• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gurursuzluğum canımı acıtıyor

Kızlar yorum yapan herkese çok teşekkürler.Okuyup dua edenlerede sonsuz teşekkürler.Tanımadığın insanlar bike bağ kuruyorum ve bu çok moral verici sağolun hepiniz.Allah razı olsun hepinizden.

Evet bu yüzden zaten artık işe gitmiyorum ve bu onu deli ediyor ki para saklamaları falan bunuda bağlı.Okul için haftaya randevuz verdiler gidip konuşucağım sanırım ocak gibi başlar ama olsun eşim yüzünden ertelediklerimi teker teker yoluna koyacağım çok kararlıyım evde oturup ağlamakla olmuyor.Yazdığınız herşey çok doğru aynen öyle yaptı zaten yıllarca

Küçük de olsa adımlar atmak oturmaktan iyidir.
Hem psikolojinize iyi gelir hem kendinize güvenmeye başlarsınız.
Sonrasında kendiniz için doğru olan karar neyse onu uygularsınız.
Allah kuvvet versin.

Kızlar ben eşimle kötü bir dönem geçirdim.Ne diye sorarsanız bir önceki konumda anlattım biraz.Neyse şimdi eşimle ne iyiyiz ne de çok kötüyüz.Konuşmuyoruz mecbur olmadıkça.Üzüldüğümü biliyor ama hiç umursamıyor.Hala iki yabancıyız.Ve hala benden para saklıyor hemde arabasında.Eve cebini boşaltıp geliyor arabasında gizli gözde saklıyor paralarını.Ben isteyince gerile gerile veriyor tabii.Ama benim çokkk zoruma gidiyor sanki hırsızmışım gibi aşağlanmış hissediyorum.Boşanmayı çok düşündüm ama yapamadım.Bana bu adamdan yüreğimi soğutma taktikleri verin ne olursunuz.Sizi görmeyen merak etmeyen ilgilenmeyen bir adamdan nasıl soğursunuz.Evet biliyorum terk etmek lazım ama bunu ne o nede ben yapıyoruz.Ben sevdiğimden o ise bu saatten sonra düzen bozmaktan belkide verdiğim rahatlığı kaybetmek istemediğinden ayrılmıyorzda.Ne olur bana yardım edin çok kötüyüm.Bana psikolog yardımı demeyin kaldığım ülkedeki dili tam net anlamıyorum yani anlatamacam derdimi size yazdım lütfen yorumlarınızı bekliyorum.
Türk psikolog bulabilirsiniz bence orada. ondan yardım alabilirsiniz.

canım bence tedaviye ihtiyacı olan eşin para saklayıp soğuk davranıyor.Evlilik hayatı kavramını bilniyor demek ki bu işi ya konuşup çözün ya da ayrıl kurtul.

Ailesiyle konuşun belki para istemekten vazgeçerler
Ben konusmadim msj yazdim zaten ona cildirdi birazda ailesine ne hakaret nede kotu bir soz soylemeden vicdanlarini sorguladim donup bir tlf bile acmadilar onlari bende engelledim.Benim onlar la bir derdim yok.Bana esim lazim oda bunlari yapti inceldigi yerden kopacak.Allah buyuk

Bu evlilik degil artik ortada ne paylasicak ask nede saygi kalmis ne kdr zor dersen de senin bi sekilde bu adamdan zincirlerini kirip kurtulman tek cozum

Bu evlilik degil artik ortada ne paylasicak ask nede saygi kalmis ne kdr zor dersen de senin bi sekilde bu adamdan zincirlerini kirip kurtulman tek cozum
Farkindayim ama cocuklar icin bekliyordum zaten dun konustum bosanmak istedigimi soyledim.Cirkinlesmeden ayrilalim dedim tamam dedi.

Pamella Pamella nasilsiniz son durum ne
Tesekkurler ilginiz icin. Is ciddiye binince durum degismeye basladi.Biraz daha sakinlestik.Beni cok sevdigini sadece temposundan dolayi istedigim ilgiyi alamadigimi dusunup biraz zamanla duzelecegine inandigini soyledim.Ben hala ayni davraniyorum soguk ve mesaliyim.Evi satisa cikardim engellemek istedi kabul etmedim.Bosaninca ne olacagina dair uzun uzun konustum.Kendisi yarali uzgun hallerde tabii rol yapiyorda olabilir.Bilmiyorum avukat bulmustum arayip vazgectigimizi soylemis

Tesekkurler ilginiz icin. Is ciddiye binince durum degismeye basladi.Biraz daha sakinlestik.Beni cok sevdigini sadece temposundan dolayi istedigim ilgiyi alamadigimi dusunup biraz zamanla duzelecegine inandigini soyledim.Ben hala ayni davraniyorum soguk ve mesaliyim.Evi satisa cikardim engellemek istedi kabul etmedim.Bosaninca ne olacagina dair uzun uzun konustum.Kendisi yarali uzgun hallerde tabii rol yapiyorda olabilir.Bilmiyorum avukat bulmustum arayip vazgectigimizi soylemis
Kusura bakmayin yazim hatalarim var tlfla yaxiyorum

Back
X