• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gurursuzluğum canımı acıtıyor

Canim hangi ulkedesin sen.calistin madem neden issizlik vs gibi bi hakkin yok.cocuk parasi almiyomusun.
Boyle bi ortamda cocuklarina da kendine de yazık ediyosun cnm.devlet her konuda yardimci olur sana.senin sadece cesarete ihtiyacin var.
Alıyorum ama çok az işsizlik parası alamam çünkü eşinle çalıştığında olmuyor malesef ayrıca para otomatik hesaba yatıyor.Ev taksidi oradan çıkıyor ki eksiğini eşim ödüyor

butun msjlari okudum. herkes guzel fikir vermis, bende senin icin toparlayayim.

oncelikle kendine gel, bakimli ol , özgüvenin yerine gelsin.

onun yaninda hic bir sey yokmus gibi mutlu ol, o yokmus gibi davran. konusmaniz gereken durumlar harici konusma.

kitap oku, kitaplarda rahatlatir insani, yuruyus yap derin nefes al.

sen ona bagimli degilsin . konus ! kesinlikle sakin. soyleyeceklerini onceden toparla. benim paraya ihtiyacım var de, ya verirsin yada ihtiyaclarim icin girmem gerekiyor haberin olsun de, izin alma.

gururlu olmak tabiki guzel bir davranis ama anlayana. esin bunu kullaniyor. o yuzden gururu birak para iste.

olumlu dusun kk da bu konuyla ilgilu baslik var , tavsiye ederim.

umarim burda yazilanlari dinleyip , faydalanirsin,arkadasim. kolayliklar dilerim.

tecrubeyle sabit

butun msjlari okudum. herkes guzel fikir vermis, bende senin icin toparlayayim.

oncelikle kendine gel, bakimli ol , özgüvenin yerine gelsin.

onun yaninda hic bir sey yokmus gibi mutlu ol, o yokmus gibi davran. konusmaniz gereken durumlar harici konusma.

kitap oku, kitaplarda rahatlatir insani, yuruyus yap derin nefes al.

sen ona bagimli degilsin . konus ! kesinlikle sakin. soyleyeceklerini onceden toparla. benim paraya ihtiyacım var de, ya verirsin yada ihtiyaclarim icin girmem gerekiyor haberin olsun de, izin alma.

gururlu olmak tabiki guzel bir davranis ama anlayana. esin bunu kullaniyor. o yuzden gururu birak para iste.

olumlu dusun kk da bu konuyla ilgilu baslik var , tavsiye ederim.

umarim burda yazilanlari dinleyip , faydalanirsin,arkadasim. kolayliklar dilerim.

tecrubeyle sabit
Cok sagolun yazdığınız herşeyi dikkate alacağım Allah razı olsun kızlar hepinizden Teşekkürler

Aileniz size para gondersin ?
Hiç tasvip etmediğim bişey bu ama ;görüyorum ki çok caresizsizsiniz.
Para konusunda bir derdim yok sigarayıda azalttıyorum benim zoruma yaptığı hateketler gidiyor ama sağolun fifriniz için

Para konusunda bir derdim yok sigarayıda azalttıyorum benim zoruma yaptığı hateketler gidiyor ama sağolun fifriniz için
Para da para dediğiniz için ; bu yüzden esiniz arabada birakiyomis parasını.
Parasizliktan yakiniyosunuz sandım pardon
E vermesin madem neyi bu kadar takiyosunuz ?

Parayi ailesine gonderdine eminmisino_O
Evet zaten hep gönderirdi ama bu kez mebla coktu tartiştık sen kimsin benim param istediğimi yaparım gibi laflar söyleyip benide bı şekilde cezalandırdığını düşünüyor bu yüzden para saklayıp vermiyor hatta arabanın torpidi gözüne saklayıp geliyor dün camdan izledim bu sabah gidip gizlice baktım orda paralar ama en az o paranın 3 katı olması lazımdı malesef yine halletmiş

Para da para dediğiniz için ; bu yüzden esiniz arabada birakiyomis parasını.
Parasizliktan yakiniyosunuz sandım pardon
E vermesin madem neyi bu kadar takiyosunuz ?
Anlayın beni ne olur insan eşine bunu yapabilirmi her soruma sana ne sen kimsin vs..Biz hiç parasızken benim çabam kılıkırk yarmam bir tek elbiseyle 2 çocuk büyütmem izin tatil hiçbirşey yapmadan bu birikimi yapıp şimdi gördüğüm muamele.Ben iki evladımı çalıştığım yerde büyüttüm şimdi tüm iyi niyetime yapılanlar.Çokkk zoruma gidiyor çok

