Hayatim boyunca ilk defa basima boyle birsey geliyo sokundan kasıldim o an sinirden cokca agladigimi hatirliyorm ertesi gun uyandigimda tum vucudum kasilmis ve her yerim aciyordu sinirden..Her ne sebepten olursa olsun sizi bu sekilde hirpalamamasi gerekti...
Ben sizin yerinizde olsaydim olaydan sonra hemen hastaneye gider darp raporu alir o insan kilikli yaratigi sikayet ederdim...
Annenin babanin gozunden sakindigi sana bu sekilde nasil davranabilir...
O kim oluyor ki ???
Verilmis sadakan varmis kardesim yol yakinken gercek yuzunu gostermis ...
Onla ilgili hic birsey istemiyorum ki bn iyi hatirlnck bise birakmadi bnde boyle adama sevgi bile fazla geldi cok sevgi bunaltiomus onuKuzum böyle birinden kurtulduğun için ye. İç sadaka ver. Sende zamanla unutacaksin üzülme.
SEVGİLER
Bunu ona söyledimde sende bni ittirdin dio. Sen erkeksin dedim bunu nasil yaparsin bu derece. Kurtuldum evet sükrediyorum haklisnz iki bucuk yil ypmadi bunu bna hic demkki varmis icinde..Çok üzüldüm.
Ama bu sizin suçunuz değil ki sizin gururunuzda leke kalıyor.Bu onun suçu.Arkadaşlarının gözü önünde sevgilisine vurabilecek kadar kontrolsüz ve kötü biri demek ki.Böyle birinden kurtulduğunuza şükredin.
Haklisiniz onun bole birisi olduguna bilmiyordum bi yandan bunun soku.. Oyle hatalar yapti ki yine affettim evlncem insam ilk askim derdim oleydide. Geriye donüp baktigimda koca bir hayal kirikligi ve bir ozur bile dilemedi.dilese geccek mi sankide gecmicek tabi..Keşke darp raporu alıp şikayetçi olsaydınız ....
Bencede siZ dua edin yol yakınken göstermiş bu yüzünü ... Ya evlendikten sonra gösterseydi ? O zaman hiç altından kalkamaZdınız ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?