Gururda kalan leke..

Emojii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2014
555
199
53
İzmir
Kizlar merhaba eski erkek arkadasimdan ayrilali 4 ay oldu..sanirim o tamamen bitiyo artik bende. ama asla sunu unutamiyorum kizlar. bni hirpalamasi son ayrilik bundan oldu zaten. Ne zaman uyusam ruyalarima giriyo onu ittirdim die beni ittirip yere yerde tekme atmasi bogazimi sıkması ve bnm ardindan sinir krizi gecirmem ilk defa.,offf allahim aklimdan atamiyorum o gunleri cildircm 4 ay gecti ya. annem babam hic vurmadi bana kizlar gururum yikildi hala yikiliyo dusundukce o kim ki ne hakla bunu yapti bna annem duysa o kadar cok uzülürki arkadas ortaminda oldu bide bunu düsündükce ondan binlerce kat nefret ediyorum ki. Onu o kadar cok temiz sevdim ki yerlere göklere sıgdıramadıgimdi onun bu gururuma biraktigi lekesini nasil atcam bna nasil vurur dövmek bu ve bn utaniyorum o kelimeden

Çok üzüldüm.
Ama bu sizin suçunuz değil ki sizin gururunuzda leke kalıyor.Bu onun suçu.Arkadaşlarının gözü önünde sevgilisine vurabilecek kadar kontrolsüz ve kötü biri demek ki.Böyle birinden kurtulduğunuza şükredin.

İki bucuk yillik bir iliskimdi asla bu yonunu gormemistm aklima geldikce icim aciyo rüyalarıma bile giriyo sokagin ortasinda bogazima elini dayamasi

Kuzum böyle birinden kurtulduğun için ye. İç sadaka ver. Sende zamanla unutacaksin üzülme.
SEVGİLER

Her ne sebepten olursa olsun sizi bu sekilde hirpalamamasi gerekti...
Ben sizin yerinizde olsaydim olaydan sonra hemen hastaneye gider darp raporu alir o insan kilikli yaratigi sikayet ederdim...
Annenin babanin gozunden sakindigi sana bu sekilde nasil davranabilir...
O kim oluyor ki ???
Verilmis sadakan varmis kardesim yol yakinken gercek yuzunu gostermis ...

Aranizdaki olay neydi ki? Neden sen onu itekledin de o boyle tepki verdi?

Konuda o kadar sacmaki anahtari vardi elimde dalgasina sebeklik yapiyordum cebime kattim bu istedi vericektim zaten sakasina gulup ugrasiodum bu birden bi ciddilesti zorla almaya calisti bn anlmadim abandi tepeme dur noluo vercem zaten dedim abartma dedim ittirdim sen misin onu ittiren o kadar cocukcaki universite okuyan bi insanlariz..

Hayatim boyunca ilk defa basima boyle birsey geliyo sokundan kasıldim o an sinirden cokca agladigimi hatirliyorm ertesi gun uyandigimda tum vucudum kasilmis ve her yerim aciyordu sinirden..

Bunu ona söyledimde sende bni ittirdin dio. Sen erkeksin dedim bunu nasil yaparsin bu derece. Kurtuldum evet sükrediyorum haklisnz iki bucuk yil ypmadi bunu bna hic demkki varmis icinde..

Kendi seviyesini gostermis siz uzulmeyin.emin olun bunu goren kimseler size degil ona acimistir.

Keşke darp raporu alıp şikayetçi olsaydınız ....
Bencede siZ dua edin yol yakınken göstermiş bu yüzünü ... Ya evlendikten sonra gösterseydi ? O zaman hiç altından kalkamaZdınız ....

Keşke darp raporu alıp şikayetçi olsaydınız ....
Bencede siZ dua edin yol yakınken göstermiş bu yüzünü ... Ya evlendikten sonra gösterseydi ? O zaman hiç altından kalkamaZdınız ....
Haklisiniz onun bole birisi olduguna bilmiyordum bi yandan bunun soku.. Oyle hatalar yapti ki yine affettim evlncem insam ilk askim derdim oleydide. Geriye donüp baktigimda koca bir hayal kirikligi ve bir ozur bile dilemedi.dilese geccek mi sankide gecmicek tabi..

Arkadas ortaminda oldu seni yerlere yatirip tekmeledi sikay3tci olmadin mi.onca sahidin varr. En azindan polis cagirip tutanak tutturup sikayetci olmaliydin. Kurtulduguma sukurle omaz bu isler. Ailen bilmiyor muydu arkadasliginizi

Senin neden gururun kırılıyor ki?
Ben de başta böyle düşünmüştüm, çok incinmiştim
Ama realistik bakarsan mantıksız olduğunu görürsün bu düşüncenin o hayvanın gururu kırılmalı.
Kendini erkek zanneden müsvedde.

Bana mesajla ana avrat söven bir sevgilimi, evinin önüne pusu kurarak 4 kişiye dövdürmüştüm.
Ciğerim ancak soğumuştu.

Canım öncelikle tebrik ediyorum en azından hayatından çıkarmışsın, bi arkadaşım gözümün önünde yaşadığı halde seviyorum deyip bırakmadı. Daha sonra yediği dayaklar hat safaya ulasınca polislik oldular..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…