Gururum çok kırıldı,nasıl intikam alabilirim?

gulseeee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2008
71
1
96
36
Ankara
eskiden grştüğüm birisi vardı.. anlaşamadık ve ayrılmıştık..sorun o yeni bi ilşkiden çıkmıştı ve hazır olmadığını söylüyordu.. benimle denediğini ama yürütemyceğini söyledi ve beni btrmişdik.. bn onu facebooktan sildim bir süre sonra bni tekrar ekledi.. ama konuşmuyorduk.. benim evimin karşısında çalışıyor.. kısacası karşılaşma riskimiz çok fazla.. o hastahanede çalışıyor.. benimde hastaneye gtmem gerekiyordu.. beni camdan görmüş.. yanında arkadaşıda vardı hemen beni aradı.. ne işin var gibisine.. akşamda kahve içmeye davet etti.. arkadaşına bni göstediğini falan söyledi.. bnde tepki verdiğimde yakın arkdaşım daha önce bahsetmiştm yaş farkımız olduğunu söylemişdim oda ufak diyordun koskoca kız dediğini söyledi... o günden sonra bana balkona çık,cama çık falan demeye başladı,oda çıkıyordu evim tam karşısı olduğundan görüyordu.. facebooktaki resimlerime karışıyordu.. ne gerek var profil resminde kendi resmin olmasına falan diyordu.. onun çevresindeki diğer insanlardan benim bir farkım olması gerekiyormuş.. geçen akşam nöbetçiydi yanına çağırdı.. uzun uzun konuştuk.. sana bir teklifim var dedi.. asistanım ol benim dışarıdaki işlerimi sen yürütrmüsün dedi.. bnde kabul etmedim.. rica edersn o ayrı ama bn böyle birşeyi yapamam dedm.. bir ilşkiden çok korkttuğunu daha önce kötü şeyler yaşadığını falan anlattı.. bana kitap verdi,bunu oku falan dedi.. bn ona karşı birşeyler hissettiğimden herşeyin eskisi gibi olabileceğini düşündm.. aradan 2 gn geçti.. bn mesaj attım benim hakkımda ne düşündüğünü sorucaktımki kaçamak cevaplar verdi üstüne gttiğimdede ben sana umut dolu gözlerle bakmadım sen öyle anlamışsın ddi bn sana o gece neden olmycağını açıkladım.. hayatımda kmseyi istemiyorum,bunun seninle alakası yok... falan gibi cümleler kurdu.. sözde benimle iletişimi koparmak istememiş.. sen beni gözünde büytmüşsün falan dedi bana... bnde herşeyi söyledim o zaman neden herşeye karıştın,yanına çağırdın,arkadaşına gösterdn dedim.. laftan lafa geçti.. mantıklı birşeyler söyelemedi.. bnde ddm benim yerimde kim olsa umut besler bunlara karşılık dedim.. sert sert konuştum benim için değerin vardı şu an itibariyle herşey btti dedim kapadım telefonu.. ve facebooktan,telefondan sildim.. birşeyinin kalmasını istemedim kitabınıda gttim hstanenin ordaki büfeye bıraktım.. habern olsun bırakdım diye mesaj yazdım.. cevap vermedi.. vermesinde zaten.. benim hiç gururmla oynanmadı bu kadar.. inanın çok kötüyüm.. tek suçum sevmek oldu.. resmen dalga geçildi benimle.. tek istediğim şu mübarek gecede, öyle birşeyler yaşasınki bu yaptıklarına pişman olsun...

Iyide, siz kendiniz izin vermissiniz bütün bunlaa.
Adam daha önce sizinle olmayacagini falan söylemis.
Siz neden, ortada birsey yokken, af dilememis ve sizinle olmak istedigini söylememisken, tekrardan bu kadar hayatiniza soktunuz?
Neden hayatiniza karismasina, müdahale etmesine izin verdiniz.
Belliki adam hala onu isteyip istemediginizi test etmek istemis.
Bence adami suclamayin, hatayi kendinizde arayin.
Kendi kendinize gelin güvey olmussunuz kisacasi.

Iyide, siz kendiniz izin vermissiniz bütün bunlaa.
Adam daha önce sizinle olmayacagini falan söylemis.
Siz neden, ortada birsey yokken, af dilememis ve sizinle olmak istedigini söylememisken, tekrardan bu kadar hayatiniza soktunuz?
Neden hayatiniza karismasina, müdahale etmesine izin verdiniz.
Belliki adam hala onu isteyip istemediginizi test etmek istemis.
Bence adami suclamayin, hatayi kendinizde arayin.
Kendi kendinize gelin güvey olmussunuz kisacasi.

bilmiyorum,belkide ben bitiremediğimden duygularıma yenik düştüm.. belki eskisi gibi oluruz diye düşündüm.. ama onunda bu yaptıkları normal değilki, belki bir çok bayan benim gibi düşünebilir,ilgileniyor,eskisi gibi olmak istiyor vb.. diye..

