gurursuzluk yaptım ama onsuz yapamıyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi suskun_61
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
S

suskun_61

Ziyaretçi
Biraz uzun olacak am kusura bakmayın bu işin içinden ben tek başıma çıkamıyorum bana yardım ederseniz çok sevinirim
geçen sene benim ona şiir yazmamla başladı belkide herşey şiir yazdım seni seviyorum dedim adını koyamadığım sevdam dedim biz farklı illerde yaşıyoruz abimin yakın arkadaşına aşık oldum hemde çok aşık oldum onun bana karşı duygularını bilmiyorum daha doğrusu emin değilim çok seviyorum onu yazdan yaza görüyorum yada onun olduğu ile gidersem görüyorum ben geçen sene 96 kg belki iğrenç görünen bir obez durumundaydım taaki ona aşık olana kadar sonra bu aşk beni eritti ve şuanda 60 kg farklı illerde olduğumuz için sürekli onu görme imkanım yok gittiğimde bana baktığını hatta benimle aynı ortamda bulunmak için sürekli bize geldiğini farkettim çevremdekilerde farketti ve ben buna güvenerek tekrar bir adım attım gururumu yok sayarak aradım ve konuşmak istedim daha sorna kendisi markette çalışıyor çok kalabalık olduğu için kapatmak zorunda kaldı ben seni ararım dedi ama aramadı şimdi ben beni neden aramadığını bilmeden bekliyorum ya gerçekten sevmiyor mu yoksa abimin yakın arkadaşı olması bukadar etkiler mi bana gelmesini bir adım daha atıp gitmelimiyim kalbim paramparça olsada susup kabullenmelimiyin akıl verirseniz çok sevinirim delirmek üzereyim çünkü:1no2::1no2::1no2:

canım tam anlayamadım sen şiir yazdığında tepkisi ne olmuştuki?bide sen en son ne zaman aradın?yani ne zamandır aramasını bekliyorsun?

şiir yazdığımda ne olumlu nede olumsuz hiç bir şey söylemedi 3 yada 4 hafta oldu

gurursuzluk bunun neresinde? aşkı aramanın aşk için bir şeyler yapmanın adı gurursuzluk olur mu hiç? sen en azından elinden geleni yapmışsın. sonuç ne olursa olsun içinde kalmamış en azından. hiç üzülme.. belki senın gibi hissetmıyordur, belkı abinin arkadaşı dıye duygularını açıklayamıyordur. ama ne olursa olsun sen içini ferah tut. bir aşk için yapılabilecek her şeyi yapmışsın..

yazdıklarınız için çok teşekkürler artık aramaz biliyorum ama bana neden böyle yaptığını bilmiyorum madem sevmiyordu neden ilgilendiğini hissettirdi ve duygularımla oynadı şimdi içim öylesine acıyo ki hayatt ondan önce ve ondan sonra olarak ikiye bölündü hayatta beklediğim umut ettiğim hiç bişey kalmadı...:(

canım bi kere gurursuzluk demiyelim biz ona çünkü sen gurursuzluk yapmamışsınyerimseniben3-4 hafta çok uzun bir süre hani ben bugün aradın falan zannettim demekki aramaktan vazgeçti yani aramıcak,ama anladığım kadarıyla sende bir sonuç bekliyorsun haklı olarak bu durumda en mantıklısı ya ara yada mesaj çek son kez tepkisni netleştir:hulya:yani hiç umursama dicem ama bu seferde sen yoluna devam ederken hep aklında soru işareti olucak acaba ararmı diyekafamçokkarıştı

limonilezeytin yazdıkların için çok teşekkürler o bu saatten sonra evet aramaz ama bende merak ediyorum nenden aramadığımı galiba son kez şansımı deneyip aramalıyım bir sonuca bağlamadan ben önüme bakamıycam...:(

ay canim benim gurursuzluk diye düsünme! olmus olabilir ilk adimi sen atmis olabilirsin! iste erkekler be güzelim ilk adimi sen attigin icin de onun icin avucundasin ... ne de olsa sevdigini biliyor! bence aaartik kendini agirdan sat ve fazla sevgini gösterme! emin ol senin pesinden kosacak olan o olacaktir! DEMEDI DEME....

şimdi pek gururusuzluk değil aslında ama çok muhtaçmışsın gibi konuşuyorsun.. halbuki seninki nerdeyse platonik sayılabilecek bir aşk çünkü karşı taraftan hiç hamle yok.. bence biraz kendini geri çek, çok da şımarmasın, sonra hepten üzülürsün.. biraz başka şeylerle meşgul ol, bir süre hiç arama sorma.. sonra yeniden yoklarsın.. kimbili rbelki de o seni arar acaba neden sesi çıkmıyor hiç diye.. biraz merak iyidir :)

bu anlamda erkekelri anlamak o kadar zordur ki çözemezsin. seni sevdiğini gözlerinden okursun ama dilinden duyamazsın. sana aşık olmaya başlayınca kaçar uzaklaşmaya çalışır aşık olmaktan korkar çünkü. sensiz yapamayacağını anladığı anda sana geri döner tabiiki seni başkasına kaptırmamışsa.
benim eşimde beni kaybedeceğini anladığı anda evlenme teklifi etmişti o güne kadar bir kere bile sevdiğini söylememişti. çok iyibir arkadaşımın bana aşık olduğunu anladı zaman uzaklaşmıştı benden. ben eşimle evlendim ve birkaç hafta sonra o arkadaşım dayanamayıp beni aramıştı evlendiğimi duyuncada yıkılmıştı.
Erkekler tuhaf yaratıklardır her biri farklı tek ortak yanları aşık olmakan korkmaları

kızlar hep kaçan kovalanır diyerek kaçmayı tercih eder ya sanırım bu da o taktiği uyguluyor..

