Yok sukur cok iyiyim canim bazen biraz kotu oluyorum ama geciyo anlik oluyor.. Kndime kiziyorm daha cok emek verdigim adam bu muymus diye. Sukurler olsun rabbim yuzunu erkn gosterdi.. Cok tesekkur ederim o guzel yorumlarin icin..Sevgine layık değilmiş demekki. Bosverip geleceğe bakman gerek. Evlenip çoluk çocuğa karışıp da bunları yaşayabilirdin. Birde bu yönden bak lütfen. Sen değerlisin. Bu hayata bir kez geliyorsun, Rabbim nasip ederse çok güzel günler, aylar, yıllar geçireceksin. Geriye bakmak sana hiçbirşey kazandırmaz. Çok bunalıyorsan unutamıyorsan yardım al lütfen.
Sevgiler.
Bn 22 yasindayim o ise 23 canim. Yasa bakmiyormus demkki erkeklik.. Erkeksin sen ya nasil bu kadar düserki bide ogretmen olacak kendisi mezun oldu artik..Kac yasinda bu cocuk canim? Iyi ki kurtulmussun!
O an ev ortamindaydik canim biz ikimiz iceri gecmistik birden oldu hersey anlmadim bile sakalasioduk ya bn neye ugradigimi sasirdim ittirdi yere dustum tekmeyi karnima vurdu serefsiz. Cok afedersinz bnde ona saldirdim napiosun sen diye erkekya tabii.. Sonra bn bagirarak odadan ciktm hayatmda ilk defa sinir krizini o an yasadim. Bi kac kufur etti hic etmezdi. Halada onun sokumdayim nasi taniyamadim diye.. Arkadaslarm bni tuttu bn ona saldirmaya basldim cunku hayatim boyunca hic ole olmamistim. Yaziklar olsun onada. Sonra arkadaslrim bni goturdu bnm camtami balkondan atmis asagiya. Ya bn iki yil bu asagilik adami mi sevdim yaKonu bu değil aslında senin şu an ki psikolojin, ama iki şey takıldı kafama;
O anda yanınızdakiler seyre mi baktı?
Sinir krizin geçince niye polise gidip şikayetçi olmadın?
Darp raporu alıp şikayetçi olsaydın en azından pabucun pahalı olduğunu biraz anlayabilirdi belki. Hem de senin için bir nebze soğurdu.
Şiddet görmek tabi ki gurur kırıcı bir şey ama o leke sana değil ona yakışıyor.
Unutmaya bak geçmişte takılıp kalma.
Barismak istemiyorum canim su saatten sonra varligi yoklugu birZamanla unutursun.. Kurtulduğuna dua et.. Sakın Şans vereyim barışayım diye düşünme ilerde Daha da kötüsü başına gelir.
Nedir bu şiddet eğilimi , gururun için ayrılmakla en büyük adımı atmışsın. Geçmişi yad etmemeye çalış ve bir süre hayatına bir başkasına yer verme sosyal hayatını genişleterek yaşa daha da olmadı psikolojik destek al.Kizlar merhaba eski erkek arkadasimdan ayrilali 4 ay oldu..sanirim o tamamen bitiyo artik bende. ama asla sunu unutamiyorum kizlar. bni hirpalamasi son ayrilik bundan oldu zaten. Ne zaman uyusam ruyalarima giriyo onu ittirdim die beni ittirip yere yerde tekme atmasi bogazimi sıkması ve bnm ardindan sinir krizi gecirmem ilk defa.,offf allahim aklimdan atamiyorum o gunleri cildircm 4 ay gecti ya. annem babam hic vurmadi bana kizlar gururum yikildi hala yikiliyo dusundukce o kim ki ne hakla bunu yapti bna annem duysa o kadar cok uzülürki arkadas ortaminda oldu bidebunu düsündükce ondan binlerce kat nefret ediyorum ki. Onu o kadar cok temiz sevdim ki yerlere göklere sıgdıramadıgimdi onun bu gururuma biraktigi lekesini nasil atcam bna nasil vurur dövmek bu ve bn utaniyorum o kelimeden
O bi anlik bi dakikalik bi kavga sonucu bn krize girdim arkadaslrim bni alip goturdu onlarda cok korktu ilk defa seni bole goruyrz die. Kavga aninda onlar diger odadaydi gormediler. Bnm kriz gecirdigim ani gorduler tek. Hatta bi arkadsm oturup agladi nolur gidelm burdan diye feci gunler ya bna ve kisiligime buyuk aci koydu..Ben sunu cok merak ettim, o sizi arkadas ortaminda doverken arkadaslariniz sizi izledi mi ? Hic mi insan yoktu iclerinde?