Her çağırdığında giderek kendin etmiş kendin bulmuşsun...
Face inden ona neymiş.Sen bu kadar müdahale olmasına izin verirsen üzülürsün tabi.
Biten bitmiş.
Neyin intikamı artık.Adam sana açık olmamış ki.Sen gururunu kendin kırmışsın malesef.

intikam alma boşver ... belki sen yanlış anladın sana iyi davranmasını ... sen hoşlandığın için oda senin ilgini sevdi olabilir .. ama bu olayı unut gitsin .... farklı insanlara bak ..yaş farkının ilişkide önemli olduğunu düşünmüyorum tabi eğer 20 yaş falan yoksa .... bence bahane hepsi ... seni sevmemiş maalesef ....
bide biz kızlar hemen ufacık birşeyden umutlanıyoruz ..adam sana açık açık benim niyetim ciddi .. biraz tanıyalım birbirimizi dedi mi ?hayırsa beklentiye girmen saçma olmuş ...
erkeklerin klasik yalanlarıdır ilişki istemiyorum vs demek .... bence yine arar seni vakit geçirmek istiyor sonuçta ... kızda geliyor yani ... neden takılmasın ki ... bence tavrını koy ciddiysen varım yoksan yokum de ve birdaha görüşme ...sen oyuncak değilsin ...

Son düzenleme:
sana hata yapan birini affet ve allaha havale et..

hissedilen her şeyi arşivleyen kader kendisiyle en ii biçimde ilgilenicektir...

Gülseee;

bu kişi faceden buldugun doktor mu?

Eger oysa o sapıkla neden yine görüşmeye başladın?

Boş ver ne istediğini bilmeyen birisi olabilir...üzerinde durulmaya gerek bile yok...ama sen kendini kaptırmış gibisin unutmaya çalış..

Konu sahibi arkadaşım sanırım bu kişi sosyal paylaşım sitesinden ekledigin doktor olan bey eski konundan hatırlıyorum eski konunda bile adam sana ciddi ilişki düşünmüyorum demişti yanlış anlamadıysam bir sürü kız ekli falan demiştin adam seni eklediginde niye kabul ettinki arkadaşım kabul etmeseydin ayrıca silerken engelleme butonu var engelleseydin keşke intikam almayı düşünme bence sonra üzülen sen olursun arkadaşım.

İntikam falan alma.Ava giderken avlanırsın.Bu adam anasının gözü.Bazı insanlarla başe3dilmez.Onu hiçe saymak,görmezden gelmek,yaptıklarından soğumak en iyi intikam olacaktır.

gün gelir senin kapına düşürür senin birşey yapmana gerek yok bir erkek bir kadını böyle üzdügü zaman elbet görüyor ve yaşadıgı şeylerde aklına gelen tek kişi bedduasını aldıgı kişi oluyor sana birdaha ulaşmaya çalışırsa tanıyamadım de ve yoluna bak

İntikam mı ?

Bence adama teşekkür etmelisin.

Sana karşı dürüst olmuş..

Adam ilişki istemiyorum dedikçe sen üstelemişsin.

Ayrıca şu faceden silmek sonra da hiç bir şeyin bende kalmasın mantığıyla aldığı şeyleri vermen çok çocukca olmuş.

Her konunuz bu facebook- profil resmi- doktor hakkında.

Hayatınıza sosyal siteye endeksli yaşamayın,

sildiyseniz de bir daha eklemeyin.

Sizinki biraz takıntı halini almış sanırsam, ortada adı konmuş bir ilişki bile yokken kendinizi bu kadar üzmeyin.:26:

