Gurursuzluk.

Aynen. Öyle asık degılım bencede.
Hatta su mesajlarımın bile okundugunu özel olmadıgını düşünüyorum.
Bazen , telefonla konusurken dinleniyorum gibi hissediyorum.
Anneme mesela mesaj atacakken bile, yorum yapamıyorum. Su an yapıyor mu bılmıyorum ama.
Gercekten asık degılım neyden korkuyorum bılmıyorum.
Beni anlamanıza cok sevindim.
Güzel bir meslegım var yapmasamda , kendimce güzelimde begenirim kendimide .
O kadar sosyal hayattan uzaklastım ki biryere giderim buraya gitcem diyorum mesela sorun degıl diyor. Senden izin almıyorum haber veriyorum demek istıyorum sırf sorun cıkmasın diye susuyorum.
Arkadaslarımw kadar karıstı, görüşme vs demedi ama hep korkutma özelim kalmadı hep telefonum dinlemede sanki.
Düşündükce daha kötüleşmeye basladım.
Mutlu oldugum anlarım o kadar az ki , evlenelim dediğnde bile huzursuzdum.
Amacım acaba elde etmek mi diye dusundum , hırs mı sadece diye. Hırssa eğer evlenmek istedi tamam derdim. Ben kendimden vazgectım artık. Bu yasımda ruhum 100 yasında gibi. Anlıyormusunuz bılmıyorum.
Saygım kalmadı kendime. Bunlarınyasarken bundan haberi bile yok , hep ben suclandım sürekli.

Hep kendime bunu sordum , neyini sevdin diye. Spesifik bir şey diyemiyorum bile.
Yanında huzursuzlukla heyecan arasında bisey yasıyorum hep, kalbim ağzımda oluyor.

Çok haklısınız.
O son ana kadar mücadele edicem salaklığını yaptım çok
Neye mücadele ediyorsam sanki
Sadrazam evladı da daha da yapmam ya banane

Tabii ki de anlıyorum çünkü aynılarını ben yaşadım.
Daha 3 hafta önce bitirdim.
Ama şu an valla çok özgür hissediyorum.
Aynı şekilde beni sosyal çevremden uzaklaştırmış.
Ki bu bir taktiktir bak senin sosyal çevreni yok edecek, seni yalnızlaştıracak ki sen ona muhtaç olasın, bir yere kaçama.
Bu hayatımda ikinci kez olduğu için daha erken ayıktım ben 3 aylıktı ilişki.
İlk defa başına geliyorsa seni kandırması daha kolay olmuştur.
Yemin ediyorum hayatımdan çıktığından beridir hayatım renklendi, sırf geçen hafta 8-10 yeni insanla tanışmışımdır sosyal ortamlarda.
Yeni arkadaşlar edindim, herkes etkinliklere bir yerlere çağırıyor çünkü ruh haline de yansıyor bu.
Sen neşeli, cıvıl cıvıl oldukça insanlar seni ortamlarında istiyorlar.
Gerçekten çok daha iyi hissedeceksin bu kamburdan kurtulunca

Çok haklısınız.
O son ana kadar mücadele edicem salaklığını yaptım çok
Neye mücadele ediyorsam sanki
Sadrazam evladı da daha da yapmam ya banane
O salaklığı mutlaka hepimiz yaptık zamanında, belki toyluğumuzdan belki mücadeleci ruhumuzdan bilemiyorum Ama bu sevgisizlik ilgisizlik mesela benim bırak son anı daha ilk saniyeden tepki verdiğim ve vereceğim bi konu.. Yani ne bileyim huysuzluğuna tahammül edersin, kıskançlığına bi yere kadar belki ama sevgisizliğe asla diyorum başka da bişey demiyorum. Dünden beri eşimle didişiyorum mesela sorunumuz zamanla odunlaşması

Aynı kişi üzerinden 2 . Kez yasıyorum bu durumu 1.5 yıl ayrı kaldık sonrasında tekrar hayatıma geldi.
Bu duygusal durumu nasıl atlatıcam bılemiyorum.
Sadece asırı yorgunum

Aynı kişi üzerinden 2 . Kez yasıyorum bu durumu 1.5 yıl ayrı kaldık sonrasında tekrar hayatıma geldi.
Sadece asırı yorgunum
Yani burdan da anlaşıldığı üzere bi insan 7 sinde neyse 70 inde de odur, insanlar değişmez, düzelmez. Şunu düşündükçe içindeki korkun geçecek bence; bir ömür böyle geçer mi?

