• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gurursuzluğum canımı acıtıyor

Bir müddet ayrı kalmışsınız. Ondan sonra ne diyerek geri geldi de devam ettiniz? Hiç konuşmadınız mı? Birbirinize sözler vermediniz mi?
Boşanmak için ille de eşten soğumaya gerek yoktur. Sizi umursamaması, sizden para kaçırması, 2 çocuğunun annesine nankörce davranması, aynı evde yaşanan huzursuzluk yeterlidir..

Online psikolog var, bir Türk doktorla konuşmanız daha faydalı olur. Fiyatları da uygun genelde, internetten seans ödemesi yapıp telefonda görüşebilirsiniz psikologla.
Araştıracağım ama bunu yaparsam haberdar olur çünkü kredi kartıyla ödenecektir muhtemelen Teşekkür ederim sağolun

Yurt dışında nerdesiniz acaba?
Boşanacaksanızda oranın imkanlarından faydalanın.Buraya dönüp napacaksiniz?
İse girin zaten kocanız sizinle ilgilenmiyormuş izin vermemekte ne alaka?
Evet ama iş ciddiye binince bende tanıdım eşimi malesef beni rahat bırakmayacaktır buna eminim

Bir müddet ayrı kalmışsınız. Ondan sonra ne diyerek geri geldi de devam ettiniz? Hiç konuşmadınız mı? Birbirinize sözler vermediniz mi?
Boşanmak için ille de eşten soğumaya gerek yoktur. Sizi umursamaması, sizden para kaçırması, 2 çocuğunun annesine nankörce davranması, aynı evde yaşanan huzursuzluk yeterlidir..
Yazdıklarınızı okurken gözlerim doldu.Evet geri geidi hiç konuşmadı ayrı odada kaldı yabancı gibi yüzüme bile bakmadan devam etti.Bırakın konuşmayı yada söz vermeyi beni yokmuşum gibi gördü.Bu beni öyle üzdüki bidiği halde devam etti.Bu sabah gururu bırakıp para istedim ne yapacaksın diye sordu lazım dedim.Dilenciye verir gibi 20$ verip yetermi dedi bende gerek yok onuda verme dedim.Sen bilirsin deyip kapıyı çekip gitti.Evet biliyorum bu adamla olamaz ama sabrediyorum yıllarımı öaldı benden onun için taa buralara geldim cesaret edemiyorum ne yapacağımı bilmiyorum.Evin taksidi var ev benim üstüme 2000$ satıp boşanmak istedim ama öyle kolay olmuyor herşey beni anlayın ne olur buraya yazdıkça biraz rahatlıyorum sadece Sabrediyorum ama bilemiyorum ne olacağını.onun istediği benim tamam sen haklısın demem bunuda yapmıyorum aslında bunları yazarken ne kadar gerizekalı olduğumuda görüyorum acizin tekiyim ben sizide oyalıyorum affedin

Çalışmana izin vermiyorsa para isterken çekinmene gerek yok. Vermek zorunda, değilse çalışmanı kısıtlayamaz. Bu ne böyle habire dilenci gibi para mı istenir utana sıkıla. Sen istemeden onun düsünmesi gerek parasi var mi? Ihtiyaci var mi diye.
Bu bana ceza yöntemi oldu adamın istememeye çalıştıkça dahada abarttı sigara içiyorum azaltmaya çalışıyorum hatta bırakmaya bu bile onu deli ediyor.çünkü para istemem zoruma gidiyor ve bunu devam ettirmem hoşuna gidiyor ceza yöntemi bu.Bana hain ve düşmanmış inanın yeni anladım ama işte

Sizden para saklamasi,adam yerine koymamasi,soguk davranmasi bunlar basli basina senin soğuman için geçerli sebepler...
Ama seviyorsun sabrederim diyorsan,sen elinden geleni yap Allah görsün insallah..
Bi saatten sonrada fazla naz aşık usandirir sende usanırsın eyvallahin olmaz..
Bu arada internetten hergun Bakara Süresini ac okunsun evinde ve evini sirkeyle sil..Cok ıyi geliyo..
Allah yardımcın olsun..
Allah razı olsun sağolun

