemiyorum düzenim bozulsun istemiyorum.sabrediyorum ama hani sabır nereye kadar.
şimdi sağlam bir tribe giriyosun annenin evine gidiyosun gelip seni alana kadar eve uğramıyorsun eve döndüğünde de sağlam trip yapıyorsun ...ayaklarına kapanacak bundan sonra böyle diyorsun..ne o önce kendi gidiyo kızda annesine gidince gidip almıyor bide eve gelince trip atıyor...o trip değil canım egemenlik kurma sanatı..üzerinde imparatorluk kurmaya çalışan sıradan basit bir erkek.
Zaten hep sen alttan alıdğın için eşin kendini bişey sanıyor
İkinizde 9 aylıksınız
Ne o senden üstün ne sen ondan
Bunu önce kendin anlamalısın sonra anlatmalısın
Anlamıyosa restini de çekmelisin
Ne o çaresiz kimsesiz gibi ailesinden yardım diliyosun
Objektif olmaları mümkün değil ve eşin hepten kendi ailesinden yardım istediğin için seni çaresiz görür
haklısınız rest çekemediğimi bildiği için bu kadar rahat şuan annem rahatsız gidemediğimi biliyor.o yüzden üstüme geliyor.salaklık ettim zaten bu yastaki insanı ailesi mi değiştirecek düzeltecek
Evdeyken de rest çekilir ki
Ayrıca çıkmak istiyorsan da ille de annene gitmek zorunda değilsin, çok geçmiş olsun
Bi arkadaşına git
Ben ayrılık noktasına gelmedikçe meseleyi 3.kişilerle paylaşma taraftarı değilim
Hele hele eşini, gidip ailesine söylüyosun
Kirpi bile yavrusunu pamuğum diye severmiş
Ne bekliyordunuz ki
bu sözü çok sevdim cekirgee
bende cahillik zamanında böle bir hata yapmıştım.
aman aman bir daha yapma....
birde ramazanın bitmesine az kaldı. uykusuzluk bazen kafaya vuruyor. haftaya düzelirsiniz merak etme...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?