gurur neden bana hiç uğramıyorsun

neden konuşmayıp küsüyorsunuz ki. bir oturup konuşun. iletişim olmadan halledilmez sorunlar.

burnu sürtsün diye annene gitmeyi düşünme bile. bana çocukça geliyor. gerçekten ayrılık söz konusuysa gidilmeli... yok küstüm oynamıyorum deyip anneye gitmek, yada gerçekten küsmek sorunları çözmüyor.

sen ve eşin sakinleşince konuşmanız lazım.

burnu sürtsün diye gitmedim sadece geç aradı almak için bende bu gece kalayım dedim ertesi günde gelip almadı.ben kaç kere konuşmaya yeltendim ama karşımdaki insan cevap vermeyince hep tersleyince çaresiz kladım

tüm yorumlarını okumamıştım. ama yine de "çocuk musun sen derdin neyse konuşalım" denmesi gerekiyor bazen. ben pek küsemediğim için mi ne bana çocuksu geliyor küsmeler...

sorun sadece anlattıkların mı? başka ciddi şeyler de mi var.

benim eşim çocuk gibi..aslında çok büyük hata yaptığımın onlarla konuştuktan sonra farkına vardım.asla bidaha paylaşmayı düşünmüyorum.eşime küsmemeyi öğretmeliyim.zaten sinirli bi insandı şimdi hiç çekilmez oldu

tüm yorumlarını okumamıştım. ama yine de "çocuk musun sen derdin neyse konuşalım" denmesi gerekiyor bazen. ben pek küsemediğim için mi ne bana çocuksu geliyor küsmeler...

Hem hatalı hem küsüyosa
Bende küserim
Hatasını anlayıp gelsin kendi barışsın diye
Ama konuşmuyosa bende konuşmam
Ne demek hep ben alttan alayım paşamız ben alttan alırsam barışma lütfunda bulunsun

Aman bazen konuşmamak daha iyi zaten
Sinirle konuşmaktan daha iyi küsmek
Sinirin yatışınca da normal konuşmaya başlanıyo zaten
Ama alttan almaya alıştırdıysan paşamız özür bile bekler suçluyken

Küsme huyu varsa küser zaten
Öğretmenin tek yolu da bana küsme gel barışalım değil
Sende ona küs, kalsın bakalım öyle kukuma kuşu gibi
Nasıl oluyomuş küsmek

O küsünce sende onu izleyip durma
Git tv izle ya da oyun oyna bilgisayardan
Patlat bi büyük cips
Kendini dünyanın merkezi sanmasın, o olmasa da sen mutlu olabilirsin
Küsüyosa kendi bilir

Aslında çok detaylı anlatmmaşısın.Ama benim yazdıklarından anladığım kadarıyla,sen kendi istediğin şekilde olsun istiyorsun herşey.Onu kendi düşüncelerin doğrultusunda yönlendirmeye çalışıyorsun,o da yönlendirilmekten hoşlanmıyor ve ters bir yapısı var.Sen istiyorsun ki o gelsin gönlümü alsın.Bunu yaptırana kadar da küsüyorsun.O da belki başlarda yapıyordur sonradan salmıştır.Sen dediğini yaptıramayınca süngüleri düşürüyorsun.Senin hatan karşındakinden beklemek.Yani alttan almayı bile ondan bekliyorsun.İletişimsizlik var.Oturup konuşmak yerine rest çekmeyi tercih ediyorsunuz.Sonra durum içinden çıkılmaz hal alınca da ailesine anlatmakta buluyorsun çareyi.Hallolmayacak kadar çok büyük sorun olduğunu düşünmüyorum.Sadece ikinizin bir yarışta rakip değil,hayat arkadaşı olduğunuzu anlamanız lazım.

kafam o kadar dolu ki detaylı anlatamamışım. ben eşimden sadece biraz anlayış ve fedakarlık istiyorum. çok cahilce davranıyor bir çocuk gibi hareket ediyor. evlilik kavramını daha benimsememiş. sürekli kafasına ayrılık geliyor. hep ben fedakarlık yapıyorum ve bu bi süre sonra yoruyor beni.mesela zaten çok gergin bir insan ramazan geldi iyice gergin oldu hiç gücüm kalmadı bide annemin hastalığı varken onunla uğraşmak çok zor.iletişim kurabilsek çok güzel olur.her defasında diyorum küsmeyelim diye ama yok illa uzatıyor. kafasında bişeyler kuruyor. ben hayatta küs kalamıyorum. eşimle küstüğümde huzursuz oluyorum.

Cogu erkek boyle oluyo nedense ramazanda aclik baslarina vuruyo,ama keske bunu kendi kendinize halletseydiniz aileye yansitmadan.

Annenizin rahatsizligina uzuldum gecmiis olsyn b konuda haklisin,karsisindakinden ilgi bekliyor bu zamanlarda tamam kendi annesine uzuldgu gibi uzulemez ama el ele gosteriyor hastalik halinde sefkat ki bu senin esin neden gostermesin bu konuda haklisin ama ben yinede gidip annemde kalmazdim,diyorum ya ben skintilari ev disina tasima taraftari degilm.

Bu davranis cok fevri geldi bana,uygulamaya alma istersen,esimde dengesizlik var diyosun,belkide sen annenin evine gittiginde seni almaya gelmeyecwk bile.

Burda da ayni seni kendime benzettim,esinide esime.o da surekli kuser,cocuk gibisin derim cogu zaman cok simirlenir bu lafima,oda ramazan geldiginden beri bi acayip kendi farkinda ama bunun,ramazan baslamadan kendide soyledi,bak ramazan geliyo beni biraz idare et diye,seninle ilgili birsey yok ama gergin oluyorum dedi,o yuzden alttan aliyorum surat yaptiginda,bende sebin gibiyim hic kus kalamam,barismaya calisirim,mutlu olamam kusken yani

bende pişman oldum ailesinin tavrından sonra paylaştığım için ama olan oldu.şimdi nasıl davranmalıyım eşimin ailesine karşı bilemiyorum

Valla bundan sonra yapcak birsey pek yok,anlatmisin ya herseyi,ben olsam senn yerinde tum problemleri halletmis gibi yapardim hani agizlarina daha fazla laf vermemek icin.sorarlarsa da konustuk hallettik fevri davrandik bi an orucun etkisiylede nimalde boyle degiliz buyuttum filan derim,en bastan beri diyorum ya ben ailelere ozellikle es ailesine fazla acik verme taraftari degilim,hani kusluklerimizi bilmesinler,bizi hep birbirimizi iyi idare ediyoruz sansinlar isterim,sonucta biri kendi cocuklari ne kadar hakli olsanda bi yerde haksiz cikarcaklar seni

ben biraz oğullarıyla konuşup ayar çeksinler istedim oğullarını tanısınlar bilsinler istedim. eşim çünkü çok değişti son günlerde. çaresiz kalınca paylaştım belki faydaları olur dedim.ama zaten eşimede söz geçirebilen bir aile değil.ben eşimi çok kötüledim.şimdi hiçbişey olmamış gibi nasıl davranayım

Aman ya,keske yapmasaydin iste de keskelerle is yurumuyo,ne zaman oldu bu olay,bu olay ustune daha yuzyuze geldiniz mi ailesiyle.simdi herkesin gozu sizn ustunuzde olur nasillar diye.ha birde sunu sorcam esinle araniz su aira nasil.eger iyiyse kv.filan bu hafta yemege almakla baslayabilirsin,hani bi sorun olmadigini gostermek icin,baskada birsey yapilmaz ki arkadasim.bi sekilde biz iyiyiz sorun yok imaji vercen,gostererek bunu tabi.bnu boyle yapmassan seni kotu bilecekler ogullarini hakli cikarmaya devam edecekler.hani esininde hatasini anladigini,karsilikli konusarak bu meselyi hallattiginizi goster diyorum ben.aklima yatan baska fikir yok.

yemeğe gittik kv lere eşim onların yanında bana biraz mesafeli davrandı ama yanımda çok sıcak

yemeğe gittik kv lere eşim onların yanında bana biraz mesafeli davrandı ama yanımda çok sıcak
Hmm hadi ya,hani onlarin yaninda gurur yapmis gibi gorunmeye calismis yani,senin sikayetlerinden dolayi sana kirgin oldugunu gostermeye calismis biraz,oda hakli bi yonden kendi ailesine karsi kotulenmek,gercekten haksiz bile olsa kimsenin istedigi birsey degildir.neyse onlarin yaninda gostermelik yapiyosa yapsin,duzelir muhakkak da,kendii aranizda iyi olmaniza sevindim.

ama asıl beni kıran oydu ben değişen ve fazlalaşan asabi tavırlarından dolayı şikayet ettim.kalbim hala kırık ona karşı ama hasta annemi düşünüyorum fedakarlık yapmam gerekiyor biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…