- 11 Aralık 2014
- 144
- 24
- 48
Kızlar ben eşimle kötü bir dönem geçirdim.Ne diye sorarsanız bir önceki konumda anlattım biraz.Neyse şimdi eşimle ne iyiyiz ne de çok kötüyüz.Konuşmuyoruz mecbur olmadıkça.Üzüldüğümü biliyor ama hiç umursamıyor.Hala iki yabancıyız.Ve hala benden para saklıyor hemde arabasında.Eve cebini boşaltıp geliyor arabasında gizli gözde saklıyor paralarını.Ben isteyince gerile gerile veriyor tabii.Ama benim çokkk zoruma gidiyor sanki hırsızmışım gibi aşağlanmış hissediyorum.Boşanmayı çok düşündüm ama yapamadım.Bana bu adamdan yüreğimi soğutma taktikleri verin ne olursunuz.Sizi görmeyen merak etmeyen ilgilenmeyen bir adamdan nasıl soğursunuz.Evet biliyorum terk etmek lazım ama bunu ne o nede ben yapıyoruz.Ben sevdiğimden o ise bu saatten sonra düzen bozmaktan belkide verdiğim rahatlığı kaybetmek istemediğinden ayrılmıyorzda.Ne olur bana yardım edin çok kötüyüm.Bana psikolog yardımı demeyin kaldığım ülkedeki dili tam net anlamıyorum yani anlatamacam derdimi size yazdım lütfen yorumlarınızı bekliyorum.