• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gurur

byz50

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2015
63
40
38
6 yıl önce daha başlamadan biten bir ilişkim oldu hem de aldatılarak.
sonuna kadar inkar etti. başkalarından duyduğum sözlere inanıp ona inanmıyorum diye üste çıktı. ama duyduğum kişi kendi ablasıydı. ayrıca beni aldattığı kız, kardeşimle haber yollamıştı ondan uzak durmam için. bitirdik. birkaç ay sonra beni unutamadığını acı çektiğini söyledi. ben devam etmek istemediğimi söyledim. bir daha beni rahatsız etmeyeceğini söyledi ve etmedi de. senede bir kere falan karşılaşıyoruz ve ben onu gördükten sonraki birkaç ay kendime gelemiyorum. unuttum diyorum yine karşılaşıyoruz ve ben yine paramparça hissediyorum. onunla konuşmayı çok istiyorum yapamıyorum. zamana bıraktım hep ama 6 sene oldu napıcam ben

bence dogru olanı yapmışsınız.
baslamadan bitmesi de etkilidir unutamamanızda ama 6 yıl cok uzun.
takıntı olmuş olabilir mi?

tak
bence dogru olanı yapmışsınız.
baslamadan bitmesi de etkilidir unutamamanızda ama 6 yıl cok uzun.
takıntı olmuş olabilir mi?
o terketmiş olsa takıntı yapabilirdim ama kendi kararımdı. böyle olması gerektiği için yaptım bu seçimi

Bu olaylar 6 yıl önce oldu yazmışsınız, çocuk yaştaymışsınız aslında. 15teki kafayla 21 arasında çok fark oluyor. Misal ben ünvdeyken ortaokulda sevdiğim çocuk:KK48::olamaz: yazdı buluşalım diye ama hiç ilgimi çekmedi. Bunu nasıl sevmişim dedim:olamaz:Hem o zaman çocuktum hem de çok uzun zaman geçmiş. Size de aynısı olmadı mı?

farketmez, o zaman bu
Bu olaylar 6 yıl önce oldu yazmışsınız, çocuk yaştaymışsınız aslında. 15teki kafayla 21 arasında çok fark oluyor. Misal ben ünvdeyken ortaokulda sevdiğim çocuk:KK48::olamaz: yazdı buluşalım diye ama hiç ilgimi çekmedi. Bunu nasıl sevmişim dedim:olamaz:Hem o zaman çocuktum hem de çok uzun zaman geçmiş. Size de aynısı olmadı mı?
diğer her konuda ben de sizin gibi düşünüyordum ama bu konuda sadece üzülüyorum

:olamaz:6 yil olmus hala o olayla mi ilgilisiniz
Valla bravo. 6 yil once cocukmussunuz ayrica

Saplantı haline gelmiş olmasın sakın ?
Adam beni aldatacak üzerinden 6 yıl geçecek ve karşılaştığımda kendime gelemeyecegim? Babanın oğlu olsa unutursun canım bu durumda. Onu herkesleştirdiğin an daha mutlu olursun inan ve önüne bak

:olamaz:6 yil olmus hala o olayla mi ilgilisiniz
Valla bravo. 6 yil once cocukmussunuz ayrica
her seferinde bu olayla ilgili olduğumu fark edince ben de şaşırıyorum. onu seviyor muyum diye düşündüğüm bile oluyor cevabı da bulamıyorum

diğer her konuda ben de sizin gibi düşünüyordum ama bu konuda sadece üzülüyorum

Şöyle diyeyim yetişkinlikteki aşk/kazık yeme acısı kalabilir. Benim 27de yaşadığım aşk acısı bitti ama psikolojimdeki etkileri devam ediyor. Adamı unuttum gitti yine görsem yine içim yanar burda ne sana ne kendine yalan söyleyemem.

Öte yandan çocuk yaştaki aşk maceramdan hiç iz yok vallahi:olamaz:

Yani çocuklukta olan çocuklukta kalıyot, yetişkinliğe taşınmıyor.

Tavsiyem şu ki, bence birkaç yıl içinde zaten hayata atılmış , iş güç derdinde, başkasını seviyor durumda olursunuz. Hiiiç umrunuz bile olmaz o yüzden çok da takılmayın derim.

Saplantı haline gelmiş olmasın sakın ?
Adam beni aldatacak üzerinden 6 yıl geçecek ve karşılaştığımda kendime gelemeyecegim? Babanın oğlu olsa unutursun canım bu durumda. Onu herkesleştirdiğin an daha mutlu olursun inan ve önüne bak
belki bir kere bile konuşsak önüme bakabileceğim . söyleyemediğim içimde kalan çok şey oldu. bu kadar yıl sonra bu konuları açmaya kalksam çok saçma da olur biliyorum

Şöyle diyeyim yetişkinlikteki aşk/kazık yeme acısı kalabilir. Benim 27de yaşadığım aşk acısı bitti ama psikolojimdeki etkileri devam ediyor. Adamı unuttum gitti yine görsem yine içim yanar burda ne sana ne kendine yalan söyleyemem.

Öte yandan çocuk yaştaki aşk maceramdan hiç iz yok vallahi:olamaz:

Yani çocuklukta olan çocuklukta kalıyot, yetişkinliğe taşınmıyor.

Tavsiyem şu ki, bence birkaç yıl içinde zaten hayata atılmış , iş güç derdinde, başkasını seviyor durumda olursunuz. Hiiiç umrunuz bile olmaz o yüzden çok da takılmayın derim.
umarım öyle olur

Back
X