Kesınlıkle öyle oluyor. Böyle ben arasam zaten keyfi gelmediğinden asla normal davranmaz .
Söyle deyim kendi bulusmak istediğinde normal davranır ama o gün sen iste telefonu acısı ses tonu bil degısır. Nefretle bakar bulusunca.
Ve ben bunla yasamayı dusunuyorum.
Ben neyin içindeyim inanın bılmıyorum.
Bu yapmadıklarıyla verdiğim emek arasında ki ego arasında kaldım. Sonra yaptıkları aklıma geliyor, iyice gariplesıyorum
Siz bi ilişki yaşamıyosunuz tam olarak.. Daha doğrusu sizi üzmek istemiyorum ama kesinlikle sevilmiyorsunuz.. Yani adam ben gezeyim tozayım takılayım "bu" da beni burda beklesin kafasında.. Size zaten aşık değil ve bu serbest takılmaları süresinde başkasına aşık olup sizi bırakması da çok olası gözüküyo. Bitirmezseniz ilerde daha çok üzüleceksiniz.Onda asla öyle seyler yok , ayrılırız barısırz tek ı zaman.
Askım, canım asla yok.
Bir kez agzından seni seviyorum dediğini duymadım.
Bunun cevabını sırf ben soruyorum duymak içib , bılmıyorum. Ya da sana cicek alıyosam bu sevdiğimdendir.
Çiçek almasıda yılda ıkı kez oldu.
Yeni işe girdim asla bisey yok. Erkeklerin içinde calısıyorum beni almaya gel diyorum arada.
Yani bunu dahi ben diyorum. Ben bu ılıskide neyim?
Onda asla öyle seyler yok , ayrılırız barısırz tek ı zaman.
Askım, canım asla yok.
Bunun cevabını sırf ben soruyorum duymak içib , bılmıyorum. Ya da sana cicek alıyosam bu sevdiğimdendir.
Yeni işe girdim asla bisey yok. Erkeklerin içinde calısıyorum beni almaya gel diyorum arada.
İyi yaptıgı birşey mi : normal davranmak , kavga cıkarmamak o gün.Yaptığı ne var mesela
Bir söyle de bakalım
Yaptıkları da kelektir bunun
Bunu bilmek cok can yakıcı sevilmemek. 1 yıllık ılıskıde güya bence olan ılıskide sevilmemekSiz bi ilişki yaşamıyosunuz tam olarak.. Daha doğrusu sizi üzmek istemiyorum ama kesinlikle sevilmiyorsunuz.. Yani adam ben gezeyim tozayım takılayım "bu" da beni burda beklesin kafasında.. Size zaten aşık değil ve bu serbest takılmaları süresinde başkasına aşık olup sizi bırakması da çok olası gözüküyo. Bitirmezseniz ilerde daha çok üzüleceksiniz.
Cok dolmustum ondan karman corman yazıyorum.Kusura bakmayın ama ortada bir ilişki yok.
3 gün, 10 gün konuşmamak, bu saydığıklarınız vs hiç normal değil.
Büyük ihtimalle başkalarıyla görüşüyor, kendine zaman yaratmak için de ıssız adam tiplerine girmiş.
Kendinizi üzdüğünüze değmez.
Ayrıca önceki konunuzu bilmiyorum. İlk mesajı okurken 2 defa kontrol ettim konunun ilk mesajı mı diye.
Sanki biri başkasının konusuna dalıp kendi olayını anlatmış gibi.
Önceki olayı en üste kısaca özet geçerseniz daha çok yardım alırsınız.
En çok seven ve taviz verensin. Karakter olarak fazla rahat gördüm karşıdaki şahsı.Adamın bir kere kaybetme korkusu yok anlaşılan. Sizi cepte görüyor olmalı. Hayatınızı böyle birine adamayın lütfen.Sizin gibi seven ve sizin için çabalayan,yüreğinde sevginizin olduğu bir adam sevin. Dilerim,rabbim çıkarsın karşınıza. Ama bu adama yol verin,gitsin!Onda asla öyle seyler yok , ayrılırız barısırz tek ı zaman.
Askım, canım asla yok.
Evet tabiki nasıl can yakıcı olmazBunu bilmek cok can yakıcı sevilmemek. 1 yıllık ılıskıde güya bence olan ılıskide sevilmemek
İyi yaptıgı birşey mi : normal davranmak , kavga cıkarmamak o gün.
Bir konuda hassasm mesela o konuya girilmemesi gerekir ama inatla girer.
Tek iş konusunda biraz derdimi dinler.
Haricinde asla
Bana telefonda ayırdıgı süre işten eve dönerken ki 10 dk sırf onuda zorundw hissetmesij diye onuda vazgectım.
Her şeyi zorunlu.
Günaydın mesajı bile günaydın . Bu
Yani bu ılıskı benım ılıskım onun degıl.