Ve bu kisi bni bu olaydan bir ay sonra aradi neymis bi sıkıntısi varms bnmle dertlesmk istemis. Bni arama dedim bn öliyim kaliyim geberiyim bni arama. Barsmk icin aramams fln. Toparlanmam cok zor oldu cok ikilemlerdn gectim ama biitti artik bnde bnde hissediyorm bunu onun bnde bittigini..Nedir bu şiddet eğilimi , gururun için ayrılmakla en büyük adımı atmışsın. Geçmişi yad etmemeye çalış ve bir süre hayatına bir başkasına yer verme sosyal hayatını genişleterek yaşa daha da olmadı psikolojik destek al.
Cok cok fazla taviz haklisinFazla taviz: sen
Az sevgi....
O bi anlik bi dakikalik bi kavga sonucu bn krize girdim arkadaslrim bni alip goturdu onlarda cok korktu ilk defa seni bole goruyrz die. Kavga aninda onlar diger odadaydi gormediler. Bnm kriz gecirdigim ani gorduler tek. Hatta bi arkadsm oturup agladi nolur gidelm burdan diye feci gunler ya bna ve kisiligime buyuk aci koydu..
Son zamanlar iliskimiz yipranma haline gelmisti bn ne desem o yanlis anlar o ne dese bn yanlis anlar olurdum. Ayrildiktan sonra hep sordum kendme bu kadar basit bi kavga nasi bu hale getirdi bn kavga oldugunu bile anlmadim ya birden parladi o deildi sanki karsmdaki. Basit bi kavgadan siddetin cikmasi daha aci..Cok kötü olmus ozaman ya basta siz olmak uzere herkesi germis, uzmus. Bu zamana kadar hic boyle bisey yapmadı mi belli etmedi mi kendini, durup dururken bi anahtarlık muhabbeti yuzunden bunu yapmasi cok sacma geldi
Az sevgi: o çocukCok cok fazla taviz haklisin
Bunu ona dedimde hep bnli suclu oldum bnde ittirmisim onu bnde vurmusum faln filan.. Erkeksin sen dedim ya erkeksin nasi yaparsin bunu.. Seven insan aglamasina bile kiyamaz demi. O bna inanmiyorum gozyaslarina derdi.. Bnada yaziklar olsun ya..Seven insan kılamaz. Belliki baska derdi var.. kime artıslik pesindeyse..
Kizlar merhaba ayri bi konu accaktim acmiyim artik buraya yaziyim dedim eski sevgilim mezun olmustu su yukardaki sahis. Ve yarin beraber okudugumz sehre geliomus ortak arkadadlrimzdan duydum gezmeye geliomus. Bunu duydugum an kotu oldum niye neden gelirsinki?? Bugun ortak arkadaslrimz bna su soruyu sordu. eger goruselim bi cay icelim derse ne dersin dediler. Bn asla ve asla dusunmuyorum kizlar onunla ayni sehirde bile olmk inanin suan uykumu kacirio yarin bu sehirde iki bucuk yilimizi gecirdimiz yere gelio bn onsuzluga alistim niye cikip gelirsin ki? Gitme zamani yarim kalan hesaplari kapatmaya geliom diomus. Bni asla ve adla aramasin konusmk istemiyorum onunla kizlar yaaKizlar merhaba eski erkek arkadasimdan ayrilali 4 ay oldu..sanirim o tamamen bitiyo artik bende. ama asla sunu unutamiyorum kizlar. bni hirpalamasi son ayrilik bundan oldu zaten. Ne zaman uyusam ruyalarima giriyo onu ittirdim die beni ittirip yere yerde tekme atmasi bogazimi sıkması ve bnm ardindan sinir krizi gecirmem ilk defa.,offf allahim aklimdan atamiyorum o gunleri cildircm 4 ay gecti ya. annem babam hic vurmadi bana kizlar gururum yikildi hala yikiliyo dusundukce o kim ki ne hakla bunu yapti bna annem duysa o kadar cok uzülürki arkadas ortaminda oldu bidebunu düsündükce ondan binlerce kat nefret ediyorum ki. Onu o kadar cok temiz sevdim ki yerlere göklere sıgdıramadıgimdi onun bu gururuma biraktigi lekesini nasil atcam bna nasil vurur dövmek bu ve bn utaniyorum o kelimeden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?