Gururda kalan leke..

Çok doğru bir davranışta bulunmussunuz ayrılarak, lütfen duygusal düşünmeyin. Sizi tanıdığı için zayıf yonlerinizi bilir,aklinizi celmeye çalışır falan aman diyeyim uzak durun. O gidene kadar dışarı da çok çıkmayin bence.

Aramalarına da cevap vermeyin, arkadaşlarınızı araya sokmaya çalışırsa arkadaşlar tek kelime ederseniz sizle aram b bozulur deyip basta resti çekin. Israr edecek ortam olusturtmayin. Ne olursa olsun lütfen gorusmeyin.

Siz gayet gururlusunuz aldatilip dayak yiyip hakaret gorup birde yayvan agizla cok seviyyoooorrum naapppimmm diyen bayanlardan daha gurutlu oldugunuz icin terk ettiniz o onun ayibi hayvan herif
Tesekkur ediyorim bide buraya bu sehre gelmesi iki gunumu zehir edecek. Bna hic bi sekilde mesaj atsin arasin istiyorum olumlu olumsuz hic bi sekilde. Cunku bn hazirandan bu yana yolumu cizdim..

Onunla asla gorusmek istemiyorum. Bna simdi gelip iyi kotu hic birsey demesin cildiriyorum cunku suan bile ayni sehirde olmk canimi sıkıo aklimin bi kosesinde oda burda diyorum. İki gunüm zehir olcak diyorum yurttan cikmicam zaten carsida fln gormk istemiyorum. Bni asla ve asla etkilemesini istemiyorum bn yolumu cizdim. Gelip bnm beynimi bulandirsin istemiyorum

Bence inancin varsa git iki rekat sukur namazi kil arkadasim. Ya kurtulmasaydinda bilmeden evlenseydin,daha fazla hayal kursaydin. Bu arada gururun kirilmistir haklisin ama leke onun alninda. Cunku hayvanligi yapan o. Bu arada bunlara hayvan demek o kadar icimi acitiyor ki hayvanlara kurban olayim,mis gibiler.

Haklisiniz onun yaptigi seyleri asla unutamiyorjm bide sessiz kndi halinde bi insandi bni sok edende bunu ypmasi. Ve bugin bnm okudugum sehre gelio mezun oldu kndisi. Bni arasin olumlu olmsuz bise desin istemiorum..

Niye ittirdin derken karşılığı daha dehşet verici oraya niye takilmiyosunuz?hepimiz azıcık ittirebiliriz ama böyle dayak yemek istemeyiz değilmi?

Hikayenin başı eksik. O yuzden sordum. Adam belki kufretti, ya da ustune geldi. Onu ogrenmek istedim. Neler yasandi.

Yaptigi yasadigi onca sey onda kalsin kizlar allah buyuk ve herseyi goruyo. Utaniyorum bazen onun bna yaptigindan ama bu onun ayibi. Herseyden vazgectim artik. Suan aklima tek takilan onun buraya gelmesi gelip ins bna bulusalm mi demez. Demesin kizlar bna barislm yada baska bise demesin o bnden bi ozur bile dilemedi. Ask acisi cekio havasinda sanal alemde faln. Bna gelip iki kelam etmesin beynimi bni yikip gitmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…