Evet zaten hep gönderirdi ama bu kez mebla coktu tartiştık sen kimsin benim param istediğimi yaparım gibi laflar söyleyip benide bı şekilde cezalandırdığını düşünüyor bu yüzden para saklayıp vermiyor hatta arabanın torpidi gözüne saklayıp geliyor dün camdan izledim bu sabah gidip gizlice baktım orda paralar ama en az o paranın 3 katı olması lazımdı malesef yine halletmiş

Aman Allah'im bundan sana koca olmaz pamella biran once kurtulman dilegiyle ALLAH yardimcin olsun :(

Beni görmese beni merak etmese benimle ilgilenmese ve benden parasini esirgese ben sogurdum
Soğuyorsun zaten bu çok kötü ama oluyor ben sadece bu evliliği belki düzeltirim umuduyla sabrediyorum iki evladım için bu kadar emeği bir çırpıda yerle bir etmemek için savaşıyorum.Diyeceksiniz istediğin ne ozaman neden bizi uğraştırıyorsun beni affedin burda sizden yorum aldıkça bu mücadelemde yanlız olmadığımla avunuyorum.Hala belki diye umut yasatıyorum

O yüzden diyoruz genç kızlara önce iş.
Koca her zaman olur.

İşe girip lendi paranızı lazanma şansınız yok mu?
İki kuruşu saklayan heridten koca mı olur terbiyesiz adam.

O yüzden diyoruz genç kızlara önce iş.
Koca her zaman olur.

İşe girip lendi paranızı lazanma şansınız yok mu?
İki kuruşu saklayan heridten koca mı olur terbiyesiz adam.
Bugün okul için ne yapabilirim diye baktım randevu aldım şu dili bir düzeltmeyle başlayayım iyi bir öğreneyim bu durumdan kurtulmanın yoluna bakıcağım 3aya ihtiyacım var kurs için ondan sonrası için Allah büyük.İşimiz var zaten iş istiyorsan gel çalış diyor ama ipleri elinde tutatarak paramı vermeyecek ancak sigara parası alırsam ne ala çünkü patron kendisi

Soğuyorsun zaten bu çok kötü ama oluyor ben sadece bu evliliği belki düzeltirim umuduyla sabrediyorum iki evladım için bu kadar emeği bir çırpıda yerle bir etmemek için savaşıyorum.Diyeceksiniz istediğin ne ozaman neden bizi uğraştırıyorsun beni affedin burda sizden yorum aldıkça bu mücadelemde yanlız olmadığımla avunuyorum.Hala belki diye umut yasatıyorum
Olan zaten emeğimize oluyor. Başkalarda yaptıklarıyla kalıyor:( çocuklarında varmis. Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin

Bugün okul için ne yapabilirim diye baktım randevu aldım şu dili bir düzeltmeyle başlayayım iyi bir öğreneyim bu durumdan kurtulmanın yoluna bakıcağım 3aya ihtiyacım var kurs için ondan sonrası için Allah büyük.İşimiz var zaten iş istiyorsan gel çalış diyor ama ipleri elinde tutatarak paramı vermeyecek ancak sigara parası alırsam ne ala çünkü patron kendisi

Yok koca yanında çalışmayla iş olmaz.
Maaş vermez az verir vs vs
Yine minnetli para gibi olacak.
Gün gelir "senin gaptığın iş ne ki ben sana harçlık veriyorum" der.

Kocadan tamamen bağımsız olmanız lazım.
Madem dil büyük engel bu hırsla ona ağırlık verin.

Yok koca yanında çalışmayla iş olmaz.
Maaş vermez az verir vs vs
Yine minnetli para gibi olacak.
Gün gelir "senin gaptığın iş ne ki ben sana harçlık veriyorum" der.

Kocadan tamamen bağımsız olmanız lazım.
Madem dil büyük engel bu hırsla ona ağırlık verin.
Evet bu yüzden zaten artık işe gitmiyorum ve bu onu deli ediyor ki para saklamaları falan bunuda bağlı.Okul için haftaya randevuz verdiler gidip konuşucağım sanırım ocak gibi başlar ama olsun eşim yüzünden ertelediklerimi teker teker yoluna koyacağım çok kararlıyım evde oturup ağlamakla olmuyor.Yazdığınız herşey çok doğru aynen öyle yaptı zaten yıllarca

Back
X