Ilk problem gecen ay cumartesi günleri buluruyoruz işten dolayı zorunlu hissetmesi hiç bulusmayı istememesine neden oluyormuş. O gün mesela bana durduj yere kafanda su bardagı kırmak istiyorum demişti.
Yanında asla huzur bulamıyorum asla.
Geliriz telefonumu karıstırır. Yazarken kendimi öyle bırakmısım onu görüyorum.
Beni bıraktıgında ki zamanların hesabını dahi soran birisi.Bir şey sorucam, çok kötü ilişkiler mi yaşadın?
Bende öyle oldu çünkü
Çünkü bu "normal davranma" olayını ben de iyi olmak olarak algılıyordum
1 ay önceki kriterim "adam bana saldırmıyor" idi
Yahu zaten normal davranması olması gereken bir şey yani bir kriter değil
Bunlar temelde olacak, üzerine kriter arayacaksın
Adamla ilgili söylediğin tek iyi kriter "o gün normal davranması"
Geri kalanı hep fıss hatta şiddete eğilimli lafları, özel hayatına saygısızlığı, mıymıntılığı
Cidden ben okurken içim şişti
Sen zaten yalnızsın ama üzerinde biriyle olmanın yükü var
Bırak cidden yalnız ol, özgür ol, flört edebilecek konumda ol
İnsan birine anlatarak galiba devam etmek istiyor.Evet tabiki nasıl can yakıcı olmazsiz biraz da gözlerinizi kapatarak ona uyum göstermeye çalışarak farkına varamamışsınız ama aslında belki de daha önce bşten duyguları farketmemişsiniz Hep mi böyleydi önceki konularınızı bilmiyorum da?
Eskiden de bu bin kez oldugundan bılmıyorum haftasonuna kadar zaman verdim kendimce . Mesele zaten benım sogumam gerekiyorBi kitapta okumustum 5günden fazla uzakta duruyorsa yeni arayıslara baslamıstır diye
Maximum vereceginiz gün 5gün olmalı sonrasında unutmaya baslayın cunku o sizi unuttu diye
Bilemiyorum ne kadar dogru
Öyle yapıyorum . Foto atıyo instagrama falan normalde koymaz. Napıyor bılmıyorumölü taklidi yaypıp sessiz gizemli kalmak en doğrusuymuş tecrübeyle sabit
Şimdi konularınıza göz gezdirdim ve bu adamın halini tavrını cidden katlanılmaz buldum. Önce evlilik lafı atıp sonra evlilikten korkuyorum demesi falan? Kişiliğini bulamamış bi insanla karşı karşıyasınız malesef. İnsan sevdiğini her gün görmek ister haftada 2 gün bana çok geliyo demez. Bunu normal karşılamanızı da gözlerinizin aşktan kör olmasına bağlıyorum. Yani sürekli onu memnun etme çabasına siz girmişsiniz.aman rahatı bozulmasın, aman üzülmesin, aman bunalmasın, bu adam kim yani bu kadar kendinden vermek neden? O sizin için tam olarak ne yaptı bu güne kadar mesela?İnsan birine anlatarak galiba devam etmek istiyor.
Bunlara ayıldıgımda dırdır ettiğimde bir karsılık bulamamak, hatta yoruldum denilmesi bana galiba kötü şeyleri görmemeyi öğretti
Şimdi konularınıza göz gezdirdim ve bu adamın halini tavrını cidden katlanılmaz buldum. Önce evlilik lafı atıp sonra evlilikten korkuyorum demesi falan? Kişiliğini bulamamış bi insanla karşı karşıyasınız malesef. İnsan sevdiğini her gün görmek ister haftada 2 gün bana çok geliyo demez. Bunu normal karşılamanızı da gözlerinizin aşktan kör olmasına bağlıyorum. Yani sürekli onu memnun etme çabasına siz girmişsiniz.aman rahatı bozulmasın, aman üzülmesin, aman bunalmasın, bu adam kim yani bu kadar kendinden vermek neden? O sizin için tam olarak ne yaptı bu güne kadar mesela?
Zaten bu kadar itilmeye uzaklaştırılmaya insanda aşk mı kalır kalmaz da işte bilemiyorum yaa insan evli çocuklu falan değilse bu kadar kimseye tahammül etmemeli ya da son raddeye kadar kırılmayı beklememeli benceBenceAventuss gözleri kör olacak kadar aşık değil
Ben biraz anlıyorum onun ruh halini
İnsan sürekli arka arkaya kötü ilişkiler yaşayınca yılıyor
Yine mi gol değil ya diye sinirleri yıpranıyor
Bu kez yürüsün, bir daha yık yeni baştan başla olayı yorucu görünüyor
Yoksa o da farkında durumun ve böyle bir ilişki istemediğinin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?