Sen şiir yazmışsın hiçbir tepki vermemiş, aramışsın. o an eşgul olsa bile ararım ben seni dediği halde 3-4haftadır aramamış.. Zaten ben seni sonra ararı deyince en fazla o günün akşamı aranır... o an meşgulsem, çalışıyorsam ben seni ararım snra dediysem önem verdiğim biriyse hemen o akşam ararım... Herhangi biriyse amaann der geçeri.. sallamam...
Seni zmek isteem ama bu çocuk sana umut verecek hiçbirşey yapmamış ki... Onların olduğu şehre gidince hep bize geldi, benle ilgilendi falan... Souçta şhir dışından misafir gelmiş, arkadaşının kardeşi gelip gitmesi bana çok doğal geldi... Yani extra olarak senden hoşlandığı ile ilgili bir hareketi bir şareti olmamış.. Sen öyle anlamak istemişsin ve anlamışsın...

Bence daha fazla üzülme ve yeni aşklara yelken aç...

bence sayesinde zayiflaman cok iyi olmus 30 kilo vermissin, sakin o seni istemedi diye geri alma o kiloları
valla ben olsam sayesinde zayifladim sagolsun simdi gelsin yenileri artik fistik gibiyim derim

bende gurursuzluk yaptığını düşünmüyorum..asık oldugun insana duygularını söylemek çok doğal..
ama karşındaki x biri değil..abinin arkadaşı..benimde Abi'm var..bir çok arkadaşı evimize girip çıkmıştır,kalmıştır..hepside bana çok yakın davranmislardir..ben hiç bir zaman senin baktığın gibi bakmadığım için hep abi olarak gorduum için belkide hareketlerinde hiç bir farklı anlam görmedim..Abi'm askere gittiğinde hep arayıp sorarlardi..bizim aramızda 5 yas fark var..belli bir yasa kadar abimin arkadaşlarına x abi dedim..buyudukce hepsi bir olmuş gibi bana abi deme demeye basladilar..veya ne biliyim dışarı cikarlarken bana da gel demeye fln..eğer bir şey hissetseydin bende bu hareketleri farklı yorumlardim..yani demek istediğim su; o senin abinin arkadaşı..belki yanlış anladın..o yüzden bence artık üstüne gitme..çünkü eğer sana karsı bir şey hissetmiyorsa bile bunu sana söylemeye cekinebilir..aynı sekilde hissediyorsa da..çünkü arada Abi'n var..Abi'n nasıl bir insan bilmiyorum gerçi ama benim onun arkadaslarından biriyle birlikte oldugumu duysa arkadasıni da beni de siler..çok katidir..ozellikle arkadasinın suratına asla bakmaz..eğer senin abinde böyleyse zaten çok zor..
3-4 hafta gecti üstünden demissin..bir şey hissetseydi şimdiye arardi..bence bırak artık..

canım adam senin duygularını biliyor ve 3-4 haftadır aramamış.
eğerki seni istiyor olsa sen aradığın gün geri arardı ya da en fazla iki gün içinde arardı.
ama neredeyse 1 ay geçmiş.
tekrar arama sakın.
yaza kadar hala ona aşık kalırsan, yazın fıstık gibi ol, pas da verme anlasın eşşekliğini.

yazdıklarınız için çok teşekkürler...

arkadaşlara katılıyorum ama sen bir kez daha aradığında ve yine olumlu bi karşılık alamadığında kafandan tamamen sileceksen ara derim ben.
içinde kalacağına hiç olmazsa aradım ama demek ki olumsuzmuştu dersin ve onu tamamen aklından silmek için çaba gösterirsin.Şu an belki arar diiye bekliyosun ve bu senin için bir umut.ama bu umuduna yanıt bulamazsan günden güne kendini yer bitirirsin,gözün hep telefondadır şimdi,her an acaba şimdi mi arar diye beklemek çok zor bişey.Bu seni çok yıpratır,benim kendi fikrim o kişiyi son kez araman ve tavırları olumsuzsa o sayfayı kapatman senin için en güzeli olur canım

arkadaşlara katılıyorum ama sen bir kez daha aradığında ve yine olumlu bi karşılık alamadığında kafandan tamamen sileceksen ara derim ben.
içinde kalacağına hiç olmazsa aradım ama demek ki olumsuzmuştu dersin ve onu tamamen aklından silmek için çaba gösterirsin.Şu an belki arar diiye bekliyosun ve bu senin için bir umut.ama bu umuduna yanıt bulamazsan günden güne kendini yer bitirirsin,gözün hep telefondadır şimdi,her an acaba şimdi mi arar diye beklemek çok zor bişey.Bu seni çok yıpratır,benim kendi fikrim o kişiyi son kez araman ve tavırları olumsuzsa o sayfayı kapatman senin için en güzeli olur canım
yazdıkların için çok teşekkürler herkeze teşekkürler aradığımda gerçekten ilgisiz istemez konuşmuş olsa aklımda kalmazdı ama öyle ilgili güzel konuştu ki insanı aklında soru işareti kalıyor gerçekten

Back
X