Yazdıklarınızı okurken gözlerim doldu.Evet geri geidi hiç konuşmadı ayrı odada kaldı yabancı gibi yüzüme bile bakmadan devam etti.Bırakın konuşmayı yada söz vermeyi beni yokmuşum gibi gördü.Bu beni öyle üzdüki bidiği halde devam etti.Bu sabah gururu bırakıp para istedim ne yapacaksın diye sordu lazım dedim.Dilenciye verir gibi 20$ verip yetermi dedi bende gerek yok onuda verme dedim.Sen bilirsin deyip kapıyı çekip gitti.Evet biliyorum bu adamla olamaz ama sabrediyorum yıllarımı öaldı benden onun için taa buralara geldim cesaret edemiyorum ne yapacağımı bilmiyorum.Evin taksidi var ev benim üstüme 2000$ satıp boşanmak istedim ama öyle kolay olmuyor herşey beni anlayın ne olur buraya yazdıkça biraz rahatlıyorum sadece Sabrediyorum ama bilemiyorum ne olacağını.onun istediği benim tamam sen haklısın demem bunuda yapmıyorum aslında bunları yazarken ne kadar gerizekalı olduğumuda görüyorum acizin tekiyim ben sizide oyalıyorum affedin

Estağfirullah. Öyle demeyin.
Ben sadece o kadar ay ayrı durup sonra bir anda hiç konuşmadan, açıklama yapmadan beraber yaşamayı tuhaf buldum.
2 ay gelmiyorsa keyfi yerindedir. Bir anda geliyorsa hayırdır ne değişti derim. Gitmek istemiyorsa, boşanmak istemiyorsa bir açıklama borçlu. Ki o zaman da ya kendinde ya da sizde gördüğü hataları düzeltme eğilimi göstermeliydi.
Hiç konuşmadan aynı evin içinde yaşanmaz. Çocuklarınız için bunu yapmak zorundasınız. Boşanma en son çare zaten..
Gidin başbaşa konuşabileceğiniz bir yere eteğinizdeki taşları dökün..

Estağfirullah. Öyle demeyin.
Ben sadece o kadar ay ayrı durup sonra bir anda hiç konuşmadan, açıklama yapmadan beraber yaşamayı tuhaf buldum.
2 ay gelmiyorsa keyfi yerindedir. Bir anda geliyorsa hayırdır ne değişti derim. Gitmek istemiyorsa, boşanmak istemiyorsa bir açıklama borçlu. Ki o zaman da ya kendinde ya da sizde gördüğü hataları düzeltme eğilimi göstermeliydi.
Hiç konuşmadan aynı evin içinde yaşanmaz. Çocuklarınız için bunu yapmak zorundasınız. Boşanma en son çare zaten..
Gidin başbaşa konuşabileceğiniz bir yere eteğinizdeki taşları dökün..
Sağolun teşekkür ederim Allah razı olsun vakit ayırıp okumanız için

Böyle yazılar görünce bilgisayar ekranından çıkıp saçmalama artık kendine gel bu ne eziklik diye bağırasım geliyor.Bu kadar işkence, hakarete rağmen insan nasıl olurda çocuklarını düşünmez.Annenin psikolojisi iyi olacakki, çocuklarada mutluluk yansısın.Anlamıyorum ya afedersiniz b...kunda altınmı buluyorsunuzda kopamıyorsunuz, bu ne özgüvensizlik.Kendinize saygınız olsun..Para iste yok, çalışmak iste yok, surat desen 10 karış... Eeee mazoşistmisiniz siz.Bütün bunlara rağmen hala ve hala koca eve nasıl bağlanır öylemi... PEKİ OKEY