Sevgi galiba hepimizin yumusak karnı.
Bunu bulamayınca ne sesle ne dokunmayla, ne bakışla garip bisey halini alıyor.
Kedi gibi kafamı yasladıgımı biliyorum sev lan diye, böyle iğrenc bisey bunun eksıklıgını yasamak

Sevgisiz olur mu hiç her insanın ihtiyacı sevgi ve sen emin ol sevilmeye layık bi insansın o yüzden kendine bunu çok görme.. Sana karşı hissiz bi insandan sevgi göstermesini bekleme.. Bırak gitsin ne hali barsa görsün.. Unutmaki sen değerlisin, sana değerli olduğunu sevildiğini hissettiren bi insan elbette karşına çıkacak daha o kadar gençsin ki.. Üzülme lütfen ve de en önemlisi bu adamı hayatından çıkar ki kendine şans tanımış ol..

Cok tesekkur ederim güzel dilekleriniz için , derdim birinin cıkması falan degıldi inanın.

Ben kendim olamamaktan yoruldum sadece , robot gibiyim . Git gel hep yap.

Cok şey degıl ya gercekten mutlu olmak istedim sadece ben

Hay mücadeleci ruhuma ben
Valla ben de etmicem artık, yok meşgulüm yok zort yok mort bahanelere katlanamayacağım

Cok tesekkur ederim güzel dilekleriniz için , derdim birinin cıkması falan degıldi inanın.

Ben kendim olamamaktan yoruldum sadece , robot gibiyim . Git gel hep yap.

Cok şey degıl ya gercekten mutlu olmak istedim sadece ben
Zaten inan yalnız olsan bu adamla olduğundan daha mutlu olacaksın ona hiç şüphen olmasın

Sadece asırı yorgunum

Özel bir şey yapmana gerek yok kendi kendine geçecek zaten

Hay mücadeleci ruhuma ben
Valla ben de etmicem artık, yok meşgulüm yok zort yok mort bahanelere katlanamayacağım
Yaa heralde daha sevgiliyken böyleyse zaten gelecekte evlenilse falan nolur bi düşünsen aslında o anda vazgeçersin de işte bazen insanın aklı bağlanıyo galiba İnşallah bi daha sen de böyle ruhsuz insanlarla uğraşmak zorunda kalmazsın

Bana ruhsuz işte :) tüm sorun bu cok haklısınız aslında.

emin ol ruhunu sana feda edecek insan dolu dünya Bırak onu gitsin yaa içim bayıldı adamın ruhsuzluğundan
Resmen bırak beni tiksiniyorum senden diye haykırıyor ben hala pesınden kosan olarak görünüyorum.

Biri bana bunu yapsa heralde bende onun yaptıklarını yapardım.

Tüm sorumlu ve sorunlu benım yani

Resmen bırak beni tiksiniyorum senden diye haykırıyor ben hala pesınden kosan olarak görünüyorum.

Biri bana bunu yapsa heralde bende onun yaptıklarını yapardım.

Tüm sorumlu ve sorunlu benım yani
Başka ilişkin oldu mu bu kişiden farklı biriyle? Onlar nasıl ilerledi? Bu şekildeyse eğer tabiki kendinde de bişeyler aramanda fayda var ama yok sadece bu adam böyleyse sorun kesinlikle sende değil onda.. Sen sadece fazla verici olmuşsun hatan bu görünürde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…