eskiden grştüğüm birisi vardı.. anlaşamadık ve ayrılmıştık..sorun o yeni bi ilşkiden çıkmıştı ve hazır olmadığını söylüyordu.. benimle denediğini ama yürütemyceğini söyledi ve beni btrmişdik.. bn onu facebooktan sildim bir süre sonra bni tekrar ekledi.. ama konuşmuyorduk.. benim evimin karşısında çalışıyor.. kısacası karşılaşma riskimiz çok fazla.. o hastahanede çalışıyor.. benimde hastaneye gtmem gerekiyordu.. beni camdan görmüş.. yanında arkadaşıda vardı hemen beni aradı.. ne işin var gibisine.. akşamda kahve içmeye davet etti.. arkadaşına bni göstediğini falan söyledi.. bnde tepki verdiğimde yakın arkdaşım daha önce bahsetmiştm yaş farkımız olduğunu söylemişdim oda ufak diyordun koskoca kız dediğini söyledi... o günden sonra bana balkona çık,cama çık falan demeye başladı,oda çıkıyordu evim tam karşısı olduğundan görüyordu.. facebooktaki resimlerime karışıyordu.. ne gerek var profil resminde kendi resmin olmasına falan diyordu.. onun çevresindeki diğer insanlardan benim bir farkım olması gerekiyormuş.. geçen akşam nöbetçiydi yanına çağırdı.. uzun uzun konuştuk.. sana bir teklifim var dedi.. asistanım ol benim dışarıdaki işlerimi sen yürütrmüsün dedi.. bnde kabul etmedim.. rica edersn o ayrı ama bn böyle birşeyi yapamam dedm.. bir ilşkiden çok korkttuğunu daha önce kötü şeyler yaşadığını falan anlattı.. bana kitap verdi,bunu oku falan dedi.. bn ona karşı birşeyler hissettiğimden herşeyin eskisi gibi olabileceğini düşündm.. aradan 2 gn geçti.. bn mesaj attım benim hakkımda ne düşündüğünü sorucaktımki kaçamak cevaplar verdi üstüne gttiğimdede ben sana umut dolu gözlerle bakmadım sen öyle anlamışsın ddi bn sana o gece neden olmycağını açıkladım.. hayatımda kmseyi istemiyorum,bunun seninle alakası yok... falan gibi cümleler kurdu.. sözde benimle iletişimi koparmak istememiş.. sen beni gözünde büytmüşsün falan dedi bana... bnde herşeyi söyledim o zaman neden herşeye karıştın,yanına çağırdın,arkadaşına gösterdn dedim.. laftan lafa geçti.. mantıklı birşeyler söyelemedi.. bnde ddm benim yerimde kim olsa umut besler bunlara karşılık dedim.. sert sert konuştum benim için değerin vardı şu an itibariyle herşey btti dedim kapadım telefonu.. ve facebooktan,telefondan sildim.. birşeyinin kalmasını istemedim kitabınıda gttim hstanenin ordaki büfeye bıraktım.. habern olsun bırakdım diye mesaj yazdım.. cevap vermedi.. vermesinde zaten.. benim hiç gururmla oynanmadı bu kadar.. inanın çok kötüyüm.. tek suçum sevmek oldu.. resmen dalga geçildi benimle.. tek istediğim şu mübarek gecede, öyle birşeyler yaşasınki bu yaptıklarına pişman olsun...

adamın bir suçu yok sen sevdiğin için duygularına yenik düşmüşssün ve bazı şeylerin olacağına kendini inandırmışssın :16: Allaha havale et sonuçta o senin ona olan ilgini hissetmiştir bir erkek olarak uzak durabilirdi ama oda dediğin gibi dalga geçercesine irtibatı kesmemiş.

bende konularına baktım arkadaşım çok fena takmışsın adama .. sende böle olunca adamda takılmak istemiş belli .... ciddi birşey için söz vermemiş aksine kandırmayada çalışabilirdi ... ben senle ciddiyim deyip herşey yapabilirdi sana ..bence kendine gel 88 li yazıyor hakkında o yaştaysan yani çocukda değilsin ....24 yaşında genç bir bayansın ...bu şekilde davranman değerini düşürür ...o seni istese zaten peşinden gelir ...
bu adamdan hayır gelmez bence vardır belki birisi düşündüğü adamın .... bilemezsin ...

Son düzenleme:
Şaka mı şu kitabı oku , benim dışarıdaki işlerimi düzenle, yok efendim profil resmini ayarla sen diğerleri gibi olma.Bu ne lakaytlk canım ne haddine böyle şeyler bilemedim bence baştan böyle tekliflerle geldiğinde sen ona ağzının payını verseydin daha iyi olurmuş :31:

Cnm sakin ol, kötü niyetli mi bilmiyorum ama beli ki kafası karışık biri.

Yani sana bunları yapmasında ne gibi çıkarı olur anlayamıyorum.

Bence onu telden faceden sildiği gibi hayatından da sil ve uğraşma.

Uğraşacağın kadar değerli biri olduğunu sanmıyorum.

hayatım salla gitsinya o sana deger vermemiş sende duygu oldugu için belkıde yanlış anladın sevdıgın için onuda sevyor sandın ama o kişi bence çok akıllı senın kafanın karışmasına izin verme face den silmeseydın zamanla göndermeler yapardın.Dd.D konuşma bence onunla en büyük tepkın bu olsun o senın peşinde koşsun hırt nolcak

adam Belki ki senin ilgini kullanmış. Egosunu tatmin etmiş. Hiç intikam falan düşünme canım. Adam boşluğa düştükçe seni yine bulur. Yine gelir yanına merak etme. Sen onu sallamadkça en büyük intikamı almış olursun. Bir daha da yanına yaklaştırma.

Back
X