Gururda kalan leke..

Konu bu değil aslında senin şu an ki psikolojin, ama iki şey takıldı kafama;

O anda yanınızdakiler seyre mi baktı?

Sinir krizin geçince niye polise gidip şikayetçi olmadın?
Darp raporu alıp şikayetçi olsaydın en azından pabucun pahalı olduğunu biraz anlayabilirdi belki. Hem de senin için bir nebze soğurdu.

Şiddet görmek tabi ki gurur kırıcı bir şey ama o leke sana değil ona yakışıyor.
Unutmaya bak geçmişte takılıp kalma.

Gururunda leke kalması gereken taraf o. Ağırlığını koyup bitirmişsin hemen ne güzel. Bir insan kendinden güçsüz birine vurabiliyorsa kendi tatminsizliğindendir.

Yok sukur cok iyiyim canim bazen biraz kotu oluyorum ama geciyo anlik oluyor.. Kndime kiziyorm daha cok emek verdigim adam bu muymus diye. Sukurler olsun rabbim yuzunu erkn gosterdi.. Cok tesekkur ederim o guzel yorumlarin icin..

O an ev ortamindaydik canim biz ikimiz iceri gecmistik birden oldu hersey anlmadim bile sakalasioduk ya bn neye ugradigimi sasirdim ittirdi yere dustum tekmeyi karnima vurdu serefsiz. Cok afedersinz bnde ona saldirdim napiosun sen diye erkekya tabii.. Sonra bn bagirarak odadan ciktm hayatmda ilk defa sinir krizini o an yasadim. Bi kac kufur etti hic etmezdi. Halada onun sokumdayim nasi taniyamadim diye.. Arkadaslarm bni tuttu bn ona saldirmaya basldim cunku hayatim boyunca hic ole olmamistim. Yaziklar olsun onada. Sonra arkadaslrim bni goturdu bnm camtami balkondan atmis asagiya. Ya bn iki yil bu asagilik adami mi sevdim ya

Ben sunu cok merak ettim, o sizi arkadas ortaminda doverken arkadaslariniz sizi izledi mi ? Hic mi insan yoktu iclerinde?

Nedir bu şiddet eğilimi , gururun için ayrılmakla en büyük adımı atmışsın. Geçmişi yad etmemeye çalış ve bir süre hayatına bir başkasına yer verme sosyal hayatını genişleterek yaşa daha da olmadı psikolojik destek al.

Fazla taviz: sen
Az sevgi....

Ben sunu cok merak ettim, o sizi arkadas ortaminda doverken arkadaslariniz sizi izledi mi ? Hic mi insan yoktu iclerinde?
O bi anlik bi dakikalik bi kavga sonucu bn krize girdim arkadaslrim bni alip goturdu onlarda cok korktu ilk defa seni bole goruyrz die. Kavga aninda onlar diger odadaydi gormediler. Bnm kriz gecirdigim ani gorduler tek. Hatta bi arkadsm oturup agladi nolur gidelm burdan diye feci gunler ya bna ve kisiligime buyuk aci koydu..

Ve bu kisi bni bu olaydan bir ay sonra aradi neymis bi sıkıntısi varms bnmle dertlesmk istemis. Bni arama dedim bn öliyim kaliyim geberiyim bni arama. Barsmk icin aramams fln. Toparlanmam cok zor oldu cok ikilemlerdn gectim ama biitti artik bnde bnde hissediyorm bunu onun bnde bittigini..

Cok kötü olmus ozaman ya basta siz olmak uzere herkesi germis, uzmus. Bu zamana kadar hic boyle bisey yapmadı mi belli etmedi mi kendini, durup dururken bi anahtarlık muhabbeti yuzunden bunu yapmasi cok sacma geldi

Cok kötü olmus ozaman ya basta siz olmak uzere herkesi germis, uzmus. Bu zamana kadar hic boyle bisey yapmadı mi belli etmedi mi kendini, durup dururken bi anahtarlık muhabbeti yuzunden bunu yapmasi cok sacma geldi
Son zamanlar iliskimiz yipranma haline gelmisti bn ne desem o yanlis anlar o ne dese bn yanlis anlar olurdum. Ayrildiktan sonra hep sordum kendme bu kadar basit bi kavga nasi bu hale getirdi bn kavga oldugunu bile anlmadim ya birden parladi o deildi sanki karsmdaki. Basit bi kavgadan siddetin cikmasi daha aci..

Seven insan kılamaz. Belliki baska derdi var.. kime artıslik pesindeyse..

Seven insan kılamaz. Belliki baska derdi var.. kime artıslik pesindeyse..
Bunu ona dedimde hep bnli suclu oldum bnde ittirmisim onu bnde vurmusum faln filan.. Erkeksin sen dedim ya erkeksin nasi yaparsin bunu.. Seven insan aglamasina bile kiyamaz demi. O bna inanmiyorum gozyaslarina derdi.. Bnada yaziklar olsun ya..

Kizlar merhaba ayri bi konu accaktim acmiyim artik buraya yaziyim dedim eski sevgilim mezun olmustu su yukardaki sahis. Ve yarin beraber okudugumz sehre geliomus ortak arkadadlrimzdan duydum gezmeye geliomus. Bunu duydugum an kotu oldum niye neden gelirsinki?? Bugun ortak arkadaslrimz bna su soruyu sordu. eger goruselim bi cay icelim derse ne dersin dediler. Bn asla ve asla dusunmuyorum kizlar onunla ayni sehirde bile olmk inanin suan uykumu kacirio yarin bu sehirde iki bucuk yilimizi gecirdimiz yere gelio bn onsuzluga alistim niye cikip gelirsin ki? Gitme zamani yarim kalan hesaplari kapatmaya geliom diomus. Bni asla ve adla aramasin konusmk istemiyorum onunla kizlar yaa ararsada goruselim dersede istemiyorum dicem bi fikir verin sizde napim ne diyeyim.

Siz gayet gururlusunuz aldatilip dayak yiyip hakaret gorup birde yayvan agizla cok seviyyoooorrum naapppimmm diyen bayanlardan daha gurutlu oldugunuz icin terk ettiniz o onun ayibi hayvan herif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…