Vallahi bilemedim tek çıkış yolu senin orada çalışman
Bu yaptığı ekonomik şiddet haa ağzını yüzünü kırmış ha seni parasız aç susuz bırakıp evin içine hapsetmiş
Bari diğerinde yaraların açık oluyor kanitlayabiliyorsun

Bunu kanıtlamak da zor
Merhametsiz adam daha zor hem calistirma hem para verme köle niyetine kullan
Ne diyeyim Allah görsün merhametsizleri o sağlasın adaleti

Bi arada eşin eğer çalışırsan bu eziyeti yapamayacağıni kendine güveninin yerine geleceğini bildiğinden istemiyor calismani
Keşke o yokken bir işe girseydin
Ağzını açmaya hakkı olmazdı
Belki o vesileyle kurtulurdun bu adamdan

Böyle yazılar görünce bilgisayar ekranından çıkıp saçmalama artık kendine gel bu ne eziklik diye bağırasım geliyor.Bu kadar işkence, hakarete rağmen insan nasıl olurda çocuklarını düşünmez.Annenin psikolojisi iyi olacakki, çocuklarada mutluluk yansısın.Anlamıyorum ya afedersiniz b...kunda altınmı buluyorsunuzda kopamıyorsunuz, bu ne özgüvensizlik.Kendinize saygınız olsun..Para iste yok, çalışmak iste yok, surat desen 10 karış... Eeee mazoşistmisiniz siz.Bütün bunlara rağmen hala ve hala koca eve nasıl bağlanır öylemi... PEKİ OKEY
Haklısınız bağlanma dediğim bunun acısını çıkarmak aslında ondan intikam almak yaptığını ona anlatabilmek dilde olmasada ona büyük özür diletmek anlayın beni ne olur çok kırgınım ona ders verip sonra o eyvallahı öyle büyük göstermek

Bi arada eşin eğer çalışırsan bu eziyeti yapamayacağıni kendine güveninin yerine geleceğini bildiğinden istemiyor calismani
Keşke o yokken bir işe girseydin
Ağzını açmaya hakkı olmazdı
Belki o vesileyle kurtulurdun bu adamdan
Allah'a sıgınmaktan başka çarem yok ama birgün eryada geç birgün buradan paylaşacağım zaferimi buna inanıyorum sağolun yorumunuz için

Dil ogrenmek yetenek,istek,iyi bir okula gitmek ve surekli o dili konusma ortaminda olup piratik yapmakla ogreniliyor. Belki konu sahibinin boyle bir imkani olmamistir. Evet birde ogrenmek istemeyenler var o baska. Yurtdisinda yasayan biri olarak tecrubeyle soyluyorum.
Evet hamilelik dönemlerimde yarım yamalak gittim sonrasında onları büyüt falan derken ancak bu seviyeye getirebildim inanın tanıdıklarım bana biz aynı durumda olsak bu kadar geliştiremeyiz demişlerdi sırf pratik olsun diye 5 senedir türkçe tv yayın izlemiyorum kendimi geliştirmek adına ama görüştüklerin türk olunca pek işe yaramıyor

Eşinize yaptiginin yanlış olduğunu anlata bilecek, lafını dinlediği bir büyüğü yok mu?

Eşinize yaptiginin yanlış olduğunu anlata bilecek, lafını dinlediği bir büyüğü yok mu?
Dediğim dedik bir adam bir tek babam konuşabilir ama onları üzmemek adına söylemedim bide babam sinirlenip bırak diyecek ve yapmayınca da babamı çiğnemiş olurum

Canim hangi ulkedesin sen.calistin madem neden issizlik vs gibi bi hakkin yok.cocuk parasi almiyomusun.
Boyle bi ortamda cocuklarina da kendine de yazık ediyosun cnm.devlet her konuda yardimci olur sana.senin sadece cesarete ihtiyacin var.

Back
X