benim annem rahatsız çok üzülüyorum ciddi bi rahatsızlığı var çok ağlamıştım bana hiç destek olmadı bende üzülmştüm surat astım sonra akşam ymeğe gitti geç saatte gelince bende annemde kaldım sonra ertesi gün inada girdi gelip beni almadı aradı ama inat yüzünden gelip almadı.sonra ertesi gün mecbur yine kendim gittim surat beş karış tavır sitem neler neler .ne kadar alttan aldım ama yumuşatamadım.sonra öyle hep devam etti bitürlü çözemedik
neden konuşmayıp küsüyorsunuz ki. bir oturup konuşun. iletişim olmadan halledilmez sorunlar.
burnu sürtsün diye annene gitmeyi düşünme bile. bana çocukça geliyor. gerçekten ayrılık söz konusuysa gidilmeli... yok küstüm oynamıyorum deyip anneye gitmek, yada gerçekten küsmek sorunları çözmüyor.
sen ve eşin sakinleşince konuşmanız lazım.
Ben zaten kolay kolay kimseye güvenmem
Hele eş ailesine derdimi yanacak kadar hiç güvenemem doğrusu
Sizlerin de son olur inşallah
Aslında 4 duvar arasında kalmalı herşey, uç noktalara gelmedikçe
Bir de evin içinde bile rest çekilir, onlar küsüyo da biz niye alttan alalım ki
Onlar paşa torunu mu neleri fazla yani..
Kim haksızsa o alttan almalı
Hpe bi taraf alttan alırsa karşı taraf havaya girer ota çöpe küser
burnu sürtsün diye gitmedim sadece geç aradı almak için bende bu gece kalayım dedim ertesi günde gelip almadı.ben kaç kere konuşmaya yeltendim ama karşımdaki insan cevap vermeyince hep tersleyince çaresiz kladım
Ben zaten kolay kolay kimseye güvenmem
Hele eş ailesine derdimi yanacak kadar hiç güvenemem doğrusu
Sizlerin de son olur inşallah
Aslında 4 duvar arasında kalmalı herşey, uç noktalara gelmedikçe
Bir de evin içinde bile rest çekilir, onlar küsüyo da biz niye alttan alalım ki
Onlar paşa torunu mu neleri fazla yani..
Kim haksızsa o alttan almalı
Hpe bi taraf alttan alırsa karşı taraf havaya girer ota çöpe küser
tüm yorumlarını okumamıştım. ama yine de "çocuk musun sen derdin neyse konuşalım" denmesi gerekiyor bazen. ben pek küsemediğim için mi ne bana çocuksu geliyor küsmeler...
sorun sadece anlattıkların mı? başka ciddi şeyler de mi var.
benim eşim çocuk gibi..aslında çok büyük hata yaptığımın onlarla konuştuktan sonra farkına vardım.asla bidaha paylaşmayı düşünmüyorum.eşime küsmemeyi öğretmeliyim.zaten sinirli bi insandı şimdi hiç çekilmez oldu
Aslında çok detaylı anlatmmaşısın.Ama benim yazdıklarından anladığım kadarıyla,sen kendi istediğin şekilde olsun istiyorsun herşey.Onu kendi düşüncelerin doğrultusunda yönlendirmeye çalışıyorsun,o da yönlendirilmekten hoşlanmıyor ve ters bir yapısı var.Sen istiyorsun ki o gelsin gönlümü alsın.Bunu yaptırana kadar da küsüyorsun.O da belki başlarda yapıyordur sonradan salmıştır.Sen dediğini yaptıramayınca süngüleri düşürüyorsun.Senin hatan karşındakinden beklemek.Yani alttan almayı bile ondan bekliyorsun.İletişimsizlik var.Oturup konuşmak yerine rest çekmeyi tercih ediyorsunuz.Sonra durum içinden çıkılmaz hal alınca da ailesine anlatmakta buluyorsun çareyi.Hallolmayacak kadar çok büyük sorun olduğunu düşünmüyorum.Sadece ikinizin bir yarışta rakip değil,hayat arkadaşı olduğunuzu anlamanız lazım.
Cogu erkek boyle oluyo nedense ramazanda aclik baslarina vuruyo,ama keske bunu kendi kendinize halletseydiniz aileye yansitmadan.selam kızlar daha önce konu açmıştım eşimle ilgili anlaşmazlıklarımızdan dolayı. şimdi ramazanın gelmesiyle eşimdeki sinir artışı ve geçimsizliğimiz arttı. çok değişik bir hal aldı.beni dikkate alan sinirlensede yinede sonnra çekinen eşim gitti umursmaz bi insan geldi.
ramazanda kaç gündür küsüz.2 gün önce barıştık.eşimin bu anlamsız vurdumduymazlığından dolayı içinden çıkamayınca ailesiyle paylaşmaya karar verdim.benim yanımda durdular ama sonra eşimle hep beraber oturup konuşunca oğullarının o kadar hatası varken benim en ufak hatam üzerinde hep konuşuldu.eşim gururuna ve inadına yeniliyor. bu nasıl sevgi anlayışı bilimiyorum.çok yoruldum.gururum çok kırıldı.evliliğim yuvam yıkılmasın diye çok mücadele ediyorum yoruldum kaybetme korkusu yok.
Annenizin rahatsizligina uzuldum gecmiis olsyn b konuda haklisin,karsisindakinden ilgi bekliyor bu zamanlarda tamam kendi annesine uzuldgu gibi uzulemez ama el ele gosteriyor hastalik halinde sefkat ki bu senin esin neden gostermesin bu konuda haklisin ama ben yinede gidip annemde kalmazdim,diyorum ya ben skintilari ev disina tasima taraftari degilm.benim annem rahatsız çok üzülüyorum ciddi bi rahatsızlığı var çok ağlamıştım bana hiç destek olmadı bende üzülmştüm surat astım sonra akşam ymeğe gitti geç saatte gelince bende annemde kaldım sonra ertesi gün inada girdi gelip beni almadı aradı ama inat yüzünden gelip almadı.sonra ertesi gün mecbur yine kendim gittim surat beş karış tavır sitem neler neler .ne kadar alttan aldım ama yumuşatamadım.sonra öyle hep devam etti bitürlü çözemedik
Bu davranis cok fevri geldi bana,uygulamaya alma istersen,esimde dengesizlik var diyosun,belkide sen annenin evine gittiginde seni almaya gelmeyecwk bile.şimdi sağlam bir tribe giriyosun annenin evine gidiyosun gelip seni alana kadar eve uğramıyorsun eve döndüğünde de sağlam trip yapıyorsun ...ayaklarına kapanacak bundan sonra böyle diyorsun..ne o önce kendi gidiyo kızda annesine gidince gidip almıyor bide eve gelince trip atıyor...o trip değil canım egemenlik kurma sanatı..üzerinde imparatorluk kurmaya çalışan sıradan basit bir erkek.
Burda da ayni seni kendime benzettim,esinide esime.o da surekli kuser,cocuk gibisin derim cogu zaman cok simirlenir bu lafima,oda ramazan geldiginden beri bi acayip kendi farkinda ama bunun,ramazan baslamadan kendide soyledi,bak ramazan geliyo beni biraz idare et diye,seninle ilgili birsey yok ama gergin oluyorum dedi,o yuzden alttan aliyorum surat yaptiginda,bende sebin gibiyim hic kus kalamam,barismaya calisirim,mutlu olamam kusken yanikafam o kadar dolu ki detaylı anlatamamışım. ben eşimden sadece biraz anlayış ve fedakarlık istiyorum. çok cahilce davranıyor bir çocuk gibi hareket ediyor. evlilik kavramını daha benimsememiş. sürekli kafasına ayrılık geliyor. hep ben fedakarlık yapıyorum ve bu bi süre sonra yoruyor beni.mesela zaten çok gergin bir insan ramazan geldi iyice gergin oldu hiç gücüm kalmadı bide annemin hastalığı varken onunla uğraşmak çok zor.iletişim kurabilsek çok güzel olur.her defasında diyorum küsmeyelim diye ama yok illa uzatıyor. kafasında bişeyler kuruyor. ben hayatta küs kalamıyorum. eşimle küstüğümde huzursuz oluyorum.
bende pişman oldum ailesinin tavrından sonra paylaştığım için ama olan oldu.şimdi nasıl davranmalıyım eşimin ailesine karşı bilemiyorumCogu erkek boyle oluyo nedense ramazanda aclik baslarina vuruyo,ama keske bunu kendi kendinize halletseydiniz aileye yansitmadan.
Annenizin rahatsizligina uzuldum gecmiis olsyn b konuda haklisin,karsisindakinden ilgi bekliyor bu zamanlarda tamam kendi annesine uzuldgu gibi uzulemez ama el ele gosteriyor hastalik halinde sefkat ki bu senin esin neden gostermesin bu konuda haklisin ama ben yinede gidip annemde kalmazdim,diyorum ya ben skintilari ev disina tasima taraftari degilm.
Bu davranis cok fevri geldi bana,uygulamaya alma istersen,esimde dengesizlik var diyosun,belkide sen annenin evine gittiginde seni almaya gelmeyecwk bile.
Burda da ayni seni kendime benzettim,esinide esime.o da surekli kuser,cocuk gibisin derim cogu zaman cok simirlenir bu lafima,oda ramazan geldiginden beri bi acayip kendi farkinda ama bunun,ramazan baslamadan kendide soyledi,bak ramazan geliyo beni biraz idare et diye,seninle ilgili birsey yok ama gergin oluyorum dedi,o yuzden alttan aliyorum surat yaptiginda,bende sebin gibiyim hic kus kalamam,barismaya calisirim,mutlu olamam kusken yani
Valla bundan sonra yapcak birsey pek yok,anlatmisin ya herseyi,ben olsam senn yerinde tum problemleri halletmis gibi yapardim hani agizlarina daha fazla laf vermemek icin.sorarlarsa da konustuk hallettik fevri davrandik bi an orucun etkisiylede nimalde boyle degiliz buyuttum filan derim,en bastan beri diyorum ya ben ailelere ozellikle es ailesine fazla acik verme taraftari degilim,hani kusluklerimizi bilmesinler,bizi hep birbirimizi iyi idare ediyoruz sansinlar isterim,sonucta biri kendi cocuklari ne kadar hakli olsanda bi yerde haksiz cikarcaklar seni
Aman ya,keske yapmasaydin iste de keskelerle is yurumuyo,ne zaman oldu bu olay,bu olay ustune daha yuzyuze geldiniz mi ailesiyle.simdi herkesin gozu sizn ustunuzde olur nasillar diye.ha birde sunu sorcam esinle araniz su aira nasil.eger iyiyse kv.filan bu hafta yemege almakla baslayabilirsin,hani bi sorun olmadigini gostermek icin,baskada birsey yapilmaz ki arkadasim.bi sekilde biz iyiyiz sorun yok imaji vercen,gostererek bunu tabi.bnu boyle yapmassan seni kotu bilecekler ogullarini hakli cikarmaya devam edecekler.hani esininde hatasini anladigini,karsilikli konusarak bu meselyi hallattiginizi goster diyorum ben.aklima yatan baska fikir yok.
Hmm hadi ya,hani onlarin yaninda gurur yapmis gibi gorunmeye calismis yani,senin sikayetlerinden dolayi sana kirgin oldugunu gostermeye calismis biraz,oda hakli bi yonden kendi ailesine karsi kotulenmek,gercekten haksiz bile olsa kimsenin istedigi birsey degildir.neyse onlarin yaninda gostermelik yapiyosa yapsin,duzelir muhakkak da,kendii aranizda iyi olmaniza sevindim.yemeğe gittik kv lere eşim onların yanında bana biraz mesafeli davrandı ama yanımda çok sıcak
Hmm hadi ya,hani onlarin yaninda gurur yapmis gibi gorunmeye calismis yani,senin sikayetlerinden dolayi sana kirgin oldugunu gostermeye calismis biraz,oda hakli bi yonden kendi ailesine karsi kotulenmek,gercekten haksiz bile olsa kimsenin istedigi birsey degildir.neyse onlarin yaninda gostermelik yapiyosa yapsin,duzelir muhakkak da,kendii aranizda iyi olmaniza